Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebylo čas ptát se kdo je kdo.
  • Me je toho policajta taky lito ale jenom proto ze neumi strilet.Nebo se snad policajti uci ze ridic sedi na miste spolujezdce?
  • "Pomáhat a chránit" zastřelil neozbrojenou osobu, která ho nijak bezprostředně neohrožovala. V právním státě by to bylo že na okamžité postavení mimo službu a vyhazov. Plus odškodnění pro příbuzné oběti. A ty odvolávky na USA - v mnoha městech a několika státech unie jsou policejní honičky a policejní střelba zakázány, až na přesně definované případy.
  • Policista neměl mít strach čvachtnout hajzlíka do palice, udělat mu třetí oko na čele a holka mohla žít. Prostě blbé zákony této kráterní kotliny. Dívka na něj nenajížděla, ale ten ksindl ano. Je pravda, že přikrčenou dívku policista vidět nemusel. Škoda života, měl skončit život an místě řidiče. Policisté si musí být vědomi, že takový řidič je schopen přejet kohokoliv, včetně dětí. Můj názor zneškodnit řidiče jakým-koli způsobem, co nejvíce chránit zdraví a život ostatních, ne lumpa.
    • Policista jednal zcela správně. Jestliže řidič policii nezastaví, má policie střílet nikoli na pneumatiky, ale přímo po řidiči. A jestliže holka jela s gaunerem v kradeném autě, tak jistě asi taky nebyla čistá.
      Trestného činu usmrcení z nedbalosti se podle mého názoru dopustil onen řidič, který svým jednáním tu dívčinu smrt zavinil. Měli by být stíháni lumpové a ne policajti.
  • Nevím,proč stále vyšetřujou policistu,když zasahoval proti darebákovi.Každý darebák by měl počítat s tím,že může být zastřelen.Pak by si to každý rozmyslel,než začne nějakou lotrovinu.
  • No toho policajta je mi líto, i když nevím jak to bylo, ale přeci by měl mít i teoretické právo na omyl, byť tragický, sedačky jsou vedle sebe a pokud pálil na 10 až 15 metrů, dovedu si představit, že trefil vedle. Byla ale vyjímečně těžká situace. Pokud bude odsouzen, je to zase signám různým lumpům, omezí to aktivitu policajtů ( proč by se snažili, že), no ono to je vlastně už teď, když se zpochybňuje zásah. Asi to není moc dobré, lepší by bylo alespoň mlčet, když nic jiného.
  • Mělo by být jasné že loupež může být smrtelná každý zloděj by měl vědět že ho to může potkat nejen od strážců zákona ale i ohroženého občana
  • Byla to ta samá sorta, jak ten gauner. Dělala mu překupníka na kradené věci a taky už měla co do činění se zákonem. Hold, byla vědomky v nesprávný čas na nesprávném místě.
  • Jasně:ukradl jsi neco?Dostaneš metál!!! *6* *16* *16* *16* *16*
  • Může si každý myslet co chce, ale pro mne má lidský život cenu, která se s cenou kradeného auta nedá srovnávat. Zkrátka, ten kovboj od policie, když si nebyl jistý, tak střílet neměl!! Nebo si snad někdo tady myslí že poliši si mohou sem tam někoho zastřelit ? Co kdyby to byla vaše dcera nebo sestra? A to co dělala v autě gaunera není vůbec podstatné!!!
    • V "demokratické" Americe by toho zfetovaného magora při najíždění na policejní hlídku bez váhání odstřelili jako prašivého psa!!! A nikdo by je po soudech netahal!!! Spousta lidí by taydy chtěla mít Ameriku, ale každý tak jenom na něco, co se zrovna líbí jemu!!! Dívčiny je mi také líto, ale v 25 ti letech už musí mít mozek vyvinutý, takže musí počítat, že když se dá dokupy s takovým zmetkem, že to nese rizika.
    • Moje rodina nejsou gauneři, moji příbuzní pracují a auta si KUPUJÍ. Právo na život je podmíněno tím, že oprávněný ctí a neohrožuje práva ostatních včetně práva na poctivě nabytý majetek. Kdo nectí a porušuje zúmyslně práva jíných se tím přirozenoprávně vzdává ochrany svých vlastních práv. Když se zločinci stane "pracovní úraz s následkem smrti", je třeba potrestat jeho spolupachatele jako za vraždu.. Kdyby ten anarchofeťák UPOSLECHL pokynů a příkazů policie jak byl a je ze zákona povinen, nikomu by se nic nestalo a policie by měla o pojízdné služební auto a hrstičku nábojů víc. Gaunera se může zastávat jeho kolega, nebo člověk s diagnosou. *16* *1* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit