Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Foldyna je něco podobného jako Václav Klaus ml. mezi ODS. Neřekl nic špatného. Jenom zkritizoval pokrytce a patolízaly, jako je Hamáček. Noční vlci neudělali nic špatného. Ba naopak, položili věnce na hroby padlých vojáků, kteří obětovali život v boji proti fašistickému Německu. A přitom dnes se mediálně Německo vzývá, ale Rusko naopak zatracuje. Foldyna jako fanda do motorek, se jenom k nim přidal a položil taky květiny na hroby. Projevil mnohem více vlastenectví než Hamáček a další z vedení ČSSD
    • Na aeronetu psali, že když Foldyna kladl věnce na hroby sovětských vojáků, tak Hamáček se doma cpal americkými hamburgery, zapíjel je cocacolou a sledoval v TV western. To je vidět, kdo ho platí ...
      • kvalitní blb. Občas se sice tady objeví nějaká kravina. Ovšem tady to moudro co jsi vypotil - to už je teda extra zhovadilost.
  • Nevím,proč by se měl pan Foldyna omlouvat.Přece on se choval řádně,na rozdíl od toho
    de.ilního demonstranta.Chování typu Kalouska už bychom neměli trpět a hned na místě
    vypořádat.
    • I když právě tady by asi byla ona Kalouskova a Udzenie "výchovná facka" zcela na místě....
      Foldyna byl prostě slušnější než tihle dva.
  • Noční vlci jsou drsní chlapíci,nejsou tam jenom Rusové-i Češi a další státní příslušníci.Mají v oblibě silné motorky o dvou kolách a nejsou v žádném případě agresívní.Tu agresivitu se u nich snaží nabudit provokatéři,kteří jsou nastrčenými figurkami známých politiků. P.Foldyna je známý svými názory,nelahodícími svým,některým spolustraníkům.A právě takové lidi potřebuje ČSSD,aby se vymanila z marastu.A názor na Noční vlky?Nechte je položit věnce k pomníkům padlých vojáků z 2.světové války.Oni o nic jiného neusilují.
    • Já to říkám pořád. Jsou to slušní chlapci. Když někdo potřebuje pomoci, nikdy neodmítnou a vždy ochotně přiloží ruce k dílu.
  • Odstavec z článku.
    Lze směle pochybovat o tom, že počínání gangu, jehož šéf Alexandr Zaldostanov je osobní přítel ruského prezidenta Vladimíra Putina, nesouvisí ani tolik s uctěním památky obětí druhé světové války, jako spíše s novodobou ruskou propagandou, pro kterou je odkaz mrtvých vojáků pouze zneužíván.
    Velice si ho vážím za jeho postoje !!! Nebýt takových lidí jako je Foldyna tak by před mladou generací plivali dál na památku naších osvoboditelů !!!
    Kdo by se jim poklonil snad Kalousek a nebo dokonce Duka !?! Církev to je kapitola sama pro sebe protože ti byli ve vládě za Rakouska Uherska za I .republiky za fašismu a po válce se nacpali do Národní fronty a ani komunisti jim nevadili no a dneska jsou to "demokrati" !!!
    Ale pravdu nejde zapřít nebo dokonce "otočit" !!! V době internetu lidi vědí o co jde a kavárna stejně dojede !!!
    http://alamoministries.com/content/english/Antichrist/nazigallery/photogallery.html
    • Směle lze dnes zpětně pochybovat o tom že to bylo nějaké osvobození když následoval jen přechod od jedné totality do druhé kterou nám přivezli , ostatně Rusové spolu s Hitlerem celou tu válku rozpoutali když na základě paktu Molotov - Ribentrop napadli Polsko z druhé strany.
      • Za souhlasu Francie a Anglie.Když tak uváději přesně vč.podpory Hitlera USA.
    • hochu vše zapomenuto! Tito na tancích přijeli znovu. V r. 1968 jako okupanti. A zdrželi se několik dlouhých let, Banda tady parazitovala na systému a chránila komunisty. Co lidí zemřelo, když 21.srpna darebáci vtrhli pro nic a za nic do naší země. Chovali se tady jak dobytek. A právě pro to, zůstává pro nás rusák obyčejným šmejdem. Prašivým psem, do kterého je třeba kopat a zesměšňovat jej.
      • To by byla hrůza,kdyby to jejich synové neudělali.To by tady ten bordel byl o 21 let déle a nebo by již nebyl.To je nový pohled normálního národa na 21.8.1968.Také jsem omylem protestoval.
  • Jim taky nikdo nenarušuje oslavy příchodu Američanů, kterých mimochodem zemřelo na našem území v posledních dnech války méně než Čechů, ale oni musí narušovat pokojnou pietní akci. Vždyť to hraničí s výtržnictvím. Jak by bylo asi jim, kdyby mu přišel někdo nadávat, že přišel uctít hrob svých předků.
  • Demonstranti asi neznají své dějiny.
  • Foldyna má sice americkou motorku, ostatně jako většina Nočních vlků, ale kupuje si do ní ruský benzín. Takže je všechno v cajku.
  • prý s demonstrantem, měl tomu fašistickému zmrdovi rozbit tlamu, zrůdě
    • myšleno že demonstrant něl socanskému syčákovi kopnout do ksichtu. To už se tak prorusákům běžně dělá. I bude dělat.
  • Co píšou media nebo co píše místní idioot Sajmon z redakce Tischcali na to se můžu akorát tak vysrati. Foldyna je u mě vlastenec a správný frajer.
  • Že se Foldynovi nepodařilo udržet nervy v klidu se nelze divit. Provokatér Martin Uhlíř se choval vyloženě tak, aby jej vyprovokoval udělat chybu. A protože i Foldyna je obyčejný člověk, mohl udělat chybu. Z případu je vidět, jak se jisté skupiny občanů zaměřují vyloženě na případy, jako je tento. Vyprovokovat a potom medializovat. Zřejmě mají příklad od naší policie a st. zástupců, kteří dokáží obviňovat, žalovat, aniž by měli nějaké podstatné důkazy. Dělat chyby je lidské, řekl kdysi jeden moudrý. Proč by se to nemělo týkat i Foldyny, i když politika. Navíc, když tu chybu udělal v situaci, která byla záměrně provokující. V takových případech není ani ojedinělý případ mezi chlapy, že si dají do zubů. Provokatér si to zasloužil a Foldynovi to slouží jako plus, že to neudělal. Na druhou stranu, z pohledu objektivního, Foldyna nemusel až tak aktivně ukazovat, jak má rád ruské motorkáře a Rusko vůbec, protože mohl vědět, že to bude některé provokovat. A stalo se, co se již odstát nemůže. Bohužel, jsou mezi námi lidé-nelidé, kteří nesnesou to, že kde kdo může mít jiný názor, než oni. Prostě je mezi námi dost netolerantních lidí, kteří různými projevy dávají najevo, že se jim ta rozdílnost nelíbí. Měli by však vybírat vhodnější způsoby, než v tomto případu ukázal provokatér Martin Uhlíř.
    • protože bylo třeba veřejně ukázat, že smečka rusáků tady není vítána. Pro nás po celé roky není rusák osvoboditel. Tady je rusák zavedeným okupantem. Toho je třeba okopávat a plivat po něm. Za r.1968.
      • Mluvte laskavě sám za sebe. Oni motorkáři nejsou žádnou ani ruskou, ani americkou ani jinou smečkou vojáků. Hlavně ta je tu nežádoucí.
      • je členem řádu jakéhosi Sv. Konstantina a Heleny. Pravoslavné smečky prorusáků tady u nás. Vyznačují se tím, že se tam scházejí ortodoxní STBáci. Jsou takovou pátou kolonou Ruska u nás. Takže on nám je tento nečitelný grázl profesionál co do udržování čs. - ruského přátelství. Fuj, hochu. Velké Fuj!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit