Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zbytek socialistů jej vnímá právem jako špinavce který nemá v partaji co dělat. tolikrát už byl voliči vykopán a panáček si nedá pokoj. Ví že by se nikde jinde neuchytil pro svoji blbost aroganci konfliktní způsob komunikace.
  • zbytek socialistů jej vnímá právem jako špinavce který nemá v partaji co dělat. tolikrát už byl voliči vykopán a panáček si nedá pokoj. Ví že by se nikde jinde neuchytil pro svoji blbost aroganci konfliktní způsob komunikace.
  • ObcanHaveI
    Zase ten debilní Peroutka:
    Tři stovky signatářů, mezi nimi známí spisovatelé, básníci, malíři, literární a hudební kritici, herci, sochaři, hudebníci nebo také vědci vyslovili burcující výzvu na podporu národní jednoty a obranu republiky před rozpínající se a ničivou silou valící se ze západu s cílem sevřít zemi do neprostupných kleští, ovládnout ji a podřídit vlastním mocenským cílům. Tisk tomuto dokumentu správně přikládal značný význam, i proto například v Rudém právu vyšel manifest v celostránkové výrazné úpravě a v rámečku. Právě Rudé právo pak navíc přineslo k manifestu Věrni zůstaneme i úvodník šéfredaktora Jana Švermy.

    Bedlivý cenzor však neváhal ve Švermově textu některé pasáže vypustit, aby se západní soused připravující se už řadu let docela otevřeně na válku náhodou necítil dotčen. Jak příznačné nejen pro onu dobu, ale rovněž i pro dnešek. Nutno připomenout, že manifest odmítl zveřejnit i připojit se k němu například Ferdinad Peroutka. Veřejně se od něj distancovali představitelé kulturní pravice. Mezi nimi i R. Medek či J. Durych, který navíc neváhal pohanět i statečně bojující interbrigadisty ve Španělsku. Rovněž pravicově orientovaný tisk se k manifestu postavil záporně, některé listy jej rovnou úplně ignorovaly. Také osobnosti z okruhu Lidových novin manifest nepodepsaly, kromě jiných i Karel Čapek. Podle něj totiž text úplně neodpovídal představám prezidenta Beneše.
  • a proto máš ten nick co máš že? *1* *1* *1*
  • Není potřeba ani ztrácet čas čtením "mouder" které kde kdo vyplodí. Stačí se podívat kterápak figurka za tím stojí a je jasné jaký obsah a informační hodnota v "moudru" bude. Info.cz- majitel Daniel Křetínský. Společnost Ringier Axel Springer CZ, která vydává deníky Blesk, Aha!- spolumajitel Daniel Křetínský. Takže kdo se chce nechat ovládat propagandou jiných- láduje do sebe "moudra" těch, kteří tu propagandu tvoří a má z ní prospěch. Pak je jen otázkou, jak se s tím kdo ztotožní. Ti první to dělají pro své zájmy a svůj prospěch, ti druzí se nechávají ovlivňovat, gumovat si hlavu a ztrácejí přehled. No a dávat v příspěvku tyto moudra na odiv ostatním????
  • Foldyna je jediný slušný sociální demokrat.
  • a jelikož miluje Rusko víc než svou vlast a má IQ tykve tak bude oblíbencem místní bolševické lůzy *15*
  • ivislo
    Tomu se říká nátura řeznického psa . Potřeboval by jsi pořádně po čuni až by se ti rozsvítilo.
    Urychlený odvoz do gulagu by tě vyléčil.
  • Ano to víte že nás obsadilo pět armád a první u nás zabíjeli Poláci.
    A že téma je druhá světová a vy sem taháte něco jiného.Uctít padlé z druhé války je slušnost.

    A to že nemají pomníčky zabití z roku 1968 je jen náš prů.er a ostuda.
    Ale třeba ke kostkám v chodníku jednou přibudou i ty.
  • Foldyna se stal štikou v kapřím rybníce ČSSD.Neznaje manýry,rýpe do kaprů ostošest.Je na ČSSD uvést život v rybníku do pořádku.Nemělo by to ale být za cenu zahlušení štiky.
  • I když právě tady by asi byla ona Kalouskova a Udzenie "výchovná facka" zcela na místě....
    Foldyna byl prostě slušnější než tihle dva.
  • to foto Ovara se zpožděnými hovory mě dostalo *15* *15* *15*
  • https://www.lui.cz/co-se-deje/13612-po-vcerejsim-hokeji-s-ruskem-cesko-zaplavily-zabavne-kolaze-co-na-hokej-rika-treba-prezident-zeman
  • a kdo postaví pomníčky našim vlastencům ?

    Ústav pro studium totalitních režimů (ÚSTR) znovu zkoumal, kolik lidí přišlo o život v roce 1968 během invaze vojsk Varšavské smlouvy do tehdejšího Československa. Podle aktualizovaných údajů zemřelo od 21. srpna do konce roku 108 lidí, zhruba 500 osob utrpělo těžká zranění a další stovky Čechoslováků byly zraněny lehce. Původní průzkumy uváděly o 14 mrtvých méně.
  • a v čem spočívá antipropaganda?
    A ke kolika pomníčkum jsi dal kytky ty?
  • V čem spočívá novodobá ruská propaganda, pro kterou je odkaz mrtvých vojáků pouze zneužíván motorkáři a kdo je soudruh Martin Uhlíř?
  • více do ČSSD. Partička už neví koho vtlačit do svých řad. Tento už byl u socanů čímkoliv. Když je šance dere se zejména ve svém kraji vpřed. Několikrát už mu lidi ukázali ve volbách vztyčený prst. Nevadí. Vlezl jiným otvorem. A pak dalším. Hochu jsi pro socany pokladem!
  • Tvoji bábu a mámu znásilnili mutanti z kanálu.
  • Čest a sláva Foldynovi,Ave César!!! Více takových Foldynů!!!
  • Mluvte laskavě sám za sebe. Oni motorkáři nejsou žádnou ani ruskou, ani americkou ani jinou smečkou vojáků. Hlavně ta je tu nežádoucí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit