Přejít na výpis diskuzí
Žádné osvobození. Rudá armáda nás v květnu 1945 dobyla, říká Klvaňa
20.3.2015 | red
537 příspěvků
-
Osobně s tím nemám problém. Protože se řídím zdravým rozumem.
Bohužel někteří jedinci s tím mají problém velký.
Každý si tu historii vykládá po svém bez znalostí kontextu doby.
Pro někoho možná složité, ale v praxi jednoduché. -
-
za totality bys byl můj dobrý náhradník. Díky soudruhu, musím jít, belzebub mě volá. *12*
-
-
Nechápu proč tady rudí komančové louskají ruskou propagandu, když stejně se jim ten komunismus nevrátí, hlavně ne v Putinovském Rusku, natož v Evropě. Takže jim jde jen o to přifařit naší zemi na východ. Chtěl bych vidět ten kolaps ekonomiky, protože by zákonitě přišly sankce z Evropy. Koruna by šla dolů, jako rubl, chtěl bych pak vidět ty reakce ovcí na tu životní úroveň. *1* *1* *1*
-
-
Rubl již delší dobu neklesá,ale to se snehodí do zpráv maistreamových medii podřízených americkému vlivu. Podívej na burzovní grafy. Zatím klesá jen cena zlata a ropy Brent. Proč Ruskobasi kupuje zlato zatím co ČNB v čele s guvernerem co se jmenuje jako šicí stroj
-
Njn, jedni louskají Ruskou propagandu, druzí Americkou :) Bohužel, většinou se obě skupiny od sebe neliší, dokonce bych řekl, že většinou ti největší dnešní vlajkonoši jsou ti, jejichž pradědové vítali mávátky Rakouskou armádu v roce 1915, dědové Německou armádu v roce 1938 a otcové Ruskou armádu v roce 1968! POŘÁD STEJNÉ KOLABORANTSKÉ BEZPÁTEŘNÍ ZRŮDY! Které jen mění vlaječky "spřátelených armád" podle toho, která je zrovna "v kurzu" *16* *16*
-
-
Představ si, že já názory neměním, ale soudruzi po 89 vyměnili rudou za modrou. I když to naoko vypadá, že jsou prozápadní, jejich činny jsou provýchodní. V 68 tady až na pár stovek kolaborantů, nikdo Ruskou armádu nevítal. Jestli je tady někdo vítal, tak Bilak, Jakeš atd. Jo a hodně nácků vlezlo po 45 roce do KSČ.
-
-
-
No nevím pane Klofaňa, ale moji rodiče a prarodiče a všichni kolem na konci II. světové čekali na osvobození (mj. u nás byli první rumuni) jako na smilování. Fašouni ještě den před osvobozením zastřelili 3 partyzány a nebýt osvobození, tak prý jejich vesnice dopadla jako Lidice, Ležáky ....
-
Jedna věc je však v této zemi velice zajímavá! Hlavně na diskuzích! Když se pár studentů sejde a hází vajíčka po našem legitimním prezidentu a nejen po něm, ale i po jeho hostovi - prezidentu Německa, tak je to "demokratická vlastenecká mládež".
A když chce někdo dát najevo odpor proti harašení zbraněmi cizí armády na našem území, tak je to hned Bolšan, Komanč, levičák a lůza?! *11*
My opravdu žijeme v nebezpečně zvráceném světě! *10* *10* *16* -
-
Tomáši poprvé čtu,že na Kontušovku házeli vejce studenti,jediný termín ohledně vejcometů byl "kavárenský povaleč" a "havloid" tak si nehraj na lidumila ty lháři
-
... svět je zvrácen zejména pro nepoužitelné ubožáky tvého kalibru, primitivní debílku :)))
-
-
táhni matkomrde
-
-
-
Sviněě a takový se mají dneska dobře. Musel jsem opravit prví slovo, aby měl cenzor klid.
-
-
opravovat jsi to nemusel,tvůj debilismus přehlíží i cenzor *15*
-
-
... wauuuuuuuuuu :)))
-
-
fotr tě pííchá do prdeele ty ubožáku?
-
-
-
... to ty jej při své tuposti nikdy mít nebudeš, blbe :)))
-
-
zase mrdááš matku debiile?
-
-
-
Minulý týden jsem jel metrem a poslouchal "přípravu" nějakých "děvčátek" - studentek (věk tak cca 17) na písemku z dějepisu:
Studentka1:" Jojo, Francouzská revoluce...to vím....to bylo to ....tam byl ten král...a ty lidi byli proti němu a popravili ho!"
Studentka2 "No, prý tam bude i 1. světová válka a dokonce i s datama..."
Studentka1"I s datama jo? Jo jasně, takže ...válka začala, tam zastřelili nějakýho toho Arcivévodu, to byl duben, ne květen, ne červen....jo a pak byla ta válka a důsledkem té války bylo VŘSR"
No tak jestli mají ročníky narozené po roce 1990 takovéto povědomí o dějinách, tak už se ničemu v této zemi nedivím! Hlavně ne tomuto fóru! -
-
to bude asi tím, že je vyučují rychlokvašky z Klausovi ODS. *1*
-
... nemáš na to, nemáš na nic, chudáku, jdi už do hajzlu, hlavně zde netapetuj :)))
-
-
JO? Tapetuji? Víte co to vůbec znamená? Vložení 2x stejného článku, to je tapetování a kdybyste alespoň trochu rozuměl internetové terminologii a hlavně technologii, tak byste věděl, že systém této diskuze vložení dvou identických příspěvků znemožňuje! *1* *1*
A domu (do hajzlu) mě k sobě zvát nemusíte! Mně se líbí můj vlastní rodinný domek 5+2 *1* -
-
... jsi neskutečný primitiv, kterému nemá smysl vysvětlovat tapetování v diskuzích :)))
... něco tak omezeného jsem zde dlouho nepotkal, jsem zde od toho, abych točil primitivy -
... jsi bezkonkurenční primitiv, tvuj brloh pro hlupaky nikoho nezajima :)))
-
-
-
-
Naprosto přesně vystiženo pane Klvaňa. *5*
-
Vy kreténi, diskutujte k článku, vyměňte si adresy a tam si můžete dát do dr.ky a neotravujte tady *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
-
Kolaboranti si o to říkají už dávno.
-
-
Teď sedám a vidím, že už to tady válčí. Běžte s válčenám do ři.i. Kdyby amíci vyčuraně nečekali, jak se to bude ve II. světové vyvíjet, nechali rusáka krvácet a když viděli, že to není úplně ono, tak rychle mazali, ale byli pomalí. Mohli jsme dnes být úplně jinde, pro sichr ještě vybombardovali pár fabrik, dostali nás tam, kde jsme. *16*
-
je tady můj soused ,kterému se u nás neřekne jinak než matkomrd,zde ho najdete dle nicky antiblb,tak pozor na něj,od svých desíti let obcuje se svojí matkou a trochu víc ho to poznamenalo
-
-
... cha cha cha cha, díky za projev nepřekonatelné blbosti, ubohý legene, jen tak dál :)))
-
-
titulovat jako "dem..nty" no to tu ještě nebylo.... *15* raději pepku vyskoč, zameč a zajeď do své ho chlívka a nepleť se mezi inteligentní lidi...mluv až budeš tázán panem Vachmajstrem....A TEĎ ZAMEČ!!!!!!
-
-
méééééééééééééééééééé *12*
-
-
-