Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to tady u mě v protektorátu prostě bída s nouzí, již brzo mi tu všichni vychcípají:
    http://www.usatoday.com/story/news/2015/05/12/benefits-food-stamps-fewer/27175881/
    • *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ruský troll má vždycky pravdu!!!
    • Je nás víc co píšeme naši pravdu!
    • V tom ti dávám za pravdu!
    • Já to taky ríkám!
  • Kretéén z redakce Tiscali, který si nechá říkat Simona se dostává do rauše. Bude legrace, hurá.
    • Pořádně zhulenej tu bude jen ruský blázen zlej troll. Simoně tu krade jméno i nick.
      švindluje s bodama a zamořuje debasty gayema, semjonama a tečkama.

Jinak Simona není z redakce tiscali. Jinak by nedostávala stopky ani neprohrávala bodování stylem mínus dvacet za vteřinečku. Jediný, nonstop na tiscali hnijící multinick je zlej troll. jinak také hrdina Putin a BTW:
    • *14* *14* *14*
  • Naší Ruské fašistické propagandy je plný internet a už jenom člověk s IQ nad 80 pozná, co jsme my a co je pravda!
    • I já s tím mám často problém. Ty atomovky jsou připraveny?
  • Co nového v Kremlu ptáte se? Tady je jídla dost. To jenom v podhradí umírají poddaní hladem.
  • Naše propaganda je nejlepší na světě. Například teď vůbec nepoznáte že lžu, když napíšu: V Rusku je jídla dostatek! To čumíte co?
    • My přece nemusíme z Izraele potraviny vůbec dovážet. Vždyť je to tam samá poušť. My jim chceme jenom ekonomicky pomoct, tak to sem k nám prostě vozíme a krmíme s tím dobytek.
  • Není pravdou, že máme v Kremlu hlad!
    • Jak kdo!
  • Chtěl bych být nezaměstnaný v EU nebo USA!
    • Tam je v popelnicích víc, než v CCCP v obchodech!
  • Je už v CCCP k sehnání chleba?
    • Cccp už neexistuje tak že není potřeba
  • Kdo nelže s náma, lže proti nám!
    • Pardon. Omylem jsme překlikali vlastní bláboly. Hned to napravíme náš fašistickej vůdče Putine!
    • Výborně soukmenovče. 20 rublů tě nemine!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit