Zeman kryje Babišovi záda, ostřeluje justici
-
Mezi nami - asi hodne spatne vidis...
Jo - statni svatek...
-
V mých silách je porozumět textu, Antiuqe.
Každý, kdo chce, se může přesvědčit.
-
Stačí se naučit číst a poté NELHAT!
V závěrečné zprávě OLAF se mluví jen o nesrovnalostech, nikoli o podvodu!
Ovšem nepřekrucovat pravdu je nad vaše síly! Kde je to vaše havloidní (ukradené Ghándímu) "Láska a pravda ..."
-
"Hradni keca."
Ne, proboha, v zadnem pripade Ne.
-
Nelžete, Antique. Čtěte tady:
-
OLAF také nic nenašel! Žádný podvod!
-
Jo, jo fetování alkoholu, nikotinu a komunismu a východní "morálky" a k tomu věk, to dá člověku zabrat.
-
Jestli to podvod byl nebo nebyl, to nemůže rozhodnout jeden státní zástupce, který je s největší pravděpodobností pod tlakem. To musí rozhodnout soud. A jestli je ten Babiš opravdu čistý, měl by trvat na projednání u soudu, aby byl očištěn a tím naopak získal.
Jinak nevím přesně jak to s tím údajným podvodem ve skutečnosti bylo a ani se po tom nepídím. Ale on si snad podal žádost o dotace a někdo mu ty dotace přidělil. Ten někdo si měl nejprve ověřit, jestli na ty dotace má opravdu nárok a podle toho pak rozhodnout. Když bych si já podal žádost na magistrát o dotace, abych si mohl postavit u baráku kozí chlívek a někdo na magistrátu mi to přiklepne, tak kdo z nás dvou je špatný?
-
Fakt nic nevíš, to je asi jediný fakt.A mezi námi je to svátek, ne protestní akce.
-
To neni lez, ale konstatovani faktu...
-
Tvrdím, že náznak sestavení koalice s KSČ byl z Kalouskovy strany geniálním tahem, který mě přesvědči, že jmenovaný je obratným politikem. Další počin, založení TOP09 s využitím potenciálu Švarcenberkova, mě v názoru utvrdil.
Dokážete vysvětlit, proč by Andej Babiš nemohl (ve smyslu neměl) sestavit koalici s ODS, pokud by se s onou stranou shodl na společném programu a vláda získala důvěru?
-
A je dal jsem se na tenký led a bojuji s větrnými mlýny umělé inteligence. Použil jsem Google, a nyní už se nedivím Vašim podivným otázkám, ale učit se musíte někde jinde, nejlépe od hloupých a zmanipulovaných lidí, kterých je v podstatně 1/3 naší populace.Proto Vám již neodpovím.
-
ty jsi Jolanda? Nebo jen tak lžeš od narození?
-
Pane Karle, vyvracíte něco, co jsem vůbec nepsal.
Přečtěte si, prosím, článek a nejlépe celé usnesení pana Šarocha, klíčem k závěru mého článku je vlastnická struktura, anonymní akcie.
Viz kapitola
"Účelovka, ale bez přímých důkazů".
Že pan Babiš učil děti podnikat? 🙂O tom se v Šarochově spise také píše... Syn byl v době podnikatelské výuky v Americe, dcera zase těhotná... ☹ Zápisy ze zasedání akcionářů (důkazy) se jakýmsi nedopatřením ztratily...
Andy má pravdu. Bylo tady Palermo.
-
Hradni keca...
Boji se ukazat na verejnosti, abychom na vlastni oci nevideli, jaka je troska...
-
"hejtman a senátor Jiří Čunek".
Ktery Cunek, ten ktery kdyz pobiral socialni davky. dovedl nasetrit neco kolem milionu a pul?
-
Takže podle Vás je zlod..pardon podvodník každý kdo se živí tím, že vydělává(kapitalista) na ostatních, například ten co půjčuje na u nás zákonných i 400%(za první republiky to byl trestný čin) či vydá "korunové dluhopisy podle tehdy platných zákonů", nebo si ke svému výrobku připočítává určitou marži, která je pro Vás nepřijatelná 20 nebo 1000% ještě Vám chybí slova Klémy že podnikatelům je potřeba zakroutit krky a výstřel z Aurory.Jak to dopadlo víme.
Proč tedy Pan Babiš ručil svým dětem za úvěr v bance když jak tvrdíte byl Čapák jeho vždyť jim peníze mohl dát přímo(nebo použít fikci o firemní půjčce) a nemusel se starat aby je naučil podnikat.
A právě tato okolnost kdy se seznámil Pan Šaroch se spisem od banky jej přiměla odvolat obvinění protože je nelogické si půjčovat na něco na úrok, když mám dost firemních prostředků(například fiktivní půjčkou), takže se přiklonil k tvrzení pana Babiše, že chtěl dceři splnit její sen, a ostatní zainteresované seznámit se skutečným podnikatelským prostředím.
-
To je bezradnost co havloidi?
Nikde žádný podvod, tedy ani žádné stíhání! Vám už vážně nezbývá nic jiného, než se teple oblíknout a jít zase (po kolikáté už?) dělat uřvanou revoluci!
-
No nevím. Ale sám tvrdil, že má diabetes a proto musel z Becherovky obsahující cukr přejít na Hruškovici.
-
"nejoblíbenějším panem prezidentem v naší historii."
A vis proc ma takovou oblibu, protoze ma dobreho krejcika a jeho lid ma jenom jedinou malinkou vadu. O takovem cloveku uz dost davno H.C.Andersen napsal hezkou pohadku. Sice je uz stara, ale nezapomenutelna a ziva tak, jako by ji napsal vcera. Jmenuje se tusim 'Cisarovy nove saty'. Staci zajit do knihovny a vypujcit si ji.