Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heleme se na panáčka, jaký se nám z komedianta přes somráka klube diktátor. Neměj strach, zelenej šupáku! Fialovej pomatenec ten tvůj šunt koupí za trojnásobek a ještě v předklonu! Sláma u kravína!

  • Pošle už konečně někdo toho nácka do zá déle, prosím.

    Nechci se cpát něčím co je v civilizovaným světě již nejméně 20 let zakázáno konzumovat

  • Ten zeleny soudruh ma ale manyry.... Ale na druhou stranu dalsi pekna vyzva pro fialoveho slouhu, jak umistit toto obili na cesky trh....

  • To naše zemědělce to asi neohrožuje, že Fialo?

    Snad jsme ještě nikdy neměli horšího, vlezdoprdelkového premiéra. Ne že by Rakušan, Černochová a Pekarová byli něco lepšího.

  • Pan DIKTÁTOR UA se nám zlobí. Na každou sviňi se vaří voda. 🙂

  • Ano, nepřijatelné je jak mu zbytek EU poklonkuje.

  • josef.chmela

    Snad si tento šašek nemyslí, že bude diktovat světovému obchodu s komoditami. To ho zřejmě zanedlouho vyvede jeho největší spojenec USA terorista z omylu anebo se může stát, že nám - USA protektorátu - USA terorista nařídí komodity z Ukrajiny vykupovat. A my, jako správní poddaní, stáhneme ocas mezi nohy a uděláme co protektor nařídí.

    • dyť už se to děje viz kuřata se salmoneou

  • f2sulik
    MAP 1735 Euthanasie chudých lidí! Nejnovější problém Kyjevského režimu! Na Ukrajině nebude dost vody pro všechny Ukrajince, přednost při nouzovém zásobování vodou mají západní globalisté a jejich průmyslové potřeby!

    Život obyčejného člověka přestal mít pro západní globalisty jakoukoli cenu. V Kanadě začali letos vážně, na vědecké bázi, uvažovat o zahájení euthanasie chudých lidí! Cílem programu má být záchrana chudáků před utrpením způsobeným bídou, nedostatkem lékařské péče, bezdomovectvím a sociálním vyloučením! Tento mazaný program, jak ušetřit na státních sociálních programech, důchodech a výdajích na veřejné zdravotnictví, genocidou chudých, starých a nemocných, se dosud v dějinách pokusil realizovat pouze Adolf Hitler svou akcí T-4. Nacistická euthanasie vyvolala v Německu ale takový poprask, že 18. srpna 1941 Hitler veřejně v rádiu oznámil ukončení programu T-4!

    Obdobně cenní jsou pro dnešní panstvo a úřednictvo i obyčejní Češi a Ukrajinci. Češi jsou cestovkami s tichým svolením státu lifrováni do ohnivého pekla na řeckém Rhodu, protože nikdo za ně nechce zaplatit náklady za požárem zmařenou dovolenou a stornované letenky. Ukrajinci jsou na tom nyní ještě hůře. Na Ukrajině včera došly zásoby vody, a nové nouzové zásobování vodou se řídí jednoduchým pravidlem – potřeby západních globalistů a jejich konglomerací se uspokojují na 100%, potřeby obyčejného domorodého obyvatelstva ze 30%! Když v Česku řádil COVID Babišova vláda finančně miliardami z veřejných dotací zachránila cestovky i aerolinie před krachem. Teď, když zuří požár na Rhodu, má pár obyčejných Čechů smůlu, dovolenou stráví v ohništi, přeci za obyčejné nešťastníky nebude nikdo utrácet! Obdobně na Ukrajině. Místní dědové často a doslova holýma rukama postavili přehrady a továrny. A teď, jejich vnuci nevlastní ani továrny, ale ani nedostanou vodu ze státních přehrad, protože přednost mají noví vlastníci továren, západní globalisté! Na Ukrajině se rýsuje obrovský problém – nedostatek vody způsobený zničením Kachovské přehrady. V dnešní analýze si jej podrobně rozebereme, protože jednou můžeme být bez vody i my. A jak ukazuje kauza Rhodos od současné vlády, se pomoci nedočkáme! 

  • Je to gauner,kterému by už měla dohořet svíčka.

  • Bodejť by spiklý Západ to obilí chtěl ! Není padlý na lebku, aby ho použil byť jen jako krmné. Plísně, těžké kovy, radioaktivita. Nejdříve je mít kvalitu a za tou půjdou i peníze. ČR je něco jiného - civilizovanost a péče o občany je jen jako.

    U konzumace tohoto šmejdu ze strany Ukrajinců, to může být něco jiného, vždyť:Do jisté míry rezistentními se jakékoli bakterie mohou stát při
    nadužívání antibiotik, ale v těchto případech jde o extrémní rezistenci,
    jakou dosud v laboratoři, kde na problém přišli, neviděli. Zde by se tedy velmi jednoduše nabízela jako odpověď na tento problém
    přítomnost biolaboratoří právě v oblastech, kde nyní probíhají boje. Mohly na Ukrajině uniknout uměle vyvinuté extrémně rezistentní
    bakterie, které by se mohly nakonec rozšířit i do celé Evropy, potažmo
    světa? 

    Skupina
    švédských vědců z Lundské univerzity a laboratoře EUCAST ve Växjö
    společně s ukrajinskými mikrobiology zmapovala bakteriální rezistenci
    vůči antibiotikům u zraněných v nemocnicích. Zjištění ukazují, že mnoho pacientů mělo bakterie popsané jako
    „extrémně odolné vůči antibiotikům“ – a existují obavy z možného
    rozšíření do Evropy. „Viděl jsem toho už poměrně hodně, pokud jde o
    pacienty a bakterie, ale nikdy jsem se nesetkal s takovými rezistentními
    bakteriemi, “ říká Kristian Riesbeck, profesor klinické bakteriologie na univerzitě v Lundu a vedoucí lékař v Labmedicin Skåne.


    Vzorky byly odebrány od 141 zraněných Ukrajinců – včetně 133
    dospělých zraněných ve válce, stejně jako osmi novorozenců se zápalem
    plic. Pacienti byli ošetřeni ve třech různých ukrajinských nemocnicích a
    podstoupili neodkladnou operaci nebo intenzivní péči. „Viděli jsme, že několik gramnegativních bakterií
    bylo rezistentních na širokospektrální antibiotika a také na nová
    antibiotika inhibující enzymy, která ještě nebyla uvedena na trh, téměř
    deset procent vzorků obsahovalo bakterie, které byly rezistentní i vůči
    antibiotiku „poslední záchrany“, kolistinu.

    • mun.go

      Domnívám se, že mnohem více bakterií rezistentních na antibiotika plave v proudu indických řek, protékajících velkoměsty jako Dillí (řeka Jamuna) a Kalkata (řeka Ganga).

      Každý třetí člověk na Zemi je Ind nebo Číňan.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit