Přejít na výpis diskuzí
Zeman a Kiska: Papaláš versus maják v době plné zloby
7.1.2017 | Tomáš Chalupa
263 příspěvků
-
http://eportal.parlamentnilisty.cz/Articles/8998-tyto-informace-se-z-ceske-televize-nedozvite-turiste-v-praze-promlouvaji-o-svych-neblahych-zkusenostech-s-muslimy.aspx
-
tak se zemanofilní Ovčáci neštítí ani ukrást nick a psát pod ním své žvásty. *15*
-
-
víme sajmon, ukrást
-
Až nějaký argument napíšeš pokecáme *1*
-
-
Záleží na svobodném rozhodnutí každého diskutujícího, jestli můj názor bude číst a reagovat na něj. *2*
-
-
slušně jsem ti několikrát odpověděl ale většinou to skončí tak že je podle tebe každý kdo nemá tvůj názor- ,zemanovec,putinofil,a komunista.....tak že problém na drátě máš rozhodně jen ty *3*
-
-
a není?
-
-
-
-
-
Tak Kiska má pravdu? V tom že přijal přivandrovalce na bratislavském hradě? Se nemůže divit že je brutálně odmítán. ON s nimi nebude sedět v ordinaci lékaře, ON nebude vodit děcka do stejné školky jak vandráci. Ale MY budeme těmi stěnami které mají srovnat vandráky.Začlenit je. Začleňovat někoho kdo tady skučí a škemrá? A když dostává svůj kavalec a doklady, tak jen polehává vykuřuje a vymýšlí kraviny? Práce je pro něj sprosté slovo! Právě pro to musí paraziti očekávat zřetelné formulace: vyčlenit, izolovat, znepříjemnit život a vyhnat. Vyhnat tam odkud přišli. Čím dřív - tím líp!
-
-
Prečo nepišeš po slovensky? Šaňo? A víš odkud jsme přišli, my, Češi?
-
-
Nikdo nereaguje, tak to upřesním. Z východu, z části nynější Ukrajiny. Rozhodně ne z Berlína, nebo Bruselu. *1*
-
-
No někteří přišli v 5.století po Kr. z východu. Ale rozhodně ne z širokoj stěpi rodnoj, ale z nynější Ukrajiny. *2*
Ale to už tady byli Germáni, Normani, Římani a předtím zejména Keltové... Takže se to všechno smísilo a dnešní populace má těch genů přišedších z východu v menšině.
U některých ovšem ty východní geny převládají a proto by měla by měla být provedena druhá fáze "odsunu". *2*
A kde leží Berlín a Brusel (Bruxelles), to jistě ví každý kdo má dokončenou ZŠ. *2*
-
-
-
-
https://www.novinky.cz/domaci/425769-forejt-mi-chybi-priznal-zeman-a-pochlubil-se-pochvalou-od-trumpa.html
-
Je dobré si přečíst "Pravda o zrůdě", tam je Chrchla v celý svý svinský nahotě!
-
-
... to o tobě se nikdy nikde psát nebude, pitomečku :)))
-
-
Jistě se zde najde blbec, který by chtěl srovnávat našeho milého pana prezidenta třeba s tím ožralou Vencou Mrmlem Chrchlem, to nejde pan Zeman je PÁN!
-
-
Já si velice vážím památky V. Havla, kterou uznává celý civilizovaný svět, ale nevážím si toho ožraly co dočasně straší na hradě.
Považoval bych za nedůstojné
1) označovat pisatele názoru s nímž nesouhlasím nějakým vulgárním výrazem,
2) krást cizí nick. -
-
Je poněkud cynické plivat sliny jedové na Zemana za alkohol, když Havel byl jako ožrala přistižen mnohokrát. A od takového hulváta to stejně nikdo nebere, hulváte. *16* *12* *16*
-
-
No jo, on i soudruh Tonda Zápotonda byl ožrala a původně hospodský povaleč a harmonikář. A co teprve soudruh BožíLes (Gottwald). Takže Becherovič jen drží tradici. Faktem ale je, nikdo z uvedených se nevyjadřoval tak jako Becherovič (uunda, bublinková rrdel...) *1*
-
-
Po Havlovi je to už jedno Havel opilec Klaus teplomet.... *3*
-
-
-
... zrzavýmu Veškrnovi alias chrchlovi chodějí chcáát na hrob všichni pražáci :)))
-
-
většinou lidé bojují proti tomu, co sami jsou.... byjče! *3*
-
a právě takové chcaní čeká tebe, jen co natáhneš ráfy. To už se tak prasatům dělá.
-
-
že to říkáš zrovna ti Símo?
-
-
-
pane prezidente máte ode mne zase hlas
-
-
"Vážený pane, vůbec nesouhlasím s tím co říkáte, ale vždy budu chránit vaše právo říkat to." *4*
-
-
víme sajmon, víme
-
-
-
Tak především. Všichni příslušníci rodu Homo Sapiens Sapiens jsou si rovni. Není cennějších a bezcennějších lidí. Rasismem tedy JE představa, že některé skupiny (černoši, indiáni, Romové, Slované, Židé, nekomunisté) jsou méně než někdo jiný. Rasismem NENÍ představa, že některé skupiny lidí jsou svým jednáním prokazatelně nebezpečné jiným skupinám lidí.
Za druhé. Současný a lze doufat, že dočasný, pohyb tak zvaných migrantů, je sice nepříjemný, ale není tím hlavním problémem. Problémem je reálné nebezpečí, že jejich pohyb se časem zvrhne na přesun jiných civilizací do Evropy a její možný budoucí zánik přinejmenším jako centra specifické a osvědčené civilizace. O jejím obyvatelstvu nemluvě.
Z toho vyplývá, že přiměřená péče o vyžírky a pomatence, kteří uvízli u hranic Evropy, je lidským, chvályhodným činem. Naproti tomu „otevřená náruč“ pro všechny přistěhovalce, je pouze odsouzeníhodným činem těch, kteří kdo ví, za jaké peníze neustále blábolí o xenofobii, rasismu, nacismu a tak podobně, aniž by vůbec věděli, co tato slova skutečně znamenají.
Je proto na čase, všechny tyto „sluníčkáře“, „vítače“, „dobros…“ prostě ignorovat, protože nejsou víc než ovádi, obtěžující domácí skot na pastvě. Ten má mnohdy větší rozum než lidé, protože občas smete obtížný hmyz ocasem ze zad a klidně se popásá dál. -
Srovnávat našeho většinově zvoleného pana prezidenta Zemana s tou slovenskou nulou je směšné, to je jako ho srovnávat s opičí kreaturou v bílým domečku!
-
-
Už těch zemanovských lží mám dost, jdu obědvat , mám ovar a černou polévku.
-
-
... a zapařenou prdell Simone :)))
-
-
ale ale, zapařené kalhotky od Simony to je přeci tvoje ňamka.
-
-
-
-
Jaký Putin, takový Zeman.
-
-
Jo to bejt pravda tak jsme dorbet větší a bohatší stát
-
-
Vy zdegenerováni Ovaři si pořád myslíte, že v Rassíji je blahobyt. Zajeďte si tam a navštivte nějakou nemocnici, či zajeďte na venkov, podívat se na zemljanky.Abyste tady hloupě nekecal.
-
-
... stačí k tobě, do smradlavýho a věčně smrdícího chlíva po chcankách a gumových stopách po kriplkáře :)))
-
-
chlív? Tak to jsi doma. Ty prase můžeš o chlívu psát skripta.
-
-
Vy zdegenerováni Ovaři?
Rusové mají vikingský původ ty zdegenerovanče. Všechny evropske národy jsou míchanina všech možných Inodeveropských národu
Sranda byla,když jsem tam párkrat byl, tak jsem tam viděl víc modrookých a světlovlasých lidi než třeba u germánů- *9* -
no já tam na rozdíl od tebe byl za poslední dva roky několikrát ty tlachale. ale ono stačí juknout na google maps aby se vědělo jaký si kecal ty zemljanko
-
-
-