Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je jasné, nezaměstnání a další z OKD přijdou na ÚP, udělají si rekvalifikační kurz řízení NC strojů, zopáknou si strojírenskou technologii a ještě si vezmou 20 semestrů angličtiny a budou vysmáti s 30 tis. Kč měsíčně. Hyundai je všechny přijme, protože mají nedostatek kvalifikovaných pracovních sil. Nezaměstnanost hned klesne pod tři procenta, opět zavládne blahobyt, každý si koupí auťák na lízing a založí hypotéku na koupi bytu.

    Normálně předběhneme Itálii, Španělsko a Portugalsko, však jsme Češi, máme zlaté ručičky, ne? Právníci se zastydí a půjdou k lince, úředníci se začervenají, dají výpověď a půjdou pracovat manuálně, třeba hrabat listí a ekonomové si řeknou, no jo, my za to taky můžeme tak to musíme odčinit fyzickou prací, ale kam? OKD propouští, aha, tak zametat chodníky. Jaká pak krize? Co nám to ten svět říká? Aha, to ten jejich kapitalismus je skřípnul, ale Češi se nenechali obelstít, my se komunismu nevzdáme, toto blahobytu. My se nedáme ovlivnit západní propagandou.
  • Pana Zemana zvolilo 80 procent občanů, jediný konkurent bylo ospalé, nevzdělané, brebtající NIC, které mu nemohlo konkurovat ani ve snu nebo v bujné fantazii!, *14* *14*
    • Seš absolutní komunistická pí.a!
      • Proč mně kradeš nik?
        • Však ho krade mně!!!
          • Krade ho mi vy kapilatistyčtí komunisti!
            • Pošli mail máme v tem bordel soudruhu.
    • Bylo zábavné sledovat jak se ve volebním klání snaží Zemana porazit jakýsi koktavý nevzdělaný brumlající NIC, opravdu jsem se smál až mi tekly slzy!, *14* *14*
  • Zeman je prostě podceněnej alkoholik.
    • Milý tečko, pan Zeman je i tvým prezidentem a hlavou státu, nemůžeš s tím nic udělat i kdyby ses rozkrájel, vem to laskavě na vědomí a vzdej mu hold, udělal už kus dobré práce za kterou si ho všichni ceníme a vážíme!, *14*
  • Do dnešního dne,jsem si zoufala nad českým školstvím,po revoluci, ono komunisti nás celkem dobře vyučovali.Docela nedávno jsem se dověděla,že se naše děti nebudou učit v zeměpisu hlavní města jiných států,aby nebyli moc chytří.Cela školní osnova po revoluci je bída a co teprve v současné době,co v té škole vlastně budou učit.Jak si nevážit svého okolí?Nevážit si učitelů?
    • Pan Zeman byl zvolen naprostou převahou hlasů před zaostalým NIC, a ujal se pevně vlády, za tu krátkou dobu už dokázal rozbít zlodějské pravičácké hnízdo a napravit spoustu lumpáren které stvořil kdysi Havel, který jen hromadil majetek a rozprodával a rozdával stát.Proto mu musíme držet palce.
  • Zase je tady dobytek tečka pod několika nicky, je to opravdu potkan a hnůj!!
    • Za to můžou tvoji rodiče, že tě zplodili, tečko!
  • Česko hlavně přecenilo ekonomické vzdělání a jeho ubohou úroveň hlavně u prognostiků, kteří se vyškrábali nahoru a zemi zavedli do bahna. Ještě nám měl notorik sdělit, jakýže to technický obor bude studovat slečna dcera. Ale on spíš pomýšlel na cizí plebs, že ano? *16*
    • To Marie: Když soudruzi v ÚV KSČ zjistili, že komunismus chípe na úbytě nejen u nás, ale i v Rusku a že tedy "bratrská pomoc" až "to bouchne" je nereálná, zřídili soudruzi za pomoci StB tzv. Prognostický ústav. Tam vyprognózovali jak to po chcípnutí komunismu udělat, aby neztratili své pozice, Vyprognózovali, že nejlepší bude "rozprivatizovat" si majetek a tak si zachovat politickou moc. A Becherovič měl původně v úmyslu uchlastat se na Vysočině, pak ale dospěl k názoru, že lepší bude uchlastat se na hradě. A pokud jde o "první slečnu", ta jistě bude excelovat při studiu a čeká ji skvělá kariéra někde v diplomatických službnách, tam na to není tolik vidět. *16*
    • Maruško, úroveň prognostického ústavu a jeho pracovníků byla skvělá. Výsledky jasně hovoří. Stačí když porovnáte jejich majetek a jejich postavení a Vaše. Jen si nesmíte myslet, že po zaštěrkání klíčemi se objeví džin a splní x milionům obyvatel tři přání. To se musí mít lampu. A nebo zvoneček, ale pak se objeví 1, Ježíšek
      2. děda Mráz
      3, Santa Klaus
      Jeho dcera nemusí vůbec jít studovat, pokud něco zdědila, myslím geny po otci. Ta je za vodou. Ale nějaký Einstein, Tesla nebo Křižík by bodli v tomhle srabu.
      • To není žádná Marie ale humusák tečka.
  • Miloši Zemane, vzpomínáš? Kdysi jsi byl ve vysokých funkcích v parlamentu i ve vládě! Proč jsi s tím něco tenkrát neudělal? Tvé pokrytecké kecy jsou nyní už k ničemu.
    • pred 10ti lety jich treba dost ... nebo tu Objimac stromu vladl vloni ?! predloni ?!
  • Já tedy koukám jako blázen. Proč jako. První prezident chtěl hlavně zpět Lucernu, ne tu od A.Jiráska, pak chtěl být prezidentem proto že jeho prdelolezci s nimiž chlastal mu to nabulíkovali a byl tvárný, už v kriminále a přivedl tenhle stát na začátek zářných zítřků a světlé budoucnosti jak tvrdil. To že jeho rodina si dobře rozuměla s nacisty je fakt.
    Druhý byl ještě lepší. Ten sice nechlastal na veřejnosti a jeho HMMMMMM mu vysloužilo pověst moudrého starce. Výsledky jeho práce si můžeme vychutnat dnes. Nastartoval spolu s Dlouhým, Ježkem, Třískou a Tošovským největší lumpárnu. Větší než prodej Karlštejna. A pořád je milován.
    Současný prezident pořád popíjí, pořád kouří, nikdy netajil svou minulost. Je pořád stejný. Názory které má jsou racionální a mluví k tématu. Má tzv, šachové myšlení. Pálí mu to rychleji než mluví. Nechce vozit darmožrouty ve svém letadle na své cestě, chce aby podnikatelé se starali co bude až nebude a teď konečně někdo vyslovil kacířskou myšlenku, že je dobré mít ve společnosti nějakého prof.Wichterleho, prof. Heirovského a ne jen judr. mudr. Jsou užitečnější.
    Tenhle národ neví co chce. Určitě chce komunismus, rozdělovat podle potřeb a možná ty pečené létající holuby. To bude sranda, až Češi příjdou na to, že se musí sami snažit. Tohle bude mít samé červené a dáma na konec. Hrajeme hercky
    • Tím nám chcete zdělit,že zatím se snažili cizáci této země?Tak to jste první,který na to přišel.
      Gratuluji
    • Velmi hezky napsánoJe to tak, vždy tady píšu,že je potřeba učedníky ,dělníky,techniky a ing než různé příživníky humanitních směrů.Jsem rád za našeho prezidenta,protože je někdo na svém místě.
      • Ale ono je třeba obojích. Někdo je třeba velice manuálně zručný, ale má potíže s pravopisem. Jiný zase vezme do ruky kleště a má pracovní úraz, ale dokáže přesně logicky uvažovat, nalézat souvislosti, nové myšlenky. Oba ale mají svou hodnotu jak Člověk a výsledky činnosti obou jsou potřebné.
      • Ano, na svém místě u baru, pípy, výčepu, nálevně, skladu lihovin atd., to on je vždy a včas.
        • Zikmunde, Ty liško ryšavá, Ty by jsi chtěl prezidenta panice, abstinenta a nějakého co baští kořínky. Že je to tak? Ale co kdyby pak začal národ přizpůsobovat k obrazu svému. To by jsi nemohl se cpát řízkem, svíčkovou a moravskými vrabci a zapíjet pivínkem, vínkem, slivkou, fernetem a 13tým pramenem.
  • To málo co se u nás udělá se několik krát zobchoduje a konečná cena vyrobené věci natolik stoupne ,že to nikdo nekupuje .Dělníci kdyby měli rukou jako chobotnice ,bylo by to k ničemu. Těch příživníku je mnoho.
  • Má pravdu. Mladí chtějí dělat manažery, podnikatele, právníky. Dnes už sami neumíme nic vymyslet, vyrobit, všechno dovezeme. Nejlépe z Číny, aby se na tom hodně při obchodování vydělalo. Podle toho vypadá zahraniční dluh a zahraniční obchodní bilance. Nemluvě o tom, že naši politici místo aby státní dluh spláceli, tak si ještě půjčují. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit