Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marc Rich který milého Babiše nasměroval a finančně podporoval a jeho peníze a peníze které sám Babiš a jeho tehdejší kumpáni nakradli na PZO, nikdo nikdy nespočítal kolik peněz a majetku hlavně v Arabských státech bylo rozkradeno těmito lidmi! Pan Babiš jistě svou pohádku přednáší velice působivě, ale pouze pro lidi s IQ 55" Nikdy se nenašlo 25 milionů dolorů z PZO a to si myslím není špatný začátek do podnikání...
  • Zbožnej estébák....o restitucích drží hubu...

    Bůh byl stvořen lidmi a vychází z jasného aspektu,který je vyvolán tím,že realita je složitější,než je sto lidský mozek pochopit v souvislosti,všechna naše filosofická zjištění a konstrukce jsou pouhé útržky a fragmenty reality,jsou namíchány skutečnosti faktické i mylné.Lidská mysl má v případě překročení hranice pochopení vyvinutý obranný mechnismus je jím takové to metafyzično,záhadno při vyslovení slova jako bůh,smrt,nekonečno....Tohoto využili různí,nejprve jedinci,kteří se snažili vykládat něco co nelze ověřit,ani dokázat a vzhledem k tomu,že našli, široký okruh posluchačů a posléze i stoupenců,vznikl kolem všeho postupně,řečeno dnešní terminologií byznys.(v dnešní době vidíme stejný efekt na různých kartářích a věštcích,kteří nalézají dostatek obětí k odsávání jejich prostředků/uspokojování potřeb metafyzična, který osádce lodi zvaná církev zajistila pohodlný život a pěkný příjem,vše je vidět na venkově kdy mnohdy přebubřelé kostely(neodmítám jejich architektonickou hodnotu)v kontrastu s malými domky vesničanů.Je to v podstatě nacucaný parazit na vyhublém těle své oběti.Tento parazit postupně infiltroval společensko mocenskou-organizaci,nebylo to nic složitého,neboť se obojí vyvíjelo současně,církev se stala nedílnou složkou společnosti a její chapadla se napojila na důležité ci vyznamné lokace,začala kontrolovat,narození člověka(křest)spojení dvou jedinců(svatba)i smrt.Tzv bůh začal kontrolovat lidskou společnost,tak jako virus kontroluje buňku,kterou napadl,náboženské učení začalo kontrolovat i mozky svých obětí,například vyvolání pocitu viny,za věc tak přirozenou jako je pohlavní pud...tragické je ,že i v dnešní společnosti,zůstávají zakotveny a jsou přijímány pravidla,že hodnoty,které jsou pouze pasteveckými psy,které mají sehnat stádo oveček dohromady,rozuteklé ovečky jsou,přece těžko ovladatelné,tyto tzv,memy fungují v sociálním mechnismu a ovlivňují dění ve společnosti.Zkrátka církev,náboženství,bůh a různí vykladači jsou,sociální nemocí,virem,parazitem.
    Co to je víra??? Otroctví ducha,kdo uvěřil podlehl nemoci. Co to je láska???Pouze emise chemických látek v mozku,za účelem splnění nějakého účelu.
    Co to je naděje???Blud mýtus,křečovitý stav mysli,utkvění na nějakém požadavku,například slib posmrtné existence v edenu,ideální nelze ověřit stejně jako zpochybnit,nelze dokázat podvod!!
    Bůh?????jedná se o největší podvod v dějinách existence lidstva,civilisace, rafinováná loupež za bílého dne!!!!!
    • Nevím kde jsi ty filozofické kecy opsal.Nepíšeš tady nic jiného než stav mysli,kognitivní stav a mentalitu jedinců a skupiny.O vlivu náboženství ani nemluvě.Některé téze jsou pravdivé ale proč tak zdlouhavě,když se to dá napsat česky a srozumitelně.Zřejmě se vyžíváš v dlouhých a pro některé lidi nepochopitelných rozborech a komentářích.Ale buďiš,když tě to baví míchat hrušky s jabkama což navíc má s článkem pramálo společného.nevím jak např.metafyzično souvisí se státním rozpočtem atd.Nás normální běžné lidi zajímají světské věci ne okultismus a vše co k němu patří,z takových žvástů ledničku nenaplníš,je třeba se zajímat a jednat,ne žvanit,takových je v naší zemi víc než dost.
  • ostapkotab
    game ovar ethanol viroza & zk#rvenej prolhanej kobliharskej estebak,to je dvojka-k zbliti,fuj, *12* *12* *16*
  • Zeman je nejvýznamnějším přispěvatelem do státního rozpočtu.

    Pokrytecké tanečky šamanských gottwaldovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému pro naivní voliče i sockovskou hladem bučící lůzu,: 
    Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Hlavně aby soudruzi zařídili aby se valorizovaly důchody.....to je pro moc lidí důležité.
    • ostapkotab
      si upad ne? uz mi pridali 45 krachlí,ted musi pridat sobe *12* *12* zk#rveny !!!
  • Zase v Česku vládnou lumpové,kteří umí jenom nadále zadlužovat Česko.Měli jít spíše kopat uran pro Temelín a ne zbídačovat Česko.
  • Náš blb Zaorálek chce vyhrožovat Rusku.Takto určitě Česku zajistí,na počátku topné sezony Velkou dobu ledovou.Navíc Rusko s Českem skončí s dodávkou plynu a ropy do Česka.Navíc přestane sama v Česku nakupovat.Takže perspektiva Česka je v kruté revoluci.
  • HOSPODSKÉ KECY ZE čtvrté cenovky.Ať je Babiš kdo chce,zaměstnává tisíce lidí,vyprodukované získané peníze a vůbec majetek všelijak získaný dál investuje a nekupuje si za něj bůhvíco a dává jej do kšeftu.Bohatne,ale tím bohatne i stát.Kdo to tak nevidí a necítí je jen primitivní produkt přijímání potravy a vyměšování.
    • Primitiv jsi ty.Ono totiž poctivou cestou nejde nahrabat miliardy.Ale zlodějnou ano.
  • pana Zemana bych udělal dobrý skutek. Vyhlásil bych referendum o neutralitě alespoň v rozsahu Rakouska, tedy o vystoupení z NATO. Jako zadostiučení za zvěrstva, která se v ožebračené republice odehrále po roce 1989 a na kterých má bezesporu svůj podíl, následně bych odhodil jarmulku a odešel plavat člunem na Vysočinu.
    • To Na místě:
      Obávám se, že vystoupení z NATA by byla osudová chyba. Velice brzy by Putin začal "chránit" zájmy osob povatujících se za Rusy a žijící v naší zemi. Výsledkem by byla opětovně "bratrská pomoc" a abychom "nezlobili", tak jakési "koněčnoje rešenie" (Endlösung) a asi bychom skončili kdesi na Sibiři, ti východní "bratři" v tom mají bohatou praxi.

      Pokud byla republika po r. 1989 "ožebračena", je to proto, že jsme dovolili "bývalým" komunistům, aby převlékli kabáty a "rozprivatizovali" si majetek, který předtím uloupili vlastníkům (viz tlusté čáry za minulosti, útěk před právníky, zhasínání...).

      Neutralitu nestačí "vyhlásit", on ji musí někdo zaručit. Mohli jsme ji získat v r. 1945, měli pro to víc šancí než např. Rakousko. Jenomže Stalinův poskok Beneš nás zaprodal Stalinovi, který prý podle jeho názorů vedl CCCP k "demokracii", jak o tom Beneš přesvědčeoval západní představitele...
      • PŘESNĚ.NEUTRALITU NESTAČÍ VYHLÁSIT tu musí taky někdo uznat a zaručit.
      • Vzhledem ke geologické poloze a světové politice je neutralita u nás už bohužel nemyslitelná.Po roce 1989 se naplno projevila mentalita českého národa s velkou pomocí vládních činitelů\viz.Klaus-kuponová privatizace,Havel-vlezdoprdelka atd.Klaus,který si třikrát podával přihlášku do KSČ a vždy byl odmítnut začal najednou demokratický proces-k smíchu.Výsledek jeho vládnutí všichni známe a i přesto má dodnes ten gauner spoustu příznivců.Každý národ má takové představitele jaké si zaslouží.
        • Ma to ovsem hacek s velkym H:Klaus-Pruzinsky neni cech,jako neni ceskou jeho velectena chot Mistinova.
          ''Zastance'' naroda Bures tez neni cechem.
          Nepisu to proto,aby si obcane mysleli o slovacich neco moc negativniho,ale proto,aby se jim rozsvitilo v palicich a nehledali spasu v prislusnicich jineho naroda,nebot krome toho,ze zde ziji,tak jejich prioritou rozhodne neni starost o jiny narod.
      • Hrubou chybou bylo, že nás Zeman , KLaus a spol, do NATA doslova vecpali proti vůli lidu. Neutralitu bychom tehdy snadno získali a dnes je třeba z NATA vystoupit, to má- na místě -pravdu . Kdo se bojí s-re v síní a to jsi ty tečko - Hmm. , protože j-elita co nás vedou jsou přímo před-osraná a preventivně zavrtaná vždy v nějakém tom velmocenském análu. Nikdo nám žádnou neutralitu zaručovat nemusí, je to naše volba a je třeba na tom zapracovat. Navíc , kudy by asi Rusové přišli, když kolem dokola je samé NATO, tak se tečko- hmm potentovaný až za ušima uklidni. Pokud nutně potřebuješ být zavrtaný v nějakém análu, a strachy se třeseš jako ratlík, tak se odstěhuj za oceán do USRAELE a můžeš vrtat jako Stachanovec permoník. My se prostě nebojíme a neutralitu požadujeme.
  • Co ty dvě ........řeší....?
    Stát a navázané zájmové skupiny mnohé lidi díky propracovvanému systému vymáhání závazků cíleně likvidují. Neexistuje zde žádná účinná koncepce řešení nezaměstnanosti a nikoho nezajímají úpadky mnoha firem, které dlouhá léta zaměstnávaly množství lidí, kteří dnes marně hledají uplatnění.

    Problémy se zde zametají pod koberec, místo toho, aby se jim předcházelo. Naprosto zde selhávají principy sociální spravedlnosti a ohleduplnosti. Vymahatelnost práva je jen prázdný pojem a právo je ohýbáno ve prospěch úzké skupiny lidí.

    http://obcanska-neposlusnost.blog.cz/
    • Kdo má prachy, byť nakradené na úkor většiny v tomto státě, tak si právo koupí, protože naši soudci jsou nezávislí na paragrafech, za to mimořádně závislí na penězích i na kradených, to jim prostě problém nedělá, hlavně když to sype. Mafiánská justice made in czech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit