Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zemanem na hradě započal soumrak pravičácké koaliční chamradi. Ve volbách pravičáckou svoloč jako celek dorazíme a zašlapem pod zem..
    • koalicni chamrad to myslis Klause a jeho kamarady? Ja jen ze ten nejvetsi kamarad (a taky podilnik dnesnihio stavu CR) je prave Zeman!!!
    • Pravičáckým bezcharakterním šmejdům zůstanou jen vulgární nadávky, bezmocné kvičení a sopel u frňáků.
      • Jestli podle vas je pravice typu ODS se svym zakladatelem Pruzinskym,tak vam obema davam jako pravicovy volic PLNE za pravdu.
        Ale jestli minite vychvalovat nakyho vlastizradce,ktery ma pro rodinu ''pravicovych'' Pruzinskych jakoukoli trafiku,tak nejste nic jineho,nez dementni dobytek patrici nekam za Ural!
  • Dokud nebude pít koník ruského kozáka z Vltavy, tak tu nebude pokoj. Proletáři spojte se. Veškerá práva moc patří pracujícímu lidu a inteligenci této země.
    • To máš z toho horka?
      Ta ruská kobyla tady chlastala půl století a ze země po všech stránkách vyspělé a válkou nedotčené dokázala ta ruská svoloč s domácím komunistickým ksindlem udělat stepní gubernii. Horší jak třicetiletá válka!
  • Jeden pisatel tady stále píše, že Zeman je jeho president a dokazuje tím, že je stejně neodpovědný, tj. nesvéprávný jako Becherovič, protože potřebuje vůdce. Ten pisatel je známý Pepek Vyskoč, ale používá různé nicky.
    • Tak to je ukázka hódně pokleslé inteligence. Zeman, jakousi nulou pod čárkou nazývaný Becherovičem, je sám vůdce a je svéprávným prezidentem. Pisatel vyjadřuje postoj k osobě prezidenta a reaguje tím na zde vyjadřované, nenávistně bezmocné postoje, proti našemu prezidentovi. Nevyjadřuje, že má zapotřebí mít vůdce. To si jen namlouvá anonym s čárkou, a jako takřka pokaždé, je mimo mísu.
  • korektor Jirka fleck Honza ...atd. Hodne nicku-jeden pisatel.,
  • Zeman je můj president!! *14* *14*
    • Koukám dneska má svého presidenta kdejakej hlupák *1*
    • tak si ho vem domů a pořádně ho hlídej...
    • Přidávám se, je i můj president!! *14*
      • ... hodíš se k nim, balíku :)))
      • Je i můj! *14*
        • Je to prezident nás všech, rozumných a čestných lidí!! *14* *14* *14*
          • Honza Jirka justícia fleck - to bude zeman u vás ve střídavé péči, že *7* hlavně ho někam zavřete, aby neutekl a nedělal nám ve světě ostudu
        • ... stádo balíků se nám hezky rozrůstá :)))
          • Hlavně se rozrostlo o tebe, už je s tebou hotový stoh !!!
    • ... hodíte se k sobě, balíci :)))
  • Lenka P. o pravicových soudruzích a jejich fanatických příznivcích:
    Ve jménu spravedlnosti páchají křivdy, jménem mravnosti hájí nemravnost,
    ve jménu zákona porušují zákon, ve jménu pravdy šíří lež,
    pod jménem cti jednají bezectně, ve jménu dobra slouží zlu.
    Neznámý autor:
    Rudý včera, modrý dnes, já jsem zloděj z ODS, táta komouš udavač, já na prachy vysavač. IQ tykve, bodrý smích, s tunelem mi Topol pích, sem tam malá provize, to je moje TOP vize.
    Já se za to nestydím, brzy škvarky uvidím, po nás nejspíš potopa, za to může Evropa.
    Na všechno mám recept jistý – jen nevolte komunisty! Modrá šance, ty ji máš, (s důchodem se neshledáš), my jsme středem vesmíru, rakve budou na míru.
    Program, vize, ideje – ODS je naděje, Topolánek, Dalík, Bém, ještě něco rozkradem!
    • ... jenom blb cte zde vic nez dva radky, zvanile :)))
      • Tak tohle má fakt logiku pravičáka jak vyšitou. Jinak už jsme si zvykli, že pravičácký zloděj křičí chyťte zloděje a pravičácký evidentně hloupý pitomec nadává druhým do blbů. Jak typické.
  • Už mě nebavíte komouší, jedu na oběd. Čest!
  • Až vychcípají všichni komunističtí teroristi, bude na světě pořádek a mír!
    • HONZA V ZIMĚ: ních, budou huhuláci.
      • On náš Honzík se naučil okopírovat tuhle větu a má radost jak mu to jde. Dalo to fušku naučit jej to ale stojí to za tu námahu. Číst ani psát moc neumí, tak jej moc nezatěžujte, on nás pak otravuje abychom mu to četli. Ponechte mu tuhle jeho malou radost, kdybyste viděli ten jeho krásný úsměv, když plácá dlaněmi o sebe, všichni byste zjihli.
        • Naučil se to, naučil, ale pan vychovatel mu musí vždycky ukázat na kterou klapku má ťuknout, jinak mu to už jde a radosti je kopec, oba jsou spokojení a vysmátí!!
      • Ty máš, komunisto, ještě (nebo už, či pořád) zanícenej palec a Zemanovu virózu, že?
        • ??? Fanatickým hlupákům pravice je těžké porozumět, co, čím a jak chtějí vyjádřit. Jejich slovní zásoba je minimální, s argumenty jsou na štíru, o logice a myšlení raději nemluvme.
  • Koupil jsem si REFLEX 27/2013
    To je počteníčko! To se jistě Becherovičovi nelíbí!
    *1* *1* *1*
    • Přikup si k tomu ještě Blesk a Haló Noviny, to si počteš!! *2* *2* *2* *15*
      • Blesk a Haló noviny čtou jenom lidé psychicky nedovyvinutí a komunisté. *2* *2* *2* *15*
        • No a to jsi právě ty!!
        • Nedovyvinutí ano, komunisté nikoli, to čtou Právo. Geneticky postižení dementi, podobně jako ty trubko, čtou k tomu ještě Reflex. Sočíte, sočíte a totální bezmoc z vás kape. Po volbách bude hůř, to začnete převlékat kabáty jak vás známe.
          • Nebud drzej ty bolsevickej dobytku *2*
            • Tebe mít při ruce, vytnu ti takovou, že spolkneš protézu a zhnědnou ti trenýrky. Potkat tě po druhý, zhnědnou ti trenýrky jak na tebe pohlédnu.
  • Komuniste jsou lidskym vykalem civilizovane Europy. *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit