-
těžko zúčtuje neb za ní stojí fabriky na peníze ,stejně jako za VK
-
no on sklerotickej dědek taky nic moc ,viz Hrad🙂
-
okoune jako vždy mimo mísu (i když většina věcí spráně řečeno)nejvíc z toho mají její rodiče!!!!!!!!!!!Takže nejdřív si něco přečti a zjisti než zase budeš dávat svoje šupácká moudra🙂
-
žádné překvapení, říkal jsem si, kdo může tento greténismus podporovat, pak jsem si vzpoměl na pisálky/trolly z tiskály... hned mě bylo jasné co tu najdu... skutečně novinářské řemeslo hodně upadlo, dnes to může dělat kde-kdo
-
Opětovně jedna, která neví která bije. Než tato figurka, je zajímavější kdopak ji před sebou strká a proč. A ti strkači jsou vidět podle toho kdo jak intenzivně používá připravenou figurku ke zhloupnutí lidí. Ostatně je to obehraná písnička. Strkat před sebe mladé, nejlépe tzv. studenty (viz tzv. samet v 89 roce), kteří nemají potuchu o běhu světa ale zato jsou řádně připraveni propagandou a "pokrokovým uvědomělým" školstvím případně řádně placeou figurkou. Těm se dříve říkalo uvědomělí a ti byli vnímáni jako lidé, na keré je dobré si dát pozor, aby svojí hloupostí někomu neublížili.
-
Věci je třeba nazývat pravými jmény.Malý rozežhraný fracek nemocný autismem se rozhodl všem na světě ukázat cestu.Místo aby to chodilo do školy, tak to páchá zlo.Běžné děti se snaží především s takovou nemocí žít.Tady toto se snaží být vidět.Dokonce TO vykázalo novináře z nějaké velké veřejné akce.Málo, moc málo to rodiče doma řezali.Teď jim to přerůstá přes hlavu.Za chvíli to bude chtít mluvit v OSN.
-
Velmi bych si přál, aby Greta zúčtovala s emeritním prezidentem prof. Ing. Václavem Klausem, CSc., který je jejím přímým protikladem.
Zničí nás klima, nebo boj s klimatem?
Ne však za jeho názory o klimatu, ale za mnohem závažnější politické prohřešky (například zhasnutí při privatizaci ... ).
-
A ty hrdino, nepis pod mou prezdivkou...
-
Myslím že nemá smysl zde nějak reagovat. Jak to již tradičně bývá, pravda je uprostřed. A nejsem si jist, zda ji chce někdo doopravdy znát. Necháme tedy věcem volný průběh.....
-
Nepochybuji o její vrozené inteligenci. Oslovovat a měnit svět bez znalostí mi ale nepřipadá seriózní. Osobně mladým lidem fandím. Dětem nakonec taky. Když jsou děti. Je trapné, když se bába chová jako puberťačka, ale i opačně mi to nevoní. Hezký den.
-
Pane Jegl a co její chovaní k novinářům?Jestli je pravda co se stalo tak za tímhle frackem a to jsem ji označil slušně jde totalita - já můžu všechno ,pravděpodobně ji její PR team upozornil že to přepískla tak se z toho udělalo tričko chceme motýle .Samozřejmě maj pravdu bude to jejich planeta ,ale aby se mladí vzdali konzumu ani náhodou to radši budou v pátek stávkovat a z rodičů sedřou kůži,co takhle si třeba postavit malou chajdu a nečučet do sociálních sítí?Jo ona ta ekologie sama nepřijde a jak je vidět na mocných tak ti také o své peníze nechtějí přijít viz.setkání soukromých proudových letadel na summitu o ekologii.
-
Otřesný článek. Jestli se dle autora dá Gretě odporovat jen demagogicky tak by si zasloužil pořádně proplesknout.
-
Jak a dlouho? To vskutku nevím. Z rozhovorů, které jsem si poslechl (i na youtube), je ale patrné, že o tématu něco ví - byť její znalosti z fyzikální chemie samosebou nejsou na úrovni zmíněného předka. Dokáže nicméně kvalifikovaně reagovat i na dost obtížné otázky.
-
Čím a komu by měl Pán Bůh platit za "klimatickou Gretu?" Ona nemá na útratu? 😂
-
Hezky si jednoslovně popsal její diagnózy, trpí:
Aspergerovým syndromem, selektivním mutismusmem a obsedantně kompulzivní poruchou
-
Protože mě stejně Jegl blokne, jako to udělal bez důvodu v neděli.:
https://www.info.cz/nazory/pur-proc-stat-vychovava-levicove-extremisty-za-penize-danovych-poplatniku-42617.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk
-
Trhni si nohou Všeználku a hlavně nepiš krávoviny, že žlutý vesty "vznikly" kvůli zdražování paliv a topení!
Jo a koukám, že je z tebe šašku velkej ajťák!
-
Co vám je po tom že. Jinak platí to slovo nahoře pokud ji obhajujete.
Při normalnich zákonech její rodiče do kriminálu ,za to že děcko nechodí do školy .Ale protože je to aktivista tak ne.
-
A co skrcismus?
Není vám Marceli stydno, dávat sám sobě palec nahoru z ID 1500 198?
-
Gretenismus