Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hladomor v rusku nabývá nepředstavitelných rozměrů. Dá se říct, že za války se měli lidé v obléhaném Stalingradu lépe, než nyní v rusku za putina.
    • A ještě dlouho se to nezlepší.
  • Podle zdravotnické organizace Children's Health Watch se zvýšil počet dětí ve věku do čtyř let, jimž hrozí hlad. S takovou možností se loni potýkalo 29% amerických domácností, což představuje meziroční nárůst o 4%.
    • Jaká náhoda, že zrovna toto jsem včera telefonoval svému soukmenovci Zemanovi.
  • Já se bez potravin z Izraele obejdu. Dělám to jenom z lásky k Izraelu!
    • Ano, velice pozorně jsme si to s Ovčáčkem v posteli vyslechli.
  • Ale to my všichni už víme!
    Míra chudoby v americké populaci zůstává velmi vysoká. Podle federálních standardů je v americe téměř 20% obyvatel lidí strádajících hladem. Takto informuje server USA Today.
    • Ano nechal jsem to napsat do aeronetu, sputniku, ac 24, beo. bezpolitickekorektnosti,pravdive,... Prostě to šířím do celého slabomyslného světa.
      • ...a zkopíruj to taky pro Tiscali Simonku, abys až budeš tapetovat, to měl hned poruce :)))
  • Je třeba naučit se šetřit a neplýtvat. Na světě je hodně oblastí, kde lidé nemají co do úst. Např. Rusko. Ale pomohla bych raději jiným, protože rusáci jsou naši okupanti!
    • ...bravo Simonku, to je ono, jen tak na ně. Já vím, že nyní koukají jak Bulhaři do mlátičky :)))
  • ...jen se nenech Simonku, jen jim to nandej. Tvůj důvtip je nepřekonatelný. Je vidět, že jsi dobře školený v redakci Tiscali, naší redakci Tiscali :)))
    • Jak si dovoluješ fandit mému třídnímu vnějšímu i vnitřnímu nepříteli Simonovi? Taky skončíš v gulagu!
      • ...ale Simonku, vzpamatuj se a neblbni :)))
  • Organizátoři gay-parada v Kyjevě publikovali speciální instrukce pro účastníky a Simona kretééna z redakce Tiscali, v nichž upřesnili dress code – povinné je mít spodky a sportovní obuv, informují ukrajinské Věsti.
    • Poslal jsem tam svého nejlepšího milence aby to monitoroval. Samozřejmě po našem, po KáGéBácku, soukmenovče. Můžeš být klidný, mám to pod kontrolou.
  • Kdo nelže s náma, lže proti nám!
    • Pardon. Omylem jsme překlikali vlastní bláboly. Hned to napravíme náš fašistickej vůdče Putine!
    • Výborně soukmenovče. 20 rublů tě nemine!
  • Jdu náhodou kolem a co vidím, že je zde opět ten kretéén z redakce Tiscali, co si nechá říkat Simona. Simone, kdy chcípneš a bude od tebe klid..hi..hi..hi
    • Ano je to on a kazí nám tady šíření naší mírové propagandy na okupovaném území.
      • Je tady, ten kretéén a okupuje uzemí Tiscali. Hurá bude legrace. Tak a teď jsem zvědavej co ten kretéén Simon vysmolí. Asi nic, protože je úplně blbej.
        • Přešně toho jsem myslel, soukmenovče.
  • Chtěl bych být nezaměstnaný v EU nebo USA!
    • Tam je v popelnicích víc, než v CCCP v obchodech!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit