Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě zákaz vycházení taky tolik neomezoval, protože máme velkou zahradu, tak jsem to "volno" využila k tomu, abych na ní udělala všechno potřebné. Sedávali jsme taky hodně v pergole, protože jsme na to měli konečně hodně času. Naštěstí jsme se ještě před covidem rozhodli pro zasklení pergol , takže jsme pergolu využívali, i když bylo ještě chladno.

  • milacekpublika

    Já když jsem byl zavřený doma, tak jsem udělal takové práce, že jsem tolik práce snad za posledních deset let neudělal. Tady jsem si koupil domů nový krb a sporák na dřevo, předělal jsem zahradu, dostavěl pergolu. Fakt jako dobrý. :-) Takže jako já bych si tu karanténu dal klidně ještě jednou. A navíc spousta e-shopů měla dopravu zdarma, protože si mysleli, že kvůli tomu lidi nepolezou ven nebo co.

  • Já jsem se stal docela dost posedlý s nákupy a tak nakupuji co se dá. Je to hodně smutná doba a tak mi pomáhá a uvolňuje mi to docela serotonin, to nakupování. Třeba už jsem vykoupil prakticky obchod se spodním prádlem a podprsenkami pro mou ženu, takže se teď musím zase vrhnout na něco jinýho :-D

  • Já jsem třeba začala číst, konečně jsem upravila kuchyň, kupuji si zajímavé látky a šiji :) 

  • hanafarna

    Obávám se, že na tohle všechno nikdo nemá náladu. O nudě nemůže být řeč, čas vyplní šití roušek a sledování situace.

  • Aby absence dětí ve škole nepoškodila jejich  návyky,navrhl premier Babiš řediteli ČT,aby nechal vypracovat televizní vzdělávací program pro školáky základních škol.Ten bude uveden v ČT už v pondělí.

    Považuji to za dobrý nápad naší vlády.

  • Pan Pirk je bezvadný člověk, ale jeho nedávné vyjádření ke koronaviru bylo opravdu velmi pitomé.
    Já vím, že každý má právo na slabší chvilku, ale když jde o pandemii, měl to nechat na odbornících-epidemiolozích, navíc se Pirkových slov chopil blbec nad jiné- Hrušínský a bylo dokonáno. Kdyby byla olympiáda v blbosti, tak Hrušínský by měl medaili jistou.

  • šít roušky !!!ofiko nekoupíte ale někam už bez ní nemůžete , takže i podprsenkový košíček má smysl , ale tvrdit prsaté petadvacítce ve frontě sámošky že bez jejího šíbru umřete hlady bude taky zážitek.Určitě se najde právník co za velký prachy bude určovat co je a co není rouška.

  • Ať si přečtou Motýlka, aby věděli jak se dá čelit času. 

  • To se divím, že ne koukají do mobilů nebo PC. Tak asi tráví lidé dnes nejvíc času. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit