-
Vše lze komentovat jednou holou větou. Ze Zemana se stal blbec.
-
-
Zeman jím byl vždy, ´Pepone, akorát ovčané sí od něho nechali vymýt mozky, protože už jako premiér humanitárně bombardoval Srbsko pěkně a společně s CHrchlou a Kárlem von Sajrajtem z BIlderbergu, To si nedovolil tehdy ani ten zloduch Klaus a tvrdě proti byl Dienstbier starší. Tak jen pokračuje v tom, co už tenkrát dělal a zastával.
-
-
Zastrašíme Rusko již pouhou Zemanovou podobiznou.
-
Zeman Putinovi hrozně pomohl. Málo kdo si uvědomuje co vlastně řekl. Že připojení Krymu k Rusku je v pořádku, protože ho omylem nějaký magor Chruščev daroval Ukrajině. A zakecal to tím, že jestli budou Rusové chtít zabrat další území tak zasáhne NATO. Ale oni o jiné území nestojí. Nechají to vylízat Kyjevu, který se teď bojí démogratických voleb, protože nedopadnou, jak si samozvanci myslí. Budou je muset na dlouho odložit nebo zfalšovat, jako ty hlasování v parlamentu.
-
-
CHruščov podle Američana Robertse od Reagana to řekl jasně a přesně, že to Chruščov udělal protože ještě po 9ti letech na Ukrajině řádili fašisté-banderovci, tak aby jim zaplácl plusu, ukradl ruský Krym a věnoval jim to jako 33 stříbrných - Jidášům. Navíc Chruščov byl Ukrajincem, tedy rodné Ukrajině. A stejní fašisté-banderovci řádí dnes na Ukrajině, jejich dětičky, tak se těšte.
-
Oni už je ti noví demokraté srovnají všechny včetně Jaceňuka do latě, jako to předvádí v Parlamentu a v ukrajinské televizi a i jinde. Fašisté banderovci se s tím nepárají. To už tu všechno jednou bylo, nějak si Zeman popletl strany.
-
-
Pane Zeman na to zastrašení Vám půjčím chrastítko.
-
-
Super!!! Já se poseru! *3*
-
-
Zeman není první - opakuje co tu už bylo: V Čechách jsme totiž již měli jednoho slavného rodáka, který sice nevolal "Na Moskvu" ale "Na Bělehrad". Mával při tom hůlkou (podobnost není náhodná) , byl to chytrý člověk, který měl rád pivo ,ale NEBYL to opilec!!
-
-
Nebyl to opilec, ale pitomec a Zeman je hybridem.
-
Emco Emco, ja jsem prece cely Jelcin. Copak to nevidis ??? *2* *2*
-
-
Stejný gigant! Největší polistopadová osobnost na politické scéně!
-
-
Dar pro západ - non stop ožralý aparátčík Jelcin a USA i EU si mohly dělat s Ruskem co chtěly, navíc byl ještě zkorumpovaný jako Janukovyč a stejný je i Zeman, který svoje narcistické sklony a ego je schopen si honit po lahvince slivovice humanitárním bombardováním Srbska a válečným tažením na Rusko z Ukrajiny. Po něm potopa. Děs , to by si nedovolil ani ten příšerný Klaus.
-
chachachachacha
-
-
Pane prezidente, měl jsem Vás rád. Bděte!
-
-
POdle toho co z něho vypadlo za moudro na adresu Ruska a Putina nebdí, ale je zdrátovanej pod obraz. Dokáže se opít jak ruský mužik , zatímco v Kremlu se už nepije a nesedí tam už ani ti mužici. Dnes tam už je jiná kvalita a jiná parta.
-
Pane prezidente, měl jsem vás rád. Jděte!
-
-
Pane prezidente to jste si to u mě pořádně rozlil s tím eurem a s napadáním Ruska!!!!!
Proč je tady tady najednou tolik potentátu v naší malé zemi a dávají odtud různá prohlášení?????
TOLIK NÁHOD ???????
Nevěřím ,že zvíší důchody atd...Ted se bude zbrojit,že????
NOVÁ DOBA,NOVÁ DOBA,...!!!!!!!! -
-
Zvíší, zvíší, sranda musí být!
-
-
I když jsem ho volil jako menší zlo tak je to V Ů L i když je president! Jestli si myslí,že se Rusko nechá vylekat tak se hrozně mylí!
PS: Jako jsem to napsal úplně spontálně ale je to pravda! -
-
Topole, jediný V Ů L široko daleko jseš tu ty. V první řadě se nauč česky, ty spontální bolševický ko.ote.
-
-
Jako jste mi udělala radost až jsem se spontálně zasmál!
Spontálně není sice spisovně ale nepíši diktát a i vy jste pochopila co jsem tím chtěl napsat!
Jinak když nadzvednu lidi vašeho ražení tak mám radost. -
On se možná pere s češtinou, ale za to není dobytek.
-
-
Pravdu máte v tom , že jste to napsal s p o n t á l n ě
-
Máš recht.
-
-
Ty jsi zločinec a vrah? Podle fotky.
-
Jenom lidská zrůda si dá portrét toho bestiálního vraha!!!
-
-
Důležité je se neposrat. Pozdě co??? Stalin někoho zabil??
-
-
-
-
Zemane buš do pravičáků v ČR. Rusko nech na pokoji, zmetku jeden senilní!
-
-
To nejsou pravičáci v 89r. se OF rozdělilo na několik partiček mafiánských uskupení a říkají si politické strany..... jsou horší než Kosa Nostra v Itálii...
-
Co si představuje pod pojmem pravičák?
-
-
Modrý zloděj !!
-
-
Pod vlivem Boromejek se nám velikán ZměnIl v MČČ. šKODA....
-