Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po vzoru játrovky jsem se připojila k bojkotu Tiscali.
    Tiscali, pokud neodpojíš zlého rybannu juru Putina Gayínka Semjona trolla,
    který tu fixluje s hlasováním a mluví sprostě, tak tuhle debatu můžeš zavřít.
    Brzy totiž vyštve i těch pár lidí co tu ještě zbylo. Bojkot.
    • Fixlovat můžeš akorát ty, buzerante jeden, protože máš milenecký poměr s další bukvicí a to je správce sítě serveru Tiscali.
  • Malá, osmiletá, tapetářka Simonka dostala na sedinku a na Tiscali nesmí.
    Diskuse se tu však přesto nekoná. Protože ji soustavně ničí zlej Gayínek troll. Škoda.
    Když už si chceš hrát na holku Rybannu, tak nemluv sprostě. *1* *1*

Než začneš něco kydat, tak si o věci něco zjisti. Já jsem kontaktovala maminku
    malé Simonky. Díky tomu vím že existují. A vím také, že hledá pro Simču hlídače
    na velké školní prázdniny. Simča se bojí, že to bude někdo odsud. *15*
    Simča je dostupná na starém emailu. Pamela@tiscali.cz
    • Jinak, zlej Rybanne trolle.
      To že si malé holky hrajou na velké, je zcela normální věc.
      Zkopčit texty z internetu zvládne i cvičená opička. A zvládla to i pomalu osmiletá Simča.
      Pamelu má Simča. Ne já. Nejsem její maminka. Takže zase laciná snaha o
      pokroucení textu. U tebe bohužel normálka. zlej humuse trolle.

Těch bodů klidně naklikej víc. Na ně každý kašle. Všichni totiž vidí e s bodováním
      podvádíš. Pokud tě Tiscali neodpojí, tak debatu pohřbíš. Játrovka ti to napsal dobře.
      • Ty texty, co tam psala ta tvoje malá Simonka, mají k dispozici pouze na serveru Tiscali. Jsi prostě blbě placenej provokatér kliku na Tiscali a Semjon Gayínek je to co se k tobě nejvíc hodí, ty buzerante 70letej.
        • S hlasováním tu podvádíš jenom ty, multinicku zlej Semjone Gayínku trolle
          alias Rybanno alias juro alias soldere. I postavu Semjona jsi totiž stvořil ty sám.
          Teplouš asi opravdu budeš. Jsi tu jotiž jdiný kdo zde neustále Gayínkuje.
          Stařec asi opravdu budeš trolle. Když máš čas tu plácat pantem celý dny.

Simonka kopírovala texty z MF dnes. A ty jsou na netu veřejně dostupné všem.
          Takže se prober ty ruská homokládo. *1*
    • Já se ti na tvoji vymyšlenou maminku vyseru a tvůj email si strč do p r d e l e Pamelo.
  • Vrací se nám malá holčička Simonka a jako zázrakem se nám mění v tu starou krávu Simonu. To je super, bude tu opět legrace, kdy nás zase bude bavit, ta stará k r á v a Simona.
  • je registrovanej nejen buzik, ale i imbecilní blbeček, hvězda u nich v teplárně.
  • Opilec a obecní blb. Lépe se Miloš Zeman ani popsat nedá. *1*
    • xyz - já jsem myslel, že popisuješ sám sebe. Na tebe by se to hodilo víc.
  • zlej.troll
    Ano jsem Ruský homosexuál.
    zlej Semjon Gayínek Rybanna troll.
  • Semjon Gayínek je bukvice, která je čim dál tím více teplejší a blbejší. Je to tak ty buzerante, ty hovnivále.
    • Celá ČR ví že jsi homosexuál. Tak nefňukej. Zlej Semjone Rybanne trolle. *15*
  • Zeman sice není žádný myslitel. Ale jako první široko daleko se vyhranil proti vetřelcům z Afriky.Zachovává kontinuální postoj po celou dobu.Vyjadřuje tím všeobecné mínění racionálně uvažujících lidí.Jeho postoje vyzvedávají i běžní lidé v zahraničí.Stovky se jich pochvalně vyjádřilo v diskuzích na elektronických mediích třeba o svátcích v Britanii. To tady na diskuzi řádí banda cypů, zcela bez mozku.Zaprasují tady místa a místa. Je jasné proč jsou úřady práce plné takových hlupáků.Taková zde diskutující smečka je nepoužitelná.Ani do živočišné výroby.
  • Zeman je obecní blb a zlej troll je ruský šašek. *15*
    • Játrovko - ty máš zřejmě opravdu IQ játrovky.
    • Bravůrní, nebojím se říct nejlepší příspěvek století.- Všechny palce nahoru.
      • Čistá pravda. Tak tohle čapisrál zlej troll nerozdejchá. To zas napráská mínusů. *15*
  • Čapisral má nervy v kýblu a tak si tvoří na fejsbůku nové imaginární kamarády *15*
    • zlej.troll
      Přesně tak. Vytvořil jsem tu celou fiktivní armádu komunistů.
      Aby každý nepoznal že tu za rusáky kopu jen já sám. Jako ten pověstný kůl v plotě.
      Jura, solder, Rybanna, pusinka, BTW? zlej troll. To všechno jsem já.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit