Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím, že s takovou zbytečností se trápit nikdo u nás nemusí...
  • Idiotské tvrzení. Kdyby to bylo nutné,není důvod k odmítnutí státní návštěvy,kde se řeší konkrétní problémy. Setkat se jen tak,aby si cintali na slinták a meditovali,je dost drahá sranda. Zas nějakej redaktor-snaživeček věci překroutil.
  • co to zase je za populisticky kecy? no a ? proc by se s nim musel schazet? Dalajlama byl osobnim pritelem V. Havla a to ze se s nim schazel byla vice mene jeho vec...
    Zeman by se samozrejme schazel s opacnymi pohlavary - Cina, Severni Korea a tak dale...
    • Dobrý.
  • Kdo volí knížete, volí Kalouska!


    Schwarzenberg Kalouska neustále omlouvá a kryje. A je jasné, že pokud se dostane na Hrad, Kalousek tam bude také. Ostatně to sám přiznal, když v televizi řekl, že o složení bankovní rady by se s ním radil. A Kalousek je nejhorší z celé současné vlády, která je zase nejhorší v posledních dvaceti letech!
    • Když tam bude Zeman, tak tam Kalousek nejen zůstane, ale ještě tam přivítáme Šloufa, odborářské bosse a další poklady a OMLUVÍME se Sovětské armádě a komunistům za všechna ta příkoří, která jsme jim od roku 1968 neustále způsobovali. *8* *8* *8*
  • Radši Zemana z podzámčí než knížete ze zámku

    Miloš je obyčejný člověk. Jí tlačenku s cibulí, pije slivovici… Nechci knížete ze zámku, ale Zemana z paneláku, který chápe moje problémy.
    • joooa a take prdi a smrdi a kvuli tomu mu mam byt blizsi ? ty jsi vysla z pate zakladni ze ?
    • Tvým problémům by nepomohl jako prezident ani Bolek Polívka.
    • Miloš je mafiánský boss, na tom tlačenka s cibulí nic nezmění. A v paneláku bydlel kratší dobu než Schwarzenberg, který na rozdíl od Miloše chodil do práce a neválel si šunky v elitním Prognostickém útulku. *12* *12* *12*
      • Miloš je hlavně takovej typickej českej nabob
    • On není Miloš takový lidumil, jak se zdá. On je vyčůranej jak díra do sněhu. Už jednou jsem odpovídala, že tak jak se Zeman prezentuje, že vysedává s dělným lidem po hospodách je jenom populismus. Já si dám taky ráda tlačenku s cibulí, pívo a slivovici, když jsem v hospodě 3. cenové skupiny. Nevadí mi to. Ale daleko raději si dám biftek, lososa, kvalitní víno a sýry. A pochybuju, že Miloš by si nedal říct. Ale uvidíte sama.
      • Zuzanko, kdyby blbost nadnášela...... *12*
        • tak byste letala vysoko
      • Je vidět že jsi ještě mladá a oblblá touto dobou a máš asi pěkně placené místo.Jsem zvědav,pokud dosáhneš důchodového věku,co si dáš potom.Nebudeš mít ani na tu tlačenku. *16*
        • Ano. Jsem 49ti letá mladice *3* a protože nejsem ani mladá ani blbá, tak nevěřím tomu, že Miloš Zeman mne nakrmí. Jo a místo mám, placené lehce podprůměrně. Jen prostě žijeme tak, na co máme. Stačí, že děti vystudovaly a pracují. Dalo to zabrat, ale je to otázka priorit. Prostě jsme něbyli 10 let u moře. No a co? Hlavně pohodu.
          • Bohuzel uz davno ne mladice, podle prispevku spis hloupa slepice. Ted jsem urazil vsechny slepice, omlouvam se...
          • No vidíš jak jsi hloupá, tebe nakrmí popelnice, občas tam je i něco na zub!
        • a zeman to samozrejme spasi...
    • hm, to pisete pokazde...mozna je to pravda...proc ne, kdyz to tak vidite...a co rikate na opozicni smlouvu, kontakty s mafii a caste navstevy ruske ambasady?
      • co říkáte na církevní restituce, důchody, matky s dětmi???? Zajímavé, že to, co bylo před 15 lety víte a co je dnes krutá realita nevidíte?? Úplatky a pohrdání Schwrcenberga, Vám nic neříká??, Co takhle ještě restituce Schwarcenberga pře rokem 1947, o co mu jde??? zamyslete se, jste-li trochu vlastenec!!!! Nakonec Schwarcenberg přiznal, že se krade všude!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
      • No jestli na ruské ambasádě pan Zeman tlačí tlačenku s cibulí, tak je patrně vše v pořádku *1*
        • to zcela jiste pro urcitou skupinu lidi, kteri si mysli, ze znovuznarodnenim se neco vyresi...a s nostalgii sleduji serialy o majoru Zemanovi
          • Jé na Majora Zemana se taky občas s chutí podívám *1* . Ale jen tak pro prču. Jelikož mám mozek, tak to beru jako docela povedený retro *3*
  • Pro raziel87 : A který majetek konkrétně máte na mysli?

    Původní kaple a kostely, dle anglosaského práva, které platilo i na území Českého království až do 14. století, patřily MAJITELŮM PŮDY a těmi byla středověká města, obce, ale také šlechta, NIKOLI CÍRKEV.

    Majetek do rukou církve se začal dostávat až v období Habsburské nadvlády, avšak již Josef II. v roce 1790 VYVLASTNIL KATOLICKÉ CÍRKVE A ZKONFISKOVAL KLÁŠTERY, KOSTELY A DALŠÍ NEMOVITÝ MAJETEK....Od té doby mohla církev majetek "spravovat" jako "správce", užívat, avšak ÚŘEDNĚ HO NEVLASTNILA (nemohla ho například prodávat).

    Další velké zkrouhnutí církevního majetku provedla Masarykova vláda svojí POZEMKOVOU REFORMOU Z ROKU 1920! Tato reforma ořezala majetek Církev o dalších 30%...Týkalo se především zemědělské půdy, lesů a pozemků.

    3. snížení provedla takzvaná 3. republika výnosem Dr. Edvarda Beneše a takzvané "2. pozemkové reformy" v roce 1946!
    • na území Českého království anglosaské právo? nepil jste už takhle po ránu?
    • Poslední zábor, ONOHO ZBYTKU, KTERÝ ZŮSTAL V DRŽENÍ CÍRKVÍ, provedli komunisti po roce 1948!!! Tehdy se jednalo již sotva o 20% PŮVODNÍHO VÁMI ZMIŇOVANÉHO STŘEDOVĚKÉHO MAJETKU CÍRKVE!
      • Nechápu, zda tady "řešíme" otázku, koho volit prezidentem, nebo předěláváme historii. Nota bene, když většina těch diskutujících "historiků" patrně mívala ve škole z dějepisu samou kouli, tak si přečtou něco z wikipedie a píší bláboly. Sám se klidně přiznám, že jsem nikdy neměl z dějepisu horší známku, než "za jedna" a dneska po letech je to asi tak na čtyři minus. A nedělejte ze sebe znalce bez kdovíjakých tendenčně historických blábolů, protože je vědecky prokázáno, že po ukončení školy zůstává v našem podvědomí asi tak něco kolem 30 procent nabytých vědomostí po 5 letech od studia a tyto procenta se snižují s věkem. A netvrďte, že co Čech, to historik. To postupné zapomínání platí obecně, kdo nevěří, tak aši vypůjčí nějakou práci od Sigmunda Freuda a dočte se to u něho.
  • Vsak proc, ukazovani s lamou mel v oblibe Venca Havlu. To je jak kdyz dite chodi s plysovou hrackou...
  • V Tibetu protestují proti Číně a upalují se mniši nikoli normální občané. Těm Čína zrušila jejich otročení a přinesla pokrok. Prostě kdo se nyní chce odklánět od světově nejprosperující země u které má dluhy i USA a která zaplavuje i jejich trhy země je primitiv. Pokud se u nás podíváte na jakýkoliv výrobek jistě tam v 80 % najdete, že je vyroben ( i v licenci ) v Číně. Havel= třeba nebudu i žrát hlavně, že si vypiju čaj s nimandem Dalajlámou. Ale my jíst chceme.
    • v Tibetu protestují OBČANÉ TIBETU proti násilné čínské okupaci srovnatelné s Protektorátem. Obsazení rusákama v roce 1968 byla proti tomu jen folklórní selanka. V Tibetu ztráví každý mladý muž několik let v chrámu jako mnich, jinak se tu vzdělání získat nedá. *16* *12* *11*
      • Nejsi PAROKLAUS ale blb!!!
  • Text Vašeho příspěvku

    Tibet je pouze oblíbeným předmětem zájmu saloních ťápalů. Němci, Britové, Francouzi... ty žádný prostěradlový "guru" nezajímá. Ty zajímá především ekonomika.
    • Karle, to je dobře že víš kam Tibet patří....

      Samozřejmě že Fr, Něm, VB zajímá ekonomika. Nás taky.

      ALE PREZIDENT S NÍ STEJNĚ NIC NEUDĚLÁ. Je to především reprezentant státu. A reprezentovat by měl na poli kulturním, politickém atd. Dalajlama je přední představitel země utiskované komunismem a pokud jsme demokratická země, měli bychom mu přát hodně zdaru v jeho boji proti nespravedlnosti. Proto je správné se s takovým člověkem setkat a podpořit ho alespoň osobně, když veřejně to nejde (Čína je jak všichni víme silná a nebezpečná země). Ten člověk si to zaslouží. Nemluvě o tom že je to moudrý člověk který dokáže vest, dokáže poradit. Jsem si jistý, že Zeman nic takového nepotřebuje, nebo spíš nechce (není to populární u jádra jeho voličstva). Náš Český "guru" je arcibiskup. Tibetský je dalajlama. S arcibiskupem pražským se Zeman 100% nesetká jen jednou pokud (nedejbože) bude prezidentem.
      Prezident by MĚL být tvůj salónní ťápal. Je to jeho role.
      • To je omyl, že nic prezident neudělá. Vycházíte nejspíš z omezených pravomocí prezidenta a z Ústavy, ale že může prezident zamíchat kartami, nám přece krásně předvedl Klaus se svou amnestií... A Schwarzenberg může vyvolat velké spory o Sudety - prokecl se přece, jaký názor zastává a že je potřeba jej napravit, stejně jako vyrovnání s církvemi, pro které hlasoval všemi deseti. Následovat pak může silný tlak ze zahraničí a naše současná vláda se vzepřít neumí, jen krade a blábolí. Takže může prezident i tak ovlivnit mnoho, může !!!
        • A jak asi podle vás ty sudety ovlivní? To mi řeknete? To by mě moc zajímalo!
          Nikdo, komu dekrety sebraly majetek už dnes nemá právo na vrácení. A tohle se s velikou pravděpodobností nezmění.
          • Na to má spoustu možností. Nejprve se domluví s Kalouskem, ten to protlačí přes svého Kašpárka Nečase a následně přes parlament a sami si tak zrušíme Benešovy dekrety, pak to senát zamítne, ale ten se přehlasuje a kníže jako prezident to vetovat nebude a už to pofrčí. Jak víš, že se to nezmění ??? Tady už se toho změnilo a že kolem toho bylo kraválů... A Češi pomažou do vnitrozemí. A udělá to ihned po svém zvolení, bude-li zvolen, musí to totiž stihnout za této vlády, pak teprve by mu to neprošlo. A půldruhého roku do voleb je dost na prosazení podobného úmyslu...Když nemáš čím myslet, to je ale těžké vysvětlování....
          • Hitler začínal v pivnici a dotáh to málem na konec Evropy, tak přemýšlej.
  • Vy co chcete volit dědu to je tak akorát na rozkradení všeho co tu ještě zůstalo..Blahobyt tady již byl do r.1989,nyní je to spálená země .Víte co kmenů nebo větví má tento dobyvačný rod a tento pán je pouze prostředkem k získaní majetku lacino nakoupených po bílé hoře.Všímněte,kdo ho chce volit.Nejsem levicově založený,ale vlády za 23.let mě ujištuji,že budu.
    • Jaký blahobyt, to jsi byl asi hodně malý chlapec, když si nepamatuješ, že tady nebylo lautr nic, vexláci před Tuzexem na všechno fronty a na dovolenou si se dostal tak akorát do sousedních socialistických zemí a to ještě s problémy, tak co meleš o blahobytu. *12*
      • to tedy víte prd, nebo jste vycestoval hned po válce. Ano, byl jeden jogurt, ale byl to jogurt, teď jsou jich desítky a je to všechno škrobem zahuštěná bílá voda atd atd a nezapomeňte, že i ta Cocacola byla pravá a ne ty splašky, co nám dávají teď. Na dovolenou se člověk dostal taM, kam to nabízely cestovky a to byl třebaAlžír. Řecko, Francie, chyběla větší možnost iondividuální turistiky do západních či mimoevropských zemí, ale s cestovkama se mohla kamkoliv. Jo a dnes se do těch zemí, dříve socialistických, těžko podíváme. Nebo vyrazíte do Uzbekistánu? do Kazachstánu: do některých částí Ruska?
    • Nic nového u tebe, že si myslíš, že jenom ty něco víš. Jsi bezduchý tláchal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit