Přejít na výpis diskuzí
Zákaz plýtvání jídlem má své mouchy. Nevztahuje se na procházející trvanlivé potraviny
9.6.2016 | Hana Dubnová
171 příspěvků
-
Sama a NONSTOP! Po tom sem vždy toužila. *14*
jupí -
-
*14* *14* *14*
-
-
Moje kámoška Nulandová řekla: "Americké orgány nemají dostatek peněz na svoji vlastní propagandu." Miliarda je jí málo, pak tu nemáme mít tolik žebroty.
-
-
I ty dostaneš za vzornou propagandu 20 rublů soukmenovče.
-
-
Já bych ani kousek masa nevyhodil a chleba nemám. Bída mě naučila hospodařit. Vy si v té EU asi žijete hodně nad poměry.
-
U mě naštěstí není co vyhazovat!
-
A naši okupanti rusáci nemají co žrát...
-
Ruský vnitřní trh od loňska postihla nebývalá drahota, která vyhnala ceny některých potravin až o desítky procent. Krizi vyvolal pád rublu spojený s prudkým poklesem cen ropy a zemního plynu, jejichž vývoz je klíčovou položkou v příjmech do ruské státní pokladny. Situaci dál vyostřily potravinové sankce.
-
-
Náměstek ruského ministra obchodu Viktor Jevtuchov prohlásil, že vláda nyní analyzuje zahraniční praxi. Potřební občané si budou moci na lístky koupit jen určité druhy zboží, ve druhé etapě prý bude následovat zřizování jídelen pro chudé. Na potravinové lístky bude možné koupit jen ruské, nikoli zahraniční potraviny, upřesnil Jevtuchov.
-
-
Kdybys poslouchal toho Petranka misto minusovani. Vedel bys jak to je doopravdy.
-
-
-
U vás se vyhazuje jídlo? Mně umřely iž dvě děti hladem!
-
-
Lžeš! Já hlad nemám!
-
-
Já jo, a moje děti trpí hladem nejvíc!
-
-
-
Já se bez potravin z Izraele obejdu. Dělám to jenom z lásky k Izraelu!
-
-
Ano, velice pozorně jsme si to s Ovčáčkem v posteli vyslechli.
-
-
zlej troll, je neschopný ruský trus, miminko budu vychovávat sama, Nataša to nebude, dám jí jméno Judit
na sovětskou bídu kašlu *11* -
Já umím hospodařit! U mě se nic nevyhodí!