Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Právě jsem se pos..al, ty pampersky jsou nějaké nekvalitní, ale nemám je od vietnamců.
  • Do očí bys mu to vagabunde neřekl, takovou by ti vypálil že bys sežral protézu pos..al se a skončil na IPce. *2* *12* *12*
  • Do očí bys mu to parchante neřekl, takovou by ti vypálil že bys sežral protézu pos..al se a skončil na IPce. *2* *12* *12*
  • Zas rudobolševická bestie co si říká NIC zeman?? Vždyť to nestojí ani za pěst do té jeho prochlasné, křvácké prolhané uslintané vepřové držky.
  • Te rudooranžové hnuácké bestii co si říká jakýsi zeman?? Ubohý lidský hnus, méně než výkal, natož ptrý prezident!! Takiých tupých prolhaných, sebestředných ožaleckých tupých NIC nese-x-ru do hodin kýbl.
  • Cikán tečka Justícia alias Pišta je bez sebe vzteky, už sebou dvakrát praštil o zem a přemýšlí že taky vzdá Zemanovi hold, bude muset!!
  • Už ti zas povolili diskusi? Zase buď sprostý a máš 3 dny utrum!!
  • prý
  • Pišta fleck si šel vyměnit pampers, pry se už dneska 3 X pos...al!! Za chvíli tady bude!!
  • Vidíš teď jsi mne na to naved, Halo Halo, je super komediální seriál VB, Pišta to pozorně sledoval a toho flecka tam okoukal!!
  • Ty bezmozkova vlastizradna luzo,ten Zeman je to samy,jako Pruzinsky.
    DOBYTKU!
  • Jen se neboj šmejde, už brzy bude za propagaci komunizmu pochvala, a tebe šoupnou do basy!!
  • Letmo jsme nahlédl do "diskuze" a zjišťuji, že tu zůstali kvílet hlavně pravičáčtí šmejdi, obhájci zla. Tak to tu opět opouštím s dovětkem: Zeman je náš osvoboditel a děkujeme, že nás osvobodil od nadvlády koaličních darebáků. Od její poslanecké chátry si pomůžeme sami ve volbách. Volby jsou již dnes noční můrou pro pravičáckou svoloč. Tak si to aspoň tady na těchto stránkách užijte, zanadávejte si, vyzvracejte své urážky a raději moc nepřemýšlejte nad trapným osudem pravice v Čechách. Zařičte si tu proti komančům, jejichž doba přijde, protože jsou očištěni. Protože ten odpad, ti hnusní komančové co přivodili listopad, co přivodili likvidaci nadvlády komančů, ti jsou již v řadách pravice a s úspěchem likvidují pravici a nadvládu pravice.
    Zdař Bůh.
  • Prý umí jen Jihokorejsky...
  • No všák mám taky vystudovanou vysokou politickou v Moskvě.
  • Ještě štěstí, že umíš Rusky, Severokorejsky a Kubánsky.
  • Viděl jsem to ve zprávách; Kuba a KLDR to dávali na všech svých satelitních stanicích. Američtí astronauti se prý po přistání v Rusku už do USA nevrátí!
  • A včera jich Obamovi tři sta uplavalo na Kubu - pěšky, bez lodí!
  • Do KLDR dnes emigrovala další, hladem zmořená, stovka občanů USA. Chudáci, co ti si v té Americe museli prožít...
  • Teď v létě je uvnitř dusno, líp se sedí před hospodou pod kaštanem. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší