Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Naši ukrajinští přátelé si musí uvědomit, že neobětujeme naše zemědělství," vzkázal Kaczyński, který je považován za nejmocnějšího polského politika. "Tvrdě bráníme jejich zájmy. Chceme, aby válku vyhráli. Děláme také vše pro to, aby vyhráli, aby se stali členy NATO, ale také oni musí brát zřetel na naše zájmy," dodal. 

    To je právě to.Tady tento Juzek to definoval jednoznačně. To jen u nás je nám vnucována solidarita. Vnucována za jakoukoliv cenu. Půjčení vládního letadla, dovoz kontaminovaného obilí, někdejší královské pobyty na hotelích a penzionech UKáček.Všechno za naše veřejné peníze.Všechno před našima očima.Všechno s nesouhlasem ale spíš proti vůli našich lidí. Hoši v Praze, jak dlouho ještě chce hrát toto maňáskové divadlo?

    • Jak dlouho? Dokud je nenakopeme.

  • dzixy

    Zelenskij  si zřejmě neuvědomuje, že země, které vydaly zákaz dovozu ukrajinského obilí, mají jej sami nadbytek. Nač potom kupovat další. To správný hospodář nedělá. Bohužel naše pětihujerská a eurohujerská parta zřejmě nebude, aby nabrala zodpovědnost a dokázala odmítnout dovoz, jak to udělali bratia Slováci.

  • No já nevím jestli se tady najdou kaskadéři co budou konzumovat plodiny z biologických laboratoří,leda snad pane komický prezidente že byste sám podstoupil aspoň půl roku terapii a testy nezávadnosti.Takové kuřátko co už u nás našli někde v Kauflandu a třeba s s ovesnou kaší,určitě lahůdka...Přeji dobrou chuť!

  • Je to gauner,kterému by už měla dohořet svíčka.

  • mun.go

    .

  • Pan DIKTÁTOR UA se nám zlobí. Na každou sviňi se vaří voda. 🙂

  • ..ten člověk patří do blázince a cele by měl sedět s Bidetem, Signalistou, prasetem Pekari,  zlodějkou rohlíků Němcovou, Tchajvancem, Traktoristou, Dlouhým sádlem, Hradním žoldákem ... a dalšími válkotvůrci:-( !!

  • f2sulik
    MAP 1735 Euthanasie chudých lidí! Nejnovější problém Kyjevského režimu! Na Ukrajině nebude dost vody pro všechny Ukrajince, přednost při nouzovém zásobování vodou mají západní globalisté a jejich průmyslové potřeby!

    Život obyčejného člověka přestal mít pro západní globalisty jakoukoli cenu. V Kanadě začali letos vážně, na vědecké bázi, uvažovat o zahájení euthanasie chudých lidí! Cílem programu má být záchrana chudáků před utrpením způsobeným bídou, nedostatkem lékařské péče, bezdomovectvím a sociálním vyloučením! Tento mazaný program, jak ušetřit na státních sociálních programech, důchodech a výdajích na veřejné zdravotnictví, genocidou chudých, starých a nemocných, se dosud v dějinách pokusil realizovat pouze Adolf Hitler svou akcí T-4. Nacistická euthanasie vyvolala v Německu ale takový poprask, že 18. srpna 1941 Hitler veřejně v rádiu oznámil ukončení programu T-4!

    Obdobně cenní jsou pro dnešní panstvo a úřednictvo i obyčejní Češi a Ukrajinci. Češi jsou cestovkami s tichým svolením státu lifrováni do ohnivého pekla na řeckém Rhodu, protože nikdo za ně nechce zaplatit náklady za požárem zmařenou dovolenou a stornované letenky. Ukrajinci jsou na tom nyní ještě hůře. Na Ukrajině včera došly zásoby vody, a nové nouzové zásobování vodou se řídí jednoduchým pravidlem – potřeby západních globalistů a jejich konglomerací se uspokojují na 100%, potřeby obyčejného domorodého obyvatelstva ze 30%! Když v Česku řádil COVID Babišova vláda finančně miliardami z veřejných dotací zachránila cestovky i aerolinie před krachem. Teď, když zuří požár na Rhodu, má pár obyčejných Čechů smůlu, dovolenou stráví v ohništi, přeci za obyčejné nešťastníky nebude nikdo utrácet! Obdobně na Ukrajině. Místní dědové často a doslova holýma rukama postavili přehrady a továrny. A teď, jejich vnuci nevlastní ani továrny, ale ani nedostanou vodu ze státních přehrad, protože přednost mají noví vlastníci továren, západní globalisté! Na Ukrajině se rýsuje obrovský problém – nedostatek vody způsobený zničením Kachovské přehrady. V dnešní analýze si jej podrobně rozebereme, protože jednou můžeme být bez vody i my. A jak ukazuje kauza Rhodos od současné vlády, se pomoci nedočkáme! 

  • josef.chmela

    Snad si tento šašek nemyslí, že bude diktovat světovému obchodu s komoditami. To ho zřejmě zanedlouho vyvede jeho největší spojenec USA terorista z omylu anebo se může stát, že nám - USA protektorátu - USA terorista nařídí komodity z Ukrajiny vykupovat. A my, jako správní poddaní, stáhneme ocas mezi nohy a uděláme co protektor nařídí.

    • dyť už se to děje viz kuřata se salmoneou

  • Ano, nepřijatelné je jak mu zbytek EU poklonkuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit