Zeman kryje Babišovi záda, ostřeluje justici
-
STBak STBaka nepodrazi a hradni je toho prikladem...
-
"Nejsme jako oni" To byla fatální chyba, která se vymstí. A tak nám stále vládnou (bývalí) komunisti a konfidenti StB. Nejhorší je, že tupé stádo si je volí.
-
-
Daleko víc se vymstí zlehčování zločinů nacismu a fašismu a to vůbec nejsem zastáncem komančů.Ono nástup bureše je taková malinká předehra co dokáže marketingový fašismus na bordelu předešlého času a klidně to počítejte od 1.1.1945.Nikdy jsem nemohl pochopit nástup Hitlera a tok financí při nástupu nacismu v Německu a vlastně zfanatizování celé společnosti včetně elit.Dneska když je vidět co prospěchářů se dokáže nabalit na prolhaného a již nestíhaného estébáka Babiše a stačí k tomu mečení o boji proti korupci ,propletenec postkomunistických podvodníků , samozřejmě předchozí bordel modrooranžové opokoalice ,tak mi vychází jediné , né doba změn , ale pokračování oposmlouvy s hlavním aktérem z hradu a zakonzervování předchozího času.No snad se to změní a doufám že to nebude měnit Mirda Kradousek.
-
-
Tak jo. A co tam máte dál ?
-
„Ne,
proboha v žádném případě ne, protože on sám se musí očistit,“ odpověděl loni
25. ledna Zeman Světlaně Witowské na dotaz, zda uvažuje v Babišově případě
o abolici. „A nezměním, nezměním tento názor, protože bych se tím naprosto
zesměšnil.“ - "prohlásil První přímo zvolený prezident ČR, prezident České republiky Ing. Miloš Zeman"! -
-
Nabízí se otázka, proč výrok citujete - nijak s aktuální sítuací nesouvisí. Soud nemůže očistit nikoho, kdo není žalován.
Nebo je opravdu nutno počkat na to, jak práci státního zastupitelství posoudí pan Minář?
-
-
postbolševický ubožák, který spolu se svými mafiánskými, zlodějskými šmejdy rozvarcí a pozvrací všechno, co má v této zemi nějakou hodnotu, lásku k vlasti, hrdost, vzdělanost, pocit sounáležitosti.
-
Prezident uděluje milost předsedovi vlády.... větší švajneraj tu ještě nebyl, inu jeden estébák (Man) kryje druhého (Bureš), jsme opět světová rarita! Zemane a Babiši, moc vám oběma děkujeme, jaké jméno děláte Česku!
-
-
Ale jak pravil jeden europoslanec, počkejme si, příroda to rozsekne brzy sama.
-
-
No včera bylo pozdě.
-
-
Prý má raka prostaty? Psali na Sputniku vlevo dole!
-
-
Ten článek na Sputniku vlevo dole jsem nečetl, ale není to tak dlouho co sám tvrdil, že má prostatu jak šestnáctiletý panic.
-
-
-
-
-
Jsem přesvědčen, že někdo donutil policisty, aby žádali o vydání
premiéra dva měsíce před volbami,“ říká v rozhovoru lidovec, zlínský
hejtman a senátor Jiří Čunek. Kauza Čapí hnízdo podle něj ukazuje
nutnost upravit zákon o státním zastupitelství a zlepšit kontrolní
mechanismy, které v tomto případě nefungovaly správně. Čtyři roky prý
nebylo na kauze co vyšetřovat. Výrok prezidenta Miloše Zemana o případné
abolici pro premiéra Andreje Babiše považuje za vzkaz nejvyššímu
státnímu zástupci, aby se nenechal ovlivnit politickým ani jiným tlakem. -
-
"hejtman a senátor Jiří Čunek".
Ktery Cunek, ten ktery kdyz pobiral socialni davky. dovedl nasetrit neco kolem milionu a pul?
-
-
dnes jsem se dival na pořad s šefem piratu bartošem tak trapneho jsem ho nikdy nevidel.že přestal mluvit.ta ministrne ho tak zesmešnila....tak jsem zjistil že když přijde nekdo kdo ty veci rozumi tak ty politiky roseka na maderu.....to jsem nečekal že je tak hloupi..je možna dobry na počitače ale jinak je to hlupaček ktery postavil vše proti babišovi a prezidentovi podobne jako pan jegl
-
MZ k 17.11.1989 "Byly to krásné dny, rád na ně vzpomínám, a možná právě proto nepůjdu vzpomínat veřejně, protože tam se určitě zase objeví ta dle mého názoru fašistická úderka Kaputin, která bude házet květiny do odpadkových košů," řekl Zeman k výročí listopadu 1989.
-
-
Hradni keca...
Boji se ukazat na verejnosti, abychom na vlastni oci nevideli, jaka je troska...
-
-
"Hradni keca."
Ne, proboha, v zadnem pripade Ne.
-
-
:-)
-
-
Jo, jo fetování alkoholu, nikotinu a komunismu a východní "morálky" a k tomu věk, to dá člověku zabrat.
-
-
Přesně a skončíš jako Havel
-
No a virosa a shrnuty koberec dokazi sve...
A ted jsou rana chladna a svita az kolem pul sedme...
-
-
Chrchla by mohl vyprávět kdyby žil :D
-
-
-
ty jsi Jolanda? Nebo jen tak lžeš od narození?
-
-
To neni lez, ale konstatovani faktu...
-
-
Fakt nic nevíš, to je asi jediný fakt.A mezi námi je to svátek, ne protestní akce.
-
-
Mezi nami - asi hodne spatne vidis...
Jo - statni svatek...
-
-
-
-
-
-
-
-
Tak zvané demokratické strany, neunesou pravdu a tak řvou jak pominutý.
Pan prezident dobře činí.
Pavel Zeman, by měl odstoupit pro zaujatost.
-
-
Soudruh M.zEman by měl už konečně odstoupit pro blbost.
-
hm
-