Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No toho policajta je mi líto, i když nevím jak to bylo, ale přeci by měl mít i teoretické právo na omyl, byť tragický, sedačky jsou vedle sebe a pokud pálil na 10 až 15 metrů, dovedu si představit, že trefil vedle. Byla ale vyjímečně těžká situace. Pokud bude odsouzen, je to zase signám různým lumpům, omezí to aktivitu policajtů ( proč by se snažili, že), no ono to je vlastně už teď, když se zpochybňuje zásah. Asi to není moc dobré, lepší by bylo alespoň mlčet, když nic jiného.
  • Nevím,proč stále vyšetřujou policistu,když zasahoval proti darebákovi.Každý darebák by měl počítat s tím,že může být zastřelen.Pak by si to každý rozmyslel,než začne nějakou lotrovinu.
  • nedavno jsem tu uvedl, že kolem toho bude cirkus jak prase a už je to tu, jsme holt ve státě, kde pokud jde o to někoho trestat pak jsou to policajti a pak teprve darebáci, to už prostě nikdo nezmění
  • Dívčina, která to záhne s feťákem a zlodějem je spolupachatelka a jako taková musí počítat s s tím, že se s ním dostane do maléru a současně se vystavuje postihu. V tomto případě vinou grázla, který opakovaně a již v minulosti najížděl na hlídky Policie přišla o život. Rozhodně jí to nepřeji, ale je načase, aby opozice ptala Nečase, kdy se upraví podmínky nutné obrany tak, jak je tomu v Americe. Kdejakým oknem se kouká do Ameriky, ale potřebné příklady si z toho naši politici neberou. Tam jak při zastavení nedá řidič ruce na palubní desku a nespolupracuje, tak musí počítat s tím, že ho policajti zastřelí. Taktéž pokud se vloupá do objektu, domu, bytu a nebo na cizí pozemek!!! Tady u nás se následek přenáší na Policii.
  • Byla to ta samá sorta, jak ten gauner. Dělala mu překupníka na kradené věci a taky už měla co do činění se zákonem. Hold, byla vědomky v nesprávný čas na nesprávném místě.
  • Co to je za policistu, když se do toho grázla netrefil. Proč mají stále cvičné střelby? Někde jsem četl, že se zhroutil. Jakou má tedy psychickou odolnost? Policista se přece nemůže jen tak zhroutit. Může mu být pouze z toho všeho na zvracení, a to když si pomyslí co se kolem toho strhne. Každý lump musí počítat s tím, že proti němu razantně bude zasaženo. Včera jsem se díval na pořad Máte slovo s Jílkovou. Zástupce cik..u tam stále mele stupidnosti a ostatní tam stojí jak tvrdé Y a div ne šeptem mu občas oponují. Je to hnus tento stát. Zlatí komunisti...
    • Jarine, a neříkej "zlatí komunisti", protože to je jako kdybys říkal "zlatí nacisti". Oni totiž komunisti byli učiteli nacistů. Dopouštíš se tím trestného činu a být to v civilizované zemi a ne v tomhle postkomunistickém Klausistanu tak bys šel před soud. Zákon na to máme, jen by měly orgány činné v trestním řízení konat. Jenomže oni spíš chrání cikány a ostatní grázly.
      • On má ten pán krátkou paměť. Pamatuji si že za komunistů jednoho co ukrad auto, když nezastavil rozstříleli ze samopalů (byl to voják - "desertét"). Auto pak bylo vystaveno na náměstí pro výstrahu.
        • dezertér měl na svědomí několik lidských životů, když vykonal popravu obsluhy motorestu Kadrnožka okr. Tachov.
    • Ono v takové chvíli není moc času na pořádné míření. A nedivím se, že se policista zhroutil z vědomí, jednak že zastřelil nevinnou dívku, i když bych ji označil za spolupachatelku a jednak z vědomí následků, které to bude mít pro něho a ne pro toho lumpa. A kdyby ten lump byl cikán, tak by toho policajta zavřeli za rasově motivovaný pokus o vraždu.
  • Mělo by být jasné že loupež může být smrtelná každý zloděj by měl vědět že ho to může potkat nejen od strážců zákona ale i ohroženého občana
  • Policista neměl mít strach čvachtnout hajzlíka do palice, udělat mu třetí oko na čele a holka mohla žít. Prostě blbé zákony této kráterní kotliny. Dívka na něj nenajížděla, ale ten ksindl ano. Je pravda, že přikrčenou dívku policista vidět nemusel. Škoda života, měl skončit život an místě řidiče. Policisté si musí být vědomi, že takový řidič je schopen přejet kohokoliv, včetně dětí. Můj názor zneškodnit řidiče jakým-koli způsobem, co nejvíce chránit zdraví a život ostatních, ne lumpa.
    • Policista jednal zcela správně. Jestliže řidič policii nezastaví, má policie střílet nikoli na pneumatiky, ale přímo po řidiči. A jestliže holka jela s gaunerem v kradeném autě, tak jistě asi taky nebyla čistá.
      Trestného činu usmrcení z nedbalosti se podle mého názoru dopustil onen řidič, který svým jednáním tu dívčinu smrt zavinil. Měli by být stíháni lumpové a ne policajti.
  • Jasně:ukradl jsi neco?Dostaneš metál!!! *6* *16* *16* *16* *16*
  • "Pomáhat a chránit" zastřelil neozbrojenou osobu, která ho nijak bezprostředně neohrožovala. V právním státě by to bylo že na okamžité postavení mimo službu a vyhazov. Plus odškodnění pro příbuzné oběti. A ty odvolávky na USA - v mnoha městech a několika státech unie jsou policejní honičky a policejní střelba zakázány, až na přesně definované případy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit