Přejít na výpis diskuzí
Žádné osvobození. Rudá armáda nás v květnu 1945 dobyla, říká Klvaňa
20.3.2015 | red
537 příspěvků
-
Každý tvůj oponent je rudá stvůra? Ty mě nemůžeš urazit, takový ubožák fakt ne. *12* *16* *12*
-
A ty jsi V. Procházka, špína a zasírač diskusí. *12* *16* *12*
-
to ví celý svět
-
je to tak
-
Dobrej protimluv. něco jako soudružkaPusinka-tedy, ty, špíno! *12* *16* *12*
-
Komunista? Vrah!
-
Oni taky nedemonstrujou sílu,ale hento Atlantský wodhodlání !
na a co 118 wozidel,wono to taky asi něco stojí poslat přez ten welkej woceán nějakej ten další wojenskej wehickl a navíc prej woni měli USA prej docela welký vydání s nějakým wálčením nekde po swětě.
Hele já wosobně bych neměl ani na to abych si ze států nechal poslat jediný wojetý auto a to myslím jako wobyčejný nikoliw wojenský.
,,,,,,nebudeme vyplnovat celni prohlaseni, nebudem zadat o devizovy prislib........možná bys měl dostat chuť wyletět na wejlet we Washington w USA a widěl bys tu frontu na wyslanectví a když nebudeš mít pas s wlastním wotiskem tak wyletíš ...............nebudeme utikat na zapad-to asi ne won by asi málo kdo toužil mít wíkendovou haciendu u moře w bývalým wychodním německu *1* *1* *1* -
sláva rudému fašismu *14*
-
Putin je vrah!
-
jen do nich ty rudá stvůro
-
Co soudružkaPusinka, to statná dojnice. *12* *16* *12*
-
ty můj broučku, ty jsi ale rudý fašista
-
A huba by mu drkotala zimou někde v Patagonii.
-
Trochu invence by neškodila. Takto pouze ukazuješ, jak jsi pitomej. neskutečně pitomej. *12* *16* *12*
-
Soudruhu, to je náš cíl! Kupředu smrt!
-
No když jej budeš takto vysírat, tak brzy budeš absolvovat pořádnou hladovku, špíno. Přál bych ti to. *12* *16* *12*
-
Všecky demokraty vyvraždíme a bude diktatůra proletariátu!
-
Ty si dáváš sám sobě za pravdu? A jakou to má váhu? Jsi špína a pitoma navrch. *12* *16* *12*
-
Poslouchej, ty špíno, když se mělo minulý týden připomenout výročí okupace Německem z března 1939, tak ty a ostatní poskoci USA jste drželi pysky sevřené. Nikde ani zprávička. Demokrati totálně propadli, a vlastně všichni partajní šmejdi a placené prestitutky. Což, kdybys v tom pokračoval i teď? *12* *16* *12*
-
Búďet chljéba, tovóryšč Půtin?