Přejít na výpis diskuzí
Žádné osvobození. Rudá armáda nás v květnu 1945 dobyla, říká Klvaňa
20.3.2015 | red
537 příspěvků
-
to je dev(b)il
-
-
Asi je to komunista,?
-
-
ať žije Ruský rudý fašismus!
-
-
Však my to tem imperialistom ukážeme!
-
-
Banda uz se chysta ze se jako predvede.Jakoze budou na konvoj hazet rajcata.Tak jo kluci.Neuverite je zas jina parta ktera si vas - nic jen natoci na video.Aby byla pamatka.Aby se to mohlo kdykoliv pripomenout.Aby se mohli tito statecni srandisti kdykoliv a treba po jednom odchytit na ulici.Kdyz je rajcatovy hrdina sam,je uz polovicni frajer.Ale sranda bude kluci.A to se spolehnete.Driv nebo pozdeji.
-
-
Natáčel jsi i ty, kteří házeli rajčata na prezidenta? Pokud ne, jsi špína. *12* *12* *12*
-
taky jsem zvědavý, kolik nás hrdiných komunistů dorazí
-
-
Komunista? Vrah!
-
-
je to tak
-
-
sláva rudému fašismu *14*
-
-
Jen by mě zajímalo jak říkáš Jaseňukovi když, jak je zdokumentováno, zrovna HAJLUJE. A nebo třeba oslavám SS divizí a jejich členů z Pobaltí - Estonsko, Litva a Lotyšsko? Máš to pomatené v hlavě.
-
-
Putin je vrah!
-
-
A ty jsi V. Procházka, špína a zasírač diskusí. *12* *16* *12*
-
-
A co ty komunistická pí.o, chcípneš hned, nebo zároveň s Putinem?
-
-
Ó jak demokratické, noblesní, pravicové a duchaplné, Procházko. Je toho na tebe hodně, že? Kolik nicků, tolik rolí, už se v tom motáš a jsi k smíchu, špíno. *1* *1* *1*
-
-
-
to ví celý svět
-
-
Všecky demokraty vyvraždíme a bude diktatůra proletariátu!
-
-
Trochu invence by neškodila. Takto pouze ukazuješ, jak jsi pitomej. neskutečně pitomej. *12* *16* *12*
-
-
jen do nich ty rudá stvůro
-
-
Každý tvůj oponent je rudá stvůra? Ty mě nemůžeš urazit, takový ubožák fakt ne. *12* *16* *12*
-
-
-
Soudruhu, to je náš cíl! Kupředu smrt!
-
-
Búďet chljéba, tovóryšč Půtin?
-
-
Tím, že polezete do p...le jeho exelenci z USA, žívot svým dětem nezajistíte.
-
No když jej budeš takto vysírat, tak brzy budeš absolvovat pořádnou hladovku, špíno. Přál bych ti to. *12* *16* *12*
-
-
ty můj broučku, ty jsi ale rudý fašista
-
-
Dobrej protimluv. něco jako soudružkaPusinka-tedy, ty, špíno! *12* *16* *12*
-
-
-
-
Co komunista. to vrah!
-
-
Co soudružkaPusinka, to statná dojnice. *12* *16* *12*
-
-
Tzv Rudá armáda jsou jen fašisti, okupanti a vrazi! S tím nic nedělají aní prorukofašističtí lháři a kolaboranti s těmito teroristy!
-
-
máš absolutní pravdu
-
-
Ty si dáváš sám sobě za pravdu? A jakou to má váhu? Jsi špína a pitoma navrch. *12* *16* *12*
-
-
Kdyby nebylo rudé armády, nebyl bys dnes na netu a nežvanil cipoviny. Tož tak... *1* *1* *1*
-
-
A huba by mu drkotala zimou někde v Patagonii.
-
-