Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milošu a víš co se děje v Praze? jaká je nespravedlnost na ministerstvu spravedlnosti,jak se dělá umělá zaměstnost na MPSV a jeho satelitech,jak se pomáhá lumpům a jak se chrání před
    pravdou? *16*
    • Zeman virotik ví kulové, humanitárně bombardoval Srbsko a s chutí jako permier, takže má na rukou krev a nejen on USA - celá jejich slavná vláda a nejen v Srbsku, a USA po celém světě ale USA jsou vždy" čistí" jak jinak., Ve Vietnamu upalovali Amíci malé děti napalmem, zabíjeli, v Sýrii to samé, pomocí Saudů , všude na blízkém východě, - ovšem demokraticky a lidsko-právně- tedy správně.
      Malajsijské letadlo se na jaře ztratilo v Indickém oceánu, kde nejsou Rusové, zato základnu tam mají USA. a dodnes nikdo nic neví a tady ví najednou všichni všechno. A opět malajsijské letadlo. Přitom od jara se ví, že UK-stihačky se schovávají za dopravní letadla a tímto způsobem bombardují východ Ukrajiny.
      Zemane, nějak jste zapomněl , jak se rozdělila ČSFR a nikdo Slováky z ČR nebombardoval, za to Amíci pomáhají vorům v zakoně bombardovat ty, co chtějí svůj stát a nechtějí být v EU. a v NATU. Nás jste tam nacpal vy, žádné referendum o vstupu do NATA nebylo a o rozdělenl státu také ne. Tak buďte pěkně zticha. Jste stejně příšerný prezident, jako by byl Kárl von Sajrajt z Bilderbergu. Nemáte si co vyčíítat. Jeden horší než druhý.
      Roberts od Reagana to říká všude nahlas a nejen on , že USA chtějí válku díky zadlužení za každou cenu všude rozdmýchávají konflikty, jsou s ekonomikou v krachu, což potvrdil i Trumph. Perkins odpornosti, která páchají USA po celém světě popisuje jako lovec ekonomik. Jak to , že o tomto zvěrstvu mlčíte a nevíte?
      Hrůza, jaká politická j-elita nás všude reprezentují - zločinci a nenažranci, patolízalové plazící se před USA - Bilderbergem - co budují NWO za každou cenu přes mrtvoly všech, co se jim postaví. Od národních vlád až po Brusel. Děs.
      • Neseš kok seš streptokok!!!
    • Bývalý bolševík,jako fík,Zeman zase machruje.Jako nejvyšší představitel státu by měl počkat až se seberou všechny důkazy a ne uspěchaně zase svoji opileckou troubovitost zviditelňovat.
      • Důkazy už asi jsou ale vy o tom víte a vždy budete vědět pendrek . Proč by vám je měl někdo ukazovat ?
  • Pomiňme nesouvislé výkřiky na těchto stránkách a raději se zamysleme.

    Dnes dopoledne vynesl pan prezident Zeman autoritativní soud "jak to bylo".
    Opakoval skoro doslova co před třemi dny prohlásil zástupce Pentagonu "Máme silné důkazy!"
    No a dnes v podvečer sám pan prezident Barrack Obama prohlásil, že je nutno věc řádně vyšetřit, že samozřejmě Rusko by teď mělo....atd a že stále vidí cestu diplomatického řešení. Avizoval zmírnění odsudku ? Ostatně odvezli VŠECHNY MRTVÉ Z TÉ HAVARIE! Tak kde jsou ty pozůstatky , které podle ČT "separatisté odvezli když je PRÝ před tím okradli"
    No a na ČT 24 teď upozornili, že Putinovi narostlo sebevědomí!
    Tak si to přeberte! Když to vezmu zkratkou tak Vladimíru Vladimíroviči muselo zlepšit náladu, že to byl zase Zeman, kdo ví nejlíp jak to bylo. A Zeman, který obvykle ví kulový, protože on je prognostik - tedy česky obyčejný šaman- už před několika měsíci žádal Rusku pořádně pohrozit. Proboha pane Kmoníčku a spol., ušetřete ho těchto blamáži a ať tolik nebobtná! TAK MĚ NAPADÁ, ŽE ON TEN OBAMA NĚCO NOVÉHO VÍ !! Nemyslíte? A Miloš I. ?
    • Zeman, nevynesl žádný soud "jak to bylo", jen vyjádřil svůj názor, že to byli nejspíš separatisti (i když ho obvykle nemusim, tady mám názor stejný).
      Pokud někdo přesně ví, jak to bylo, jsou to Rusové. U hranic s Ukrajinou mají spoustu techniky, v poli za čárou své lidi a situaci monitorují 100procentně.
      A přesto právě oni nepřišli s žádnými důkazy, ale jen s různými teoriemi, často nesmyslnými a protichůdnými - ukrajinský BUK, ukrajinská stíhačka Su-27, ukrajinský bitevník Su-25, pokus o atentát na Putina atd.....

      Proč asi?
      • Já k tomu mohu dodat jen to, že pan Zeman samozřejmě řekl větu rozvitou, ale pro media je to je JASNÉ PROHLÁŠENÍ - tak znějí titulky.
        Každopádně se teď slova, ze Západu doposud tak tvrdá , relativizují. Tak ať se to vyšetří!!
        Navíc přece mají Malajci právo vědět co se stalo s JEJICH LETADLEM a Holanďani co se stalo s jejich mrtvými. Rada bezpečnosti taky má zájem šetřit letecké neštěstí a Obama řekl, že očekává jednání. TI KDO SÁZEJÍ NA VYPROVOKOVÁNÍ VÁLKY TO MAJÍ O NĚCO TĚŽŠÍ. A to Zeman nepodporuje??
        Cynizmus některých našich anti-rusů je odporný. Ono to vyšetřování nakonec může ukázat mnohem víc než co zamýšleli pachatelé této hromadné provokace, dokonané vraždy! *16*
      • Jaké teorie máš na mysli, mohl by jsi to upřesnít? Pokud už je známo tak Rusko oznámilo konkrétní fakta které mají ze záznamu svých monitoru . Mají konkrétní důkazy o postaveních ukrajinských raket v den kdy bylo letadlo sestřelené a právě 5 km od dopadu letadla měli postavené rakety ale po dopadu letadla už tam nebyli.
    • Američan ví, že to letadlo sestřelila ukrajinská armáda. Proto pořád vidí diplomatické řešení - tedy celou věc nechat diplomaticky vyhnít, nalhat do novin co nejvíc nesmyslů a okecat bez jediného zveřejněného důkazu. Tak jak to obvykle dělají.
  • Je to klasika......."Naše" pravicová média se předhánějí, jak co nejlépe zesměšňovat, byť třeba jenom obrázkem. I ostatní informace jsou tak akorát pro debílky. Zalezte si do p... ele USA, když si myslíte že tam to nesmrdí. Národ opravdu bez jakékoli hrdosti.
    • Čtěte " Halé noviny " a " PL" , tam se dozvíte skutečnou moskevskou pravdu . Ale jinak máte pravdu, národ který tady trpěl 40 let komunistické vlády a šoupal nohama opravdu žádnou hrdost nemá .
      • My jsme byli ti, co nešoupali nohama a nešoupeme ani dnes.Šouplali jiní včetně tebe tečko.Janičáre.
      • Hlavně má tento národ,jako celek,přebytek troubovitosti,Když čtyřiadvacet roků ,zde nechal vládnout lumpy,kteří dotlačili Česko na pokraj státního bankrotu.
  • Pan prezident tomu rozumí jako koza petželi. Od té doby co dostal jarmulku všemu rozumí, ale tak trochu jinak.
    • Achmedka seš vadnej nebo agent moskovii.
  • Prezident má pravdu.Místo činu osobně podrobně prostudoval, s experty vedl dlouhé odborné diskuse a když se pak probral ze svého pravidelného becherovského rauše, bylo mu hned jasné, kdo to všechno zavinil!
  • Zase si fetnul vodky!!
  • zemana jsem volil,jenom proto,že jiná volba nebyla,teho spícího pochcávajícího se šišlavého blba nemožu ani cítit,teď je mi z něho zle
  • Pane Zemane, totální blbost. Proč budou střílet separatisté na letadlo, které jim nic neudělalo a je v 10-ti km? Možná tak jestli ho tam naschvál a do nižší letové zóny navedly ukrajinské stíhačky. Ale už i s tím Ukáčka a jejich přisluhovači manipulovali. Snad alespoň černé skříňky mají v Rusku. To je v tomto případě zlatý poklad!!!!! Rusko takovou krávovinu neudělá. Podle mě to je nepovedená provokace, Rusko je v klidu, drží jak beran. A všichni jsou nervózní jak čoklové a vymýšlejí provokace Na Majdanu také nestříleli ruští ozbrojenci, jak všude říkali. Zajímavý je článek a těch 10 otázek Ruska vůči Ukrajině na Seznamu. Bude to hodně zajímavé, tak si pane Zemane vyčkejte, budete asi všichni nemile překvapeni a již připravujte výmluvy, jako na to ukrajinci sestřelené ruské TU-154. A kde je ten první B-777, které letělo v blízkosti vojenského cvičení USA a ... (to už nevím..). ????
    • Kolik vas tady je moskevskych agentu?
  • Zajímá mně,proč se Zeman tak vehementně nezajímá o Američana,který u nás zavraždil celou rodinu a je v klidku v americe.Jestli si amerika myslí že její občané k nám budou jezdit vraždit bez trestně tak jsou na omylu,mohou očekávat,že se z amerických občanů pro nás stanou persony non grata a americký pas jim nebude zárukou bezpečnosti v naší zemi.Své americké moresy tady zkoušet nebudou,vrah patří za mříže.
  • Nejasností přibývá: Španělský dispečer stačil poslat 27 zpráv. Proč boeing doprovázely kyjevské stíhačky? Vstupuje Polsko do války? Svět váhá. Jasno má pouze ČT a spol. virotik Zeman, Zaanálek, Srálbotkova hvězdný pěchota, Kárl von Sajrajt z Bilderbergu a jeho topnáckové, sebranka co nám tu rozkradla stát jako Ropušenko , Achmetov, Kolomojskyj. Štětina, co před sametovkou byl více v SSSR než v ČSSR a další.
    • Je to blábol moskovii.
    • Tak závany Španělsky dispečer je agent moskvy nato je důkaz, čti ne jenom ruské bláboly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit