Přejít na výpis diskuzí
Zeman hlásá referendum. Pro alkoholiky, debily a slabé duchem?
29.6.2017 | Pavel Jégl
289 příspěvků
-
Myslím si, že Zeman se nemá čeho obávat(kromě zdraví), ve volbách mu určitě pomůžou zase ruské peníze, za které si v Babišových novinách zaplatí lži, jako kdysi na Schwarzenberga. Třeba že má svědkyni, kterou surově zbil v pěti letech pan Drahoš. Ta to za ruské peníze i odpřisáhne, či jiné nesmysly a cesta na Hrad je opět volná. Popřípadě přemluví zase Bohdalku, ať mu za prachy píchne v kampani...
-
Na té fotce vypadá Zeman opravdu povedeně! Tak měl vypadat prezident ve školách,úřadech a na známkách! Byla by aspoň legrace, tak je jen pro ostudu.
-
Skončil hon na Babiše a začal hon na Zemana. Jak se říká, stokrát opakovaná lež se stává pravdou a tak budou pisálkové lhát a vymýšlet proti Zemanovi to nejhorší, jenom aby se do prezidentského křesla dostal jejich favorit. Ve zprávách na ČT 1 i na Nově si páni redaktoři upraví slova prezidenta tak, aby zaujali své posluchače a tak se dozvíme, že Zeman upustí od svých vulgárních projevů, to že ve skutečnosti řekl, že upustí od svých verbálních projevů je jedno, slovíčko se, slovíčko tam, hlavně když mají něco, co by mohlo Zemanovi uškodit. Zeman skutečně někdy přestřelí a použije neslušné slovo, ale hlavně nazývá věci pravým jménem a nebojí se kritizovat tu vládní sebranku a to napříč politickým spektrem.
-
Na Sputniku prý psali, že Alabama chce omilostnit všechny pedofily, to snad není ani možné???
-
I kdyby se ta zchátralá, opilá troska z Hradu naučila na běžkách, zvolena podruhé už nebude.
-
Jégl za peníze napíše cokoliv
-
Článek mi přijde jako placená inzerce. Qui Bono?
Adept na místo mj. Vrchního velitele vojsk?
(No, vojsk-armádičky, ale s novou výzbrojí, nepřátelé by padali jako shnilé hrušky). -
No máte pravdu, řekl to soudně osvobozený estébákem estébák. Pravda se tady poslední dobou docela dobře překrucuje. Ještě, že toho alkoholika máme *14*
-
Budu volit Hruškovou England bude sranda
-
On už lhal ještě než se stal prezidentem, když prohlašoval, že už do politiky nikdy nepůjde. Poslední dobou je evidentní, že jako "nestranný" prezident rozjel po sérii jednání kampaň společně s ANO. Polovička národa nechápe, že každý z těchto se dá uplatit a ty jeho nenávistné výroky na Sobotku byl jen předvolební vzkaz, na čí je straně.
-
Pane, kdy Vás pustili z ústavu? To jsou strašné bláboly.
-
"...smyslem práce novinářů není manipulovat se čtenáři, ale nabízet jim kontext a podnět k zamyšlení nad jiným úhlem pohledu."
To je zatím nejlepší vtip dneška. *1*
Proč tak zuřivě útočí na Zemana ?
https://www.youtube.com/watch?v=bJeUpCT6rgc
Poslechni, stojí to za to. Prý je neomalený. Možná, ale nemá strach. -
Opilec už na hradě dávno není, tvrdě jste zaspal dobu.
-
Já v CCCP nikdy nebyl. A pak kdo je placeným agentem proputinovské bandy?
-
Skutečný bolševický kolaborant byl zrzavý Veškrna! Dnes se to definitivně a oficiálně provalilo. A protože já jsem ho nemohl vystát a ve všech jeho názorech jsem se s ním rozcházel, logicky nemohu být bolševický kolaborant. To zase bude rána pro lumpenkavárníky. Jak se s tím vyrovnají? Jak to budou okecávat?
-
buďto opravdu trávíš svůj život ve snech nebo jsi agent placený prozemanovskou nebo proputinovskou bandou nebo jsi degene...
Já jsem také byl v USA a také v CCCP a přesto necítím k žádné zemi nenávist. -
né česko, ale banda vymaštěných, bolševických kolaborantů jako jsi ty táhněte pryč, třeba do ruska a toho senilního pedofila si můžete zabalit do čemodánu sebou
-
Česko pryč z Unie, Zeman na Hrad. A budeme si žít jako prasata v žitě. Euro v žádném případě nebrat. I pan prezident Zeman se může někdy mýlit. Ono si toho mnoho lidí nevšimlo, ale je to také jen člověk. A že mění názory? To dělá každý inteligentní člověk. Jen naprostý primitiv a zabedněnec trvá na svých stanoviscích, i když časem zjistí, že jsou hloupá, chybná a stupidní, a to jen proto, aby se "neshodil", tedy aby nemusel přiznat, že není neomylný.
Kdysi jsem miloval a zbožňoval Západ včele s USA a bytostně nenáviděl Rusko. Když jsem poznal, jak se věci mají, mimo jiné i návštěvou USA a Kuby, prostě jsem radikálně změnil názor. Nebudu přece jako nějaký ťulpas bazírovat na nějakých bludech. Dokonce i církev, a to je co říct, uznává, že Země není placka, ale že je kulatá, že není středem vesmíru a že obíhá okolo Slunce. -
Už vím proč Zeman rozprášil zdravotní konzilium, stařecká demence a alzheimer mu udělal z mozku karbanátek, lékaři by ho z největší pravděpodobností poslali do ústavu a zbavili svéprávnosti.
A tenhle vymatlanej dobytek chce dál prezidentovat. *11* -
žeby třetina Čechů byla s tebou spřízněná. To snad ani není technicky možné takový úpadek.....