Přejít na výpis diskuzí
Zeman hlásá referendum. Pro alkoholiky, debily a slabé duchem?
29.6.2017 | Pavel Jégl
289 příspěvků
-
Nesmím se na to dívat večer, to bych měl děsivé sny. *8*
-
švinje je zakazany presidesky slovo vogo
-
-
mám stejné informace panbe vogo
YEAH !!!! -
-
Teď tu chceš být jako BTW Sajmone? Smůla, na něj nemáš, takže jsi tu za pitomečka, ostatně, jako vždy.
-
-
On je blbej pod každým nickem, takže neřeš, utluče se sám vlastní blbostí!
-
-
*15*
-
-
-
-
-
Sajmon, jako pan BTW už skončil? Jasně, vždyť na něj nemá!
-
-
souhlas
vivat Maduro -
-
I Madura zbožňuješ Sajmone, jdeš prostě do sebe
-
-
-
Budu volit Hruškovou England bude sranda
-
pedofil Zeman může vyhlásit tak akorát referendum kdo ze štamgastů ho bude v knajpě na Vysočině nosit na pisoár
-
Zeman je normální troska! V poslední době zchátral pořádně! Proč mu z ovčince nikdo neřekne, že už na to nemá a nehodí mu ručník do ringu? Je to trapné pro celou republiku! To se máme dívat na pomalu rozpadající osobu???
-
-
Doufám že ti to taky doma řeknou
-
-
Divím se, že mu neřekne jeho stará, že je na veřejnosti trapný a měl by toho nechat. Ovčáci a mlynáři mu budou pochlebovat pořád, aby si udrželi koryta.
-
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/VIDEO-Samozrejme-ze-to-o-Trumpovi-a-Rusku-neni-pravda-Zamestnanec-CNN-sokuje-na-tajne-nahravce-493882
CNN - Fake News! -
-
Táhni s tím liliputánem někam!
-
CNN už je horší než ČT. Jak pravil Trump, VERY FAKE NEWS! Navíc, každý normální, podtrhuji normální, člověk ví, že jsou to samé slátaniny a výmysly ukřivděných stoupenců Mrs. Hillary. Ale na zdejších diskuzích se najde pár exotů, kteří to pořád omílají, i když snad ani oni sami tomu nevěří.
-
-
Trumpovo slovo má takovou váhu asi jako slovo Miloše Alabamy *15* *15* *15*
nic
-
-
-
"Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt,...
Myslím si, že by to bylo na hromadnou žalobu pro urážku na cti...
Nebo to Milošek hovořil o sobě??? -
-
Statisticky je to dáno, že každý třetí člověk na světě je nějak postižený a podprůměrný intelekt v České republice je pravda, kdo se nechá opít koblihou a volí Babiše. Za komunistů se říkalo nechal jsi se opít rohlíkem, protože kobliha byla nedostupná.
S tou žalobou bych počkal nevím jak by hlupák sepsal žalobu když je debilní. -
-
Já osobně se koblihou opít nenechám... :-)
-
-
to chápu. Okena je lepší......
-
-
... wau :)))
-
-
-
-
-
... já mám rád z kundýýý smrad :)))
-
-
Myslíš jako z Ovara?
-
... děkuji vřele za vystřídání, dem*nte, roztoč to :)))
-