Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FUUJ FUUJ FUUJ Duka, ODS,TOP,BABIŠ KDU a spol, hu nas každy volí ČSSD,Zemanovce,Komunisty. FUUJ rádoby novináři...
  • Tohle jateční prase budu asi vídat za chvíli často,co? *11*
  • Napsala jste to blbě.

    Zuzana (inkognito)

    3 se líbí, 4 se nelíbí
    Pravda pravdoucí........ každý kdo čeká zázrak a že zrovna já budu někoho zajímat jenom proto, že vyvolená strana má v názvu slovo "sociální" a nebo nedejbože "komunistická", tak je naivní hlupák. Nezmění se nic, dokonce bude i hůř. Tak je třeba k tomu přistupovat. Volit? Ano, ale nikoliv samozvané "spasitele", ale lidi, kteří neslibujou nemožné.

    Naučte se vyjadřovat, pak bude lépe.
    Schválně jestli najdete rozdíl.
  • http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Vrazda-naroda-Pristi-rok-prijde-rozvrat-a-bida-varuje-advokatka-Samkova-Vinik-Pry-Pospisil-283292
  • takže socani přebírali ekonomiku čr od pravice s propadem -1,2 % HDP 1998,
    pravice přebírala od socanů ekonomiku + 6,5% HDP 2006 a
    pravice předala ekonomiku 2013 s propadem HDP - 0,9% za rok 2012 .
    + cirkevni zlodejna takoveho rozsahu ze chteji cirkve a DUKA s VLKEM i pozemky a domy v okoli Hradu!!!
    S-Karty ktere stoji 1,8 miliardy za rok misto dosavadnich 470 milionu , OPENCARD, Grypeny, VYHLASKA PRO NEMOCNICE KTERA OMEZILA ZDRAVOTNI PECI ZA UCELEM JEJICH PRODEJE CHRENKOVI. Jen volte debilove TOP a pravici ktera je ve skutecnosti leda strana ztroskotancu a zodeju. Jako byste zapomeli ze Zeman musel zachranovat banky po Klausovi bylionu Kc a jeste podporovat ekonomiku !!!
  • Byznys Pavla Fouska je založen na společensky hendikepovaných lidech a neřádně fungující veřejné správě. Pravičacká verbež totalne rozvrácí statni spravu a obchoduje s lidskym masem ..........

    http://www.ceskapozice.cz/domov/pravo-bezpecnost/byznys-s-mentalne-postizenymi-zajima-nekoho
  • Všude tam kam se obrátíte o pomoc tak to přehodí pod středočeský kraj a tam se všude tak nehorázně Ráthuje,že je spravedlnost rázem slepá hluchá a němá.
  • Teť mi řekněte Vy chytráci, kdo má pravdu. Nadáváte na všechno a rozumíte politice,jako koza petrželi.Koukněte se co jsem dostal kladných hlasů. To jsem nedostal jen ze srandy. Já se neurážím, má čeština neni dokonalá, ale to co jsem napsal je pravda a uvidí se po volbách. Boužel jiná cesta nevede, než volit zpět levici a dát i těk komoušům šanci.
  • Tahle levicová slibotechna by raději měla usilovat o pořádek ve vlastních řadách. Jsou u nich lidé co mají moc másla na hlavě. Moc dobře vědí že v těchto volbách jim nejde o osud lidí ale o vlastní brebendy. Již jednou dokázali jak neumějí nic zařídit. Za jejich vlády se kradlo o sto šest, v legislativě nic neudělali, dneska dokonce hlásají že by chtěli vládnout s podporou komunistů. Lidi bez páteře.
  • Toníčku, jestlipak si zaregistroval, že dneska i velký blb se správnou stranickou legitimací v kapse má daleko větší plat, než ten vysokoškolák!Mimochodem, najdi sobě na příslušných stránkách statistiku, která uvádí, kolik absoloventů vysokých škol se u nás živí námezdní prací a pak teprve rozdávej ty svoje demagogické rozumy, které evidentně vycházejí ze současné impotentní propagandy!
  • Milí Vašku, jediný článek není o slušnosti, protože jsme tuto rakovinu nechali rozbujet. Léčba bude dlouhá a drahá a ještě s velkým otazníkem na vyléčení. Protože celý národ držel hubu a krok pomalu čtvrt století a tak nyní sklízíme plody jejich práce, kterou jsme nekontrolovali a nehali je k žádné zodpovědnosti a stále dokola jsme je volili až na výjimky, kteří si to uvědomovali již dávno, ale většina je přehlasovala. Prostě si nechali rádi vymývat mozečky. .
  • Hulínský , tituly před i za jménem a jak toho dosáhl, jinak práce na Magistrátu v tandemu s ODS včele s Bémem leta s Březinou.
    1985 Střední odborné učiliště elektrotechnické v Praze
    (výuční list, maturita
    1998 - 2008 Policejní akademie České republiky
    - magisterské a postgraduální doktorské studium, titul Mgr. a Ph.D.

    Akadémia policejného zboru v Branislave
    - postgraduální studium zakončeno rigorózní zkouškou, titul JUDr.
    Zajímavé, jak často studují v Plzni nebo v Bratislavě. Čím to asi je. Např. i Bárta, Benda, Hašek a další.
  • Je mi ho chudáka líto,asi si ráno vys... mozek ...co s takovým.. ponechat ho svému osudu.....
  • Tu neznám. Jak ale vidím, tak ty se asi o komunisty hodně zajímáš. Jaká je druhá sloka? *3*
  • ČSSD chybí fundované, dynamické a morální osobnosti a samočistící mechanismy. Prostě Hulínský, Březina, ale i Hašek , Emmerová a řada dalších nemají ve straně co pohledávat, a na vysokých postech už vůbec ne, protože nemají co nabídnout, nic neřeší akorát se vezou. A že jich má tato strana zatraceně hodně . Volil jsem je dvacet let, ale nyní uvažuji o změně. Už toho bylo dost, jsou prostě nepoučitelní. .
  • Úklid bude zatraceně drahý a náročný a nebude to otázkou roku a ještě to bude s otazníkem, zda se to vůbec povede, tak, jako vědecké bádání v mnoha oblastech, když se provádí základní výzkum - tedy výzkum A.
  • Jak reagovat vždyť je to jen samá sproťárna. Jedinej článek není o slušnosti. Vždyť každý nadává a určitě nic nedokázali.
  • Dalo se sehnat lecos,dodnes mi vyrobky slouzi,oproti tomu,kdyz neco koupim dnes,je to kram a dost se toho vyhodi...Koupis novou vec,budik,radio,apod.a zjistis ze to nefunguje a to me odradilo vic nakupovat,same sizeniny predrazene.I banany byly,jedla jsem jich vic,i pomerancu,nyni pro kolikrat i divnou chut a draho,je koupim omezene.Byly klementinky,zda-li pak ml.vedi.co to je,jako mandarinky podobne.Na kola,motorky,mustangy,babety...,jsem se divala v obchode,kde prodavali i auta.Kol byl vyber v obchodaku,Uzila jsem na cesty kolo Esku skladaci,Libertu,Pionyr,jak jsem rostla,co se kupovalo.Nyni je to drahe a brzy rozbite,nevydrzi...Uzene zebra staly kg 6 kc,susenky od 1 kc,dnes je o moc draho a driv byla i kvalita a ne ochuceniny,E,apod,lide se zdraveji stravovali vyzivou a ne chemii,co je dnes...Porad bylo neco noveho,kalhoty dyftyny,cepice jak vlasy,.,jedly se mydlicka,bylo moc vyrobku,nyni to same a na pridel z letaku neco..Co se prodavalo vitaminu,angrest,rybiz,ryngle,slivy,spendliky,visne,tresne,blumy a brambory pekne levne,rovnou privezli z pole,levne.Nyni je toho min,jablka,hrusky..,jsme si venku nasbirali,svestky,spendliky na marmeladu,vedeli jsme co kde roste a nasytili jsme se venku.Faberovali se brambory,cibule,kvetak..,nyni vse se znicilo,skoda panenskych jablek,co jsme si sbirali na zimu...Ml.jsou sizeni o akce.,co vseho bylo driv.Jedi sizeniny bez vyzivy,bude vic nemoci,chudokravnosti podvizivy..,hladovy se,driv bylo jidla dostatek,levne...
  • Naprostý souhlas s t-éčkem a ještě si jde ochránit svoje nemalé peníze, které do stát. rozpočtu dávat nechce - proto je proti progresivní dani, běžné na západě, a zrušení zastropování soc. a zdravot. pojištění pro bohaté a jde si ohlídat i dotace z EU a jde si je navýšit. Jen hlupák by jim uvěřil. Toto hnutí se skládá především z podnikatelů a tedy jde o gigapodnik, který už zkusil Bárta z Johnem, ovšem to byli diletanti, nyní nastupuje vyšší třída. V řízení svého podniku Babiš používá metod komunistů, to je ten nákup centrálně. To je v pořádku, ovšem to zmetci ve vládách zrušili záměrně, aby mohli čtvrt století krást . To ovšem dokážeme i bez Babiše, jde o to, nenechat politiky vládnout bez občanské kontroly a tlaku na ně zdola.
  • Pravda to je,23 stran a hnutí a za 24 let ukázka, že není v podstatě koho volit. Vše se hroutí na lidském faktoru, který selhává úspěšně na celém světě, ale u nás ještě o něco více. Ale volit jít musíme a pracně hledat menší zlo, což je otázky pomalu pro lupu a mikroskop. Lidi, kteří nedosahují astronomických a milionových zisků nemají jinou možnost, než volit levici, protože pravice je ještě horší. Hájí vždy zájmy těch nejbohatších, proto rovná daň nikoliv progresivní, ačkoliv ve vyspělém světě tato daň existuje běžně, dokonce někde i pravicové vlády ji ponechávají. Jde o jednoduchou rovnici - jen hloupý HOnza s holou zadnicí volí stále pravici. A to se týká i těch co vydělávají až 4O tisíc, protože i těch se netýká pravicová politika, ta se týká těch opravdu bohatých. Na nic si nehrajme, používejme mozek, logické uvažování a matematiku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit