Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To promluvil ten pravý, sám ať si zamete před vlastním prahem!
  • už měl být dávno v blázinci!!!
  • Naše uliční organizace KSČM pana Kocába plně podporuje, protože má pravdu!
  • Hnusák. Ani si nemusí nasazovat masku.
    • Nóó, v té masce vypadá podstatně lépe :-)
  • Seznam konfidentů StB:
    Protokol registrace svazků agenturního a kontrarozvědného rozpracování:
    Zaveden dne 22. 11.1983. Registrující útvar: Statisticko evidenční odbor FMV.
    Registrační číslo: 27296. Krycí jméno: MAN
    Příjmení (název): Zeman Jméno: Miloš Datum narození: 28. 09. 1944.
    Svazek zničen 5. 12. 1989

    http://www.abscr.cz/cs/vyhledavani-archivni-pomucky
    • Já jsem byl v evidenci STb také a dověděl jsem se to až v roce 2002 a mám se jít oběsit?Seznam STb nemá vždy nějakou vypovídající hodnotu,byly tam desetitisíce lidí a mnoho z nich o tom ani nevěděli.
      • Jo? On je rozdíl, jestli někdo byl v evidenci StB, tj. v jejich zorném úhlu, o tom skutečně nemusel vědět. Pokud ale byl konfidentem StB, stal se jím dobrovolně a musel podepsat vázací akt. Tak se to nesnaž zlehčovat pro neznalé ovečky. Byli lidé, kteří za Protektorátu ochotně spolupracovali s Gestapem a po válce ochotně spolupracovali s StB.
        • Nezlehčuji,jen uvádím příklad.Česko je prolezlé darebákama v rouše beránčím.
        • A hele, pan vtipnej, co si rád hraje na chytrého. Vitaj *4*
          • Hsele, Luboši, nech si ty moudra. *2*
  • Hlavně že vás Zeman byl členem až do roku 1970. a ani potom neodešel sám.
    Počkal až bude vyhozen.

    Kdyby byl skutečně vlastenec tak odejde ze strany hned po sovětské okupaci v roce
    1968. Kdo zůstal ve straně i po ní tak je vlastizrádce spolupracující
    s okupantem.
  • Pan Kocáb se vlastně o nic nezasloužil. Byl pouze vedoucím parlamentní komise, která dohlížela na odchod sovětských vojsk, tato byla zřízena až po podpisu dohody o odchodu, a to 28.3.1990. Členové byli mimo jiné i nám dobře známí kazisvět Bursík či zpěvačka Vlastička Parkanová. Ano, tak dlouho už se tyhle netáhla motají ve vysoké politice. S Kocábem se nikdo vlastně ani moc nebavil, nic nemohl nepodepsal, protože k tomu neměl pravomoc. Dodnes z toho má asi těžký mindrák a tak si vymýšlí kudy chodí a sám se, za zdatné pomoci některých pisálků, takto glorifikuje. Dohoda o odchodu sovětských vojsk byla podepsána v Moskvě 26.2.1990 a podepsali ji J. Dienstbier a E. Ševarnadze. Taktéž protokoly o ukončení odchodu v r. 91 nepodepisoval žádný Kocáb, ale vysocí vojenští důstojnící gen. por. Ducháček a gen. Vorobjov, který opustil naše území vlastně jako poslední sovětský voják. Zásluhy Kocába jsou stejně nafouknuté, jako Švarcnbergova volební kampaň.
    • Přesně tak! Přiznám se, že jsem byl líný to tu vypisovat.. .. Dovolím si jen "připodotek". Kdyby Sověti (čti: jejich vojska) nechtěli sami opustit své základny, což bylo dáno dohodou SSSR a USA, nikdo by s nimi pochopitelně nehnul! Pološílený Kocáb by dostal tak maximálně pár facek někde na náměstí a bylo by po ftákách. Dobře si vzpomínám, jak na něj generál Vorobjov nevěřícně zíral stylem: "Proboha, co to je za šaška", když nastupoval do letadla symbolicky jako poslední a odlétal domů. Ani on však tehdy netušil, co je Kocáb zač a kam až to ve své hlavě dotáhne.. *15* *15* *15*

      Tato epizoda ale, bohužel, byla součástí onoho megapodvodu, kdy naivní Sověti uvěřili USSraeli, že když oni rozpustí Varšavskou smlouvu, nebude se NATO rozšiřovat, a de.bilové, jako kupříkladu soudruh Havel, tehdy dokonce vykřikovali, že bude zrušeno! Jak to dopadlo, víme všichni, viz Ukrajina, etc. .. Nečeká nás nic hezkého, ale přesto přeji všem hezký den *4*
  • Zeman musí odstoupit, říká nemocný Kocáb *3*
    • V každé civilizované zemi by takové ožralé prolhané už dávno letělo z hradu. Ono by se tam ani nedostalo. To jenom u nás si štamgasti ze 4.cenové a tupé ovce zvolili vůdce k obrazu svému, bééé *2*
  • odhlédneme-li od nadávek, jistým způsobem, má přispěvatel níže pravdu, skutečně poprvé sedí na hradě (poprvé od převratu, samozřejmě) člověk s vlastním názorem, vlastním myšlením a prima smyslem pro humor.
    Možná pan Kocáb vypadá tak, že si člověk myslí, že se leknou i ostřílení vojáci, ale ne, nelekli se ho a nevyprovodil odtud nikoho, snad jen svou manželku a jednu dceru... zpět do USA a pak někam vyprovodil peníte z fondu Trend... kampak?

    Všichni ti stateční odoůrci pana prezidenta Zemana se potentují strachy vždy, když je vyzve k diskuzi a jsou všude jen za partu blbů....na Moravě rovněž *15* *15* *15* *15*
    • Ten nemá mít žádný "vlastní názor", je to úředník, který se musí chovat tak jak mu stanoví Ústava. V opačném případě pomaže svinským krokem objímat na Vysočině stromy.
      • Máš skutečně zvláštní pohled na to, že člověk v tak vysoké funkci, jako je prezident, nemá nárok mít vlastní názor. Fakt by mě zajímalo, kdo ti tuto myšlenku vložil do hlavy, jelikož je stoprocentně zvrácená.
  • Ještě nikdy nic podobného tam nesedělo.Zdálo se že nejhorší je Zloděj propisek.Kdeže!Tady ta neřízená střela je horší.Pan Kocab jen ten frajer který od nás vyprovodil okupanty.Pracně a komplikovaně.A tady ten byl kremelskému všivákovi děkovat.To zas bude Vajíčková nadílka jak se hradní objeví na tribuně v Praze.Pěkně jej uvítali nyní na Moravě.Řada lidi se pěkně postavila vedle sebe a prostě se k němu spontálně otočila zády.Ano toto je vztah normálních lidí ke kolaborantovi.
    • No je to tvůj názor, Vřede a máš na něj jistě nárok. Bohudíky velká většina občanů ČR má názor zcela opačný. A to jak na Zemana, tak na Kocába.
    • Kocáb je kašpar a kdepak on vyprovodil sovětské vojáky,sam si přivlastnil jen to,že s něma diskutoval a tím odjeli.Má na tom malinký podíl a nechť se raději věnuje jeho nechutné hudbě,kterou ani neposlouchám a nesere se do politiky.
    • Že nás Kocáb zbavil ruských vojsk je žvást,jejich odchod už byl neodvratný.Jedinou část podílu má na jednání o urychlení jejich odchodu.Připisuje si větší zásluhy,než ve skutečnosti má a lidé mu to žerou.Kocáb je pravičácký žvanil a budme rádi že zmizel z politiky,takových jako on tam máme přeplněno,Jen at oblbuje pražáky.
      • SSSR na kecy pana Kocába vůbec nereagovalo, reagovala na mezistátní jednání a Kocáb na něj měl asi takový vliv jako Bartuška na převrat - žádný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit