Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z takovych bojovniku za neco , vsech pohlavi k tomu se casem vyvijeji celozivotni paraziti typu vondra , benda , marvanova .. Na jmena vsech tech flakacu si pochopitelne nevzpominam. Jo , jeste trouba klaus , moula ochlasta zeman - je jich celkem dost . 

Ten dolejtlama uz je nejak vycichlej nebo co , ze tahaji ted tuhle zenu vod pultu ? 

• Proč se tato aktivistka nevrátí domů do Běloruska, když se prohlašuje za prezidentku i když volby zcela jasně prohrála? Že by bobky, bobky?

• Nezáleží na tom, co člověk vidí, jakou má zkušenost. Podstatné je to, co mu režim umožní vidět a zakusit.

• Hmmm, popřál ji úspěch. Co jiného ze slušnosti k ženě ji mohl popřát. Zeman moc dobře ví o co jde v Bělorusku, kdo tahá za nitky a jaký úkol má Tichošlápota. O nic ušlechtilého pro občany v Bělorusku nejde, jen zase to samé co vždy, o americkou geopolitiku. 

• Žádné báchorky a kecy o svobodě demokracii! I my jsme jich po hadrové "revoluci" slyšeli dost.

Jde o moc, peníze. Jde o zájmy v této oblasti.

Bezohlednost bude na obou stranách.

• Nechci ti radit Miloši, ale u Senátu si stejně nešplhneš, stejně jako si to Babiš nevyžehlil vrbětickou báchorkou......😉

• Tak to mne Zeman velice překvapil, to bych od něho nečekal. Možná si chce vylepšit svůj profil u Nejvyšší Spravedlnosti.

• 👍

• KIMCID

Dobroserum tím výstřel zrak :-D

• Tobě zřejmě také - v jiné diskusi jsi se o ní vyjádřil dost nevybíravě...

• Jak se má člověk vyjadřovat o této osobě? Vy jí znáte?

Nebo je to požadovaný obraz médií? Jste si nějak moc jistá kvalitou této osoby. Zatím jen utekla. 

• KIMCID

07. června 2021

Krom toho že vypadá jak babachlap je nikdo s 0 pravomocemi.

Na tento příspěvek reaguji - na babachlap..

Takže Jindřichu, když nevíte oč jde nenavážejte se do mě, ani do jiných diskutujících...

• vanhorne

👍😂

• Nevím na koho reaguji, protože předchozí reakce je nepřehledná.  Pro paní Koloběžku.

Pokud s Vámi nesouhlasím (tedy s tím, co víte z médií) je to pro Vás navážení.  Patrně jste dneska nějak přecitlivělá.

Podle mého názoru jde o loutku Běloruské oligarchie, která se chystá sežrat další velkou zemi. To je všechno. 

A je mi docela jedno, jestli s tím souhlasíte nebo ne. Máte na to právo obdivovat koho chcete. 

• Já nejsem ani  trochu přecitlivělá...

Reagovala jsem na KIMCIda - to, že Cichanouskou nazval babochlapem...

To je, dle mě nevhodné / urážející...

Ani Ň jsem nenapsala, že ji jakkoliv obdivuji, fandím, souhlasím s ní...

Tím navážením mam na mysli váš příspěvek - dnes 6:12 ...

Tak co - už chápeš...???

Pokud ne - tvůj problém...

• KIMCID

Reakce na příspěvek:

JE HNUSNÁ A VYPADÁ JAK CHLAP BASTA

• Reakce na příspěvek:

Nesouhlas není problém. Zase mi něco posouváte. Nemluvím o pochopení. 

Ale asi se dneska nějak názorově míjíme. 

• KIMCID

Ale tobě je po tom ouno a mne potěšil

• ZeMAN se pozdě vzbudil a spletl si jí s carevnou Putinovkou.

• KIMCID

No on se muže splést ale ty jsi se probudil s rukou v pleně

• Kdo je konkrétně ta Běloruská opozice? kdo zvolil tuto dámu za její vůdkyni? Nejmenovala se vůdcem náhodou sama? 

Slovo "vůdce" je pro tuto geopolitickou oblast docela na místě. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit