-
Jako jste mi udělala radost až jsem se spontálně zasmál!
Spontálně není sice spisovně ale nepíši diktát a i vy jste pochopila co jsem tím chtěl napsat!
Jinak když nadzvednu lidi vašeho ražení tak mám radost. -
Sovetizace jsem moc ne zazil,ale co rikali starsi lide tak tenkrat v klidu chodili na PIVO a stavili jsi baraki. Dnes je US-EUDEMOKRATIZACE, Ja chodim na pivko tak jednou za pul roku a cim dal mam vetsi problemy platit hipoteku. Lumirku u tebe vse OK protoze za ti kecy jsi placenej ,dej dnes jedno pivo za mne ja jsem v praci !Hezky den.
-
Měl by si dát punčochu přes hlavu ,posypat se peřím a jít je strašit na hranici.
-
Ano, máte pravdu, jen jsem použil takový bonmot.
Však Češi byli na Ukrajině i u Bachmače, oblast Černigov.
Omlouvám se za paušalizaci. -
Konečně řekl Zeman něco rozumného s čím musí souhlasit každý soudný člověk.
Chápu, že Zemanovi řiťolezci a bolševici jsou nemile překvapeni jeho názorem a tak nzučí a lítají sem a tam jako poplašení sršni. Zvláště Pišta je z toho tak vyvedený z míry, že nestačí měnit nicky. *1* *1* *1* -
Až si pro změnu pořádně dupne Ruský medvěd tak zdejším hrdinům zhnědnou trenky. *1*
Zemane jdi nám příkladem a pošli na Ukrajinu bojovat svoji Kačenku. Zaorálek už toho
také nakecal dost. Tak ať se předvede také v akci hrdina. -
Jsme členem do počtu, to každý ví a reprezentuje to i seznam techniky kterou disponujeme. O to směšnější je, když její představitel virtuálně plácá jak by se mělo NATO zachovat. Nejenomže na to nemá žádný vliv, ale nemá ani konkrétní představu. O to je to horší. Prostě krindy-pindy starého ožraly který si hraje na filosofa ohledem světové politiky a není schopen dohlédnout ani k hranicím našeho Kocourkova.
-
Aby ses Alenko nedivila. Stari a alkoho dokaze svoje. Jelcin by o tom mohl vypravet kdyby se neuchlastal
-
Ach jo, no toto ! Vždyť ten Miloš Becherovič Zeman může zastrašovat možná tak akorát bílé myšky při svých "virózách" !!!
-
chachachachacha
-
Co si představuje pod pojmem pravičák?
-
Nebojte se, on to nemyslí vážně....s ohledem na jeho vazby na Lukoil.... Ale většina z Vás se od tohoto průšvihu distancuje... Ale pokud spolupracuješ s gangsterem, tak se sami stáváte gangstery.... .. je to příznačné s Mnichovem... všichni okolo drželi hubu a krok...a byla z toho druhá světová...
-
Pod vlivem Boromejek se nám velikán ZměnIl v MČČ. šKODA....
-
Zemane buš do pravičáků v ČR. Rusko nech na pokoji, zmetku jeden senilní!
-
Ona je spíše celá s.r.o. protektorátní firma "EU" i s těmi přeplacenými a silně zhýčkanými "pány" politiky co dávno už nepracují pro své země a lidi... tak nějak v úpadku. Rusové ve svém nynějším vývoji, dali jasný šach-mat a morální lekci celé EU s ukázkou, že to jde i s pomocí právoplatného, občanského referenda přímo od lidí-občanů-voličů a nemusí při tom padnout ani jedna jediná "humanitární bomba" a výstřel z děla na jakékoliv cíle. Občanských referend se totiž bojí doslova všichni politici na celém světě, jak čert kříže a setsakra moc dobře vědí proč !!! Protože tím okamžikem by měli doslova po ptákách a jejich "zájmové skupiny" taky..Tohle se rošířit v EU, tak to EUpolitici nejen, že nikde nezastaví, ale ani to nerozdýchají, protože ty hromady lidi by si totiž taky mohli přijít zaúčtovat včetně "popovídání si".. s nimi přímo až do jejich luxusních kanceláří a za to co tu předvádí za prasárny je pořádně jako "poděkování" vyliskat až na ulici, aby poznali co je to pořádná práce i život za lidový plat mezi obyčejnými lidmi...
-
Jako bývalému vojákovi jsou rady SAURONA k smíchu. To by mohlo platit pouze tehdy, kdyby ruská armáda jako celek byla vyzbrojena luky a šípy. Atomových zbraní jsou nejen plné sklady, ale také v pohotovosti na jejich nosičích, jejichž aktivace se počítá na sekundy.
Zeman se asi skutečně zbláznil. Vždyt ani neví co mluví. Každá akce vyvolá protiakci. Myslím si, že tímto jeho politická kariéra skončlia a měl by se neprodleně vrátit zpět na Vysočinu a odevzdat prezidentský post. Každé ráno by se měl podívat do zrcadla jestli žije a do občanky kolik mu je. Lidi tohoto věku jsou nesoudní a svými bláboly by přivedli do záhuby. V tomto, jak se projevil, žádný rozdíl mezi ním a KS žádný není.
Rusko šláplo USA, EU a NATO na kuří oko, které hodně bolí. Řeklo dost v rozpínavosti a šíření pseudodemokracie za každou cenu /vraždy čelních představitelů a politiků, bombardování civilního obyvatelstva atd./ a zabírání nerostného bohatství kde se jim zamane. Ukazuje se, že tato cesta pomalu končí. Putin jede v květnu na státní návštěvu Číny a Indie. Pak se uvidí co bude dál, když Čína má USA ve finanční pasti ze které není úniku. -
Pane prezidente, měl jsem vás rád. Jděte!
-
Proti bombardování Srbska vystoupili i jistý Václav Klaus. To jen tak pro úplnost!
-
Neni sam. Myslim ze si i vedeni EU v Bruslikove popletlo Rusko s Rumunskem. *8* *8* *8* Asi nas nic dobreho neceka
-
oprava - mísu