Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy
    Konečně nějaká norma, pravidlo. Anarchie, urážky, které zde někteří diskutéři vypisovali, opravdu nebyly nejlepší ukázkou české kultury. Jsem zvědav, jak to bude fungovat, i když hodně právě těch, co nejvíce uráželi a nebyli tolerantní k názoru druhých, bude nadávat na nová pravidla, že je to cenzura. Ať, mohou se obrátit na jiné diskuzní fora. I když si myslím, že zde na Tiscali se zabydlelo dost "rusofilů" a milovníků "starých pořádků", kterým se nebude chtít odtud odejít jinam. Snad se aspoň zklidní, když už nebudou "chlistat" ty svoje urážky a nadávky.
    • Zloděj křičí "Chyťte zloděje!"
    • a vidíte, já jsem hodně zlých slov četla právě od vás...
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Ano vazeny pratele zrejme toto byl nutny krok nebot PRORUSKY bolsevici zde kazdou diskuzy znicili za pomoci KGBackych praktik -falesny ucty nadavky kradeni jmen kremelske lzi to vse zde bylo na denim poradku!!! Prave jako elitni diskuter toto sem jiz zazil na vice servech kde byly benevolentne pravidla -postupem casu se tam stahla komunisticka spodina a zcela znicila zajimavy nazory vzdelanych a inteligentnich lidi (napr. jako je Bc. Jaroslav K.)!!! Tot totiz je jeden z princypu KOMUNISMU -znicit co druzi vytvorili!!!
    • Vy by jste se měl naučit česky a přestat používat Bc, které Vám nenáleží. Neoprávněné používání Bc je podvod. A s Vaší češtinou pochybuji, že jste dokončil základní školu!
    • Elitní diskutér? V životě jsem o tobě neslyšel ! Takže lež a lhát se nemá !
    • tak co ten pluk čističů, milé Tiscali .- už pracuje? tak hurá na kaka.
      • Stačí se podívat na IP adresy a jste doma, páni redaktoři z tiscali. Nick Kak tady není jako jedinec, ale mnohonickový špinič diskusí. *12* *16* *12*
  • Tak uvidime co cenzura :-) http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5757-barack-obama-vratil-nobelovu-cenu-za-mir
  • A kdy dojde na občankýýý jako na iHeute?!! Už se těším, jak po každém diskutujícím vymáháte kopii OP. Zase spousta zrnííí. *1* *1*
  • S tím se dá skoro se vším souhlasit. Aspoň budou diskuze slušnější bez osobních napadání, což mi také vadí. Existují jedinci, kteří když nemají důkazy nebo odpověď, tak napadají sprostě oponenty. Atd. *3*
  • Ano, všem komunistickým přispěvovatelům, by se měly zrušit účty "na věčné časy a nikdy jinak"....
    • no prosím, ukázka porušení nových pravidel je zde *3*
      • A cenzor nikde!
    • Tak to jsem zvědavý, kdy tě oprávněně bloknou. Protože, čistě teoreticky, kdyby sem zavítal nějaký komunistický poslanec, byl by také "zablokován"? Komunisté jsou v poslanecké sněmovně, proč by tedy tady nemohli psát komunističtí přispívatelé?

Chtít dělat cenzuru není prča. jasně, vulgární urážky jsou bez diskusí, ale, všiml jsem si, že přehnaná cenzura ochudila diskuse. Kdysi přeplněné PL o 1000 příspěvcích, jsou dnes čajíček.... kde se objeví tak 10-30 příspěvků. To o něčem hovoří. Vzhledem k tomu, že tady není odborný web, na kterém se řeší vážné věci, anebo nejsme v poslanecké sněmovně, nelze se vyhnout občasným peprným výrazům.

No, jsem zvědav. já navrhoval zveřejnění IP adresy, aby nedocházelo k tomu, že si tady někdo zaregistruje X nicků a X rolí, jak to doposud "fungovalo" a "nikomu nevadilo". *16*
      • Ty které jsi tu na Simonu kydal špínu od rána do noci jsi dávno ztratil
        právo na slušné zacházení.
        • Zrovna ty bys měl mlčet, nebo alespoň nelhat. jenže, obé ti je cizí. Tak jsem zvědav na tvé kvalitní příspěvky. Nicků máš kupu, jsi čitelný jako dítě a Když tě někdo odhalí, tak jsi vzteky bez sebe.

Ty jako falešný Simona, jsi přece odjel na dovolenou do Španělska, tak jak to, že mluvíš za ní?! Já to pochopil, žes odjel, aby ses již nevrátil. A vstane nová Simona....nebo to je jedno kdo. Nicků máš dost. Jenže, veřejné mínění už o tobě existuje a je jasně kritické. *12* *16* *12*
          • Co tu zkoušíš.

Vyzval jsem vás na souboj. Kdyby si jeden z vás troufl a šel tak Lojzík dosáhne všeho
            pro co sem přišel. Jenže na to jste moc velcí zbabělci.
            Hlavně že tu stále běhá nick američanka.

Na rozdíl od tebe já Simoně psal a dostal jsem od ní fotku kterou nabízela.
            Ta se nevrátí neboj. Vaše Ruská parta ji vyštvala dost brutálně.
            Radši mlč začíná mě svrbět pěst.
            • ...ale sekera je tupá, milý Lojzo, milý Lojzo, ale sekera je tupá, Lojzo tupá.... *1* *1* *1*

...tak zkus prášek milý Lojzo, milý Lojzo, milý Lojzo, tak zkus prášek, silný prášek.... *1* *1* *1*
            • Jaký souboj máš na mysli? Názorový? Ty vodíš v každém někoho k souboji? Já myslel, že je tady diskuse...ne souboje. Takto arogantně se vyjadřoval "antiblb"...takže vlastně opět ty. Nevím co, nebo kde tě to svrbí, když tak zajdi na kožní, ju, tam na to mají prostředky. *1* *1* *1*
    • ferda
      Asi kdo má názor jiný zlikvidovat .
  • Zeman drží trumfy: Pokud nechce, Klausová v Bratislavě neskončí

Služební zákon, neslužební zákon – pokud si prezident Miloš Zeman postaví hlavu, tak Livia Klausová, kterou prosadil jako velvyslankyni na Slovensku, ve funkci zůstane, i kdyby ji ministerstvo zahraničí chtělo tisíckrát stáhnout. Není totiž síly, jež může prezidenta donutit podepsat její odvolání, přestože služební zákon říká, že v sedmdesáti letech musí ambasador jít do penze.

...tak tomu říkám dodržování zákonů...

K čemu tedy ty zákony máme a proč platí jen pro někoho?!
    No, to jsem se po ránu vytočila :-)
  • Já jsem zcela s tímto opatřením spokojen. Jen se bojím objektivity "cenzorského komanda". Nicméně dle ohlasů je již zjevné, že se tato věc nebude líbit zejména těm, kteří si zvykli likvidovat jakokoli diskuzi svýmy výlevy a urážkami. Držím Vám palce a doufám že bude toto opatření účinné a objektivní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit