Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím kde jsi ty filozofické kecy opsal.Nepíšeš tady nic jiného než stav mysli,kognitivní stav a mentalitu jedinců a skupiny.O vlivu náboženství ani nemluvě.Některé téze jsou pravdivé ale proč tak zdlouhavě,když se to dá napsat česky a srozumitelně.Zřejmě se vyžíváš v dlouhých a pro některé lidi nepochopitelných rozborech a komentářích.Ale buďiš,když tě to baví míchat hrušky s jabkama což navíc má s článkem pramálo společného.nevím jak např.metafyzično souvisí se státním rozpočtem atd.Nás normální běžné lidi zajímají světské věci ne okultismus a vše co k němu patří,z takových žvástů ledničku nenaplníš,je třeba se zajímat a jednat,ne žvanit,takových je v naší zemi víc než dost.
  • Marc Rich který milého Babiše nasměroval a finančně podporoval a jeho peníze a peníze které sám Babiš a jeho tehdejší kumpáni nakradli na PZO, nikdo nikdy nespočítal kolik peněz a majetku hlavně v Arabských státech bylo rozkradeno těmito lidmi! Pan Babiš jistě svou pohádku přednáší velice působivě, ale pouze pro lidi s IQ 55" Nikdy se nenašlo 25 milionů dolorů z PZO a to si myslím není špatný začátek do podnikání...
  • Zbožnej estébák....o restitucích drží hubu...

    Bůh byl stvořen lidmi a vychází z jasného aspektu,který je vyvolán tím,že realita je složitější,než je sto lidský mozek pochopit v souvislosti,všechna naše filosofická zjištění a konstrukce jsou pouhé útržky a fragmenty reality,jsou namíchány skutečnosti faktické i mylné.Lidská mysl má v případě překročení hranice pochopení vyvinutý obranný mechnismus je jím takové to metafyzično,záhadno při vyslovení slova jako bůh,smrt,nekonečno....Tohoto využili různí,nejprve jedinci,kteří se snažili vykládat něco co nelze ověřit,ani dokázat a vzhledem k tomu,že našli, široký okruh posluchačů a posléze i stoupenců,vznikl kolem všeho postupně,řečeno dnešní terminologií byznys.(v dnešní době vidíme stejný efekt na různých kartářích a věštcích,kteří nalézají dostatek obětí k odsávání jejich prostředků/uspokojování potřeb metafyzična, který osádce lodi zvaná církev zajistila pohodlný život a pěkný příjem,vše je vidět na venkově kdy mnohdy přebubřelé kostely(neodmítám jejich architektonickou hodnotu)v kontrastu s malými domky vesničanů.Je to v podstatě nacucaný parazit na vyhublém těle své oběti.Tento parazit postupně infiltroval společensko mocenskou-organizaci,nebylo to nic složitého,neboť se obojí vyvíjelo současně,církev se stala nedílnou složkou společnosti a její chapadla se napojila na důležité ci vyznamné lokace,začala kontrolovat,narození člověka(křest)spojení dvou jedinců(svatba)i smrt.Tzv bůh začal kontrolovat lidskou společnost,tak jako virus kontroluje buňku,kterou napadl,náboženské učení začalo kontrolovat i mozky svých obětí,například vyvolání pocitu viny,za věc tak přirozenou jako je pohlavní pud...tragické je ,že i v dnešní společnosti,zůstávají zakotveny a jsou přijímány pravidla,že hodnoty,které jsou pouze pasteveckými psy,které mají sehnat stádo oveček dohromady,rozuteklé ovečky jsou,přece těžko ovladatelné,tyto tzv,memy fungují v sociálním mechnismu a ovlivňují dění ve společnosti.Zkrátka církev,náboženství,bůh a různí vykladači jsou,sociální nemocí,virem,parazitem.
    Co to je víra??? Otroctví ducha,kdo uvěřil podlehl nemoci. Co to je láska???Pouze emise chemických látek v mozku,za účelem splnění nějakého účelu.
    Co to je naděje???Blud mýtus,křečovitý stav mysli,utkvění na nějakém požadavku,například slib posmrtné existence v edenu,ideální nelze ověřit stejně jako zpochybnit,nelze dokázat podvod!!
    Bůh?????jedná se o největší podvod v dějinách existence lidstva,civilisace, rafinováná loupež za bílého dne!!!!!
  • ostapkotab
    si upad ne? uz mi pridali 45 krachlí,ted musi pridat sobe *12* *12* zk#rveny !!!
  • ostapkotab
    game ovar ethanol viroza & zk#rvenej prolhanej kobliharskej estebak,to je dvojka-k zbliti,fuj, *12* *12* *16*
  • Zeman je nejvýznamnějším přispěvatelem do státního rozpočtu.

    Pokrytecké tanečky šamanských gottwaldovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému pro naivní voliče i sockovskou hladem bučící lůzu,: 
    Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Hlavně aby soudruzi zařídili aby se valorizovaly důchody.....to je pro moc lidí důležité.
  • Komunista a estébák Babiš chtěl zabránit nástupu komunistů? to nemyslíte vážně,Pro mě je estébák člověk, který si hodně nahrabal se svým otcem, také komunistou při privatizaci v letech devadesátých, měli informace, které bezpartijní neměli
  • A kam patřila naše ekonomika před rokem 1989? Ze 6 místa za 1 republiky jsme klesli na 40 místo a dostali jsme do chomoutů Sovětů.Životní úroveň kromě komunistů slabá, důchody malé,cestování žádné a museli jsme držet hubu
  • Zase v Česku vládnou lumpové,kteří umí jenom nadále zadlužovat Česko.Měli jít spíše kopat uran pro Temelín a ne zbídačovat Česko.
  • Náš blb Zaorálek chce vyhrožovat Rusku.Takto určitě Česku zajistí,na počátku topné sezony Velkou dobu ledovou.Navíc Rusko s Českem skončí s dodávkou plynu a ropy do Česka.Navíc přestane sama v Česku nakupovat.Takže perspektiva Česka je v kruté revoluci.
  • Primitiv jsi ty.Ono totiž poctivou cestou nejde nahrabat miliardy.Ale zlodějnou ano.
  • HOSPODSKÉ KECY ZE čtvrté cenovky.Ať je Babiš kdo chce,zaměstnává tisíce lidí,vyprodukované získané peníze a vůbec majetek všelijak získaný dál investuje a nekupuje si za něj bůhvíco a dává jej do kšeftu.Bohatne,ale tím bohatne i stát.Kdo to tak nevidí a necítí je jen primitivní produkt přijímání potravy a vyměšování.
  • PŘESNĚ.NEUTRALITU NESTAČÍ VYHLÁSIT tu musí taky někdo uznat a zaručit.
  • Proc za tim Putinem ty schizo neodcestujes?Proc pouzivas pocitace,ktery nepochazi ze zeme sovetu???
    Rozbi jej psychotiku. *3*
  • Ma to ovsem hacek s velkym H:Klaus-Pruzinsky neni cech,jako neni ceskou jeho velectena chot Mistinova.
    ''Zastance'' naroda Bures tez neni cechem.
    Nepisu to proto,aby si obcane mysleli o slovacich neco moc negativniho,ale proto,aby se jim rozsvitilo v palicich a nehledali spasu v prislusnicich jineho naroda,nebot krome toho,ze zde ziji,tak jejich prioritou rozhodne neni starost o jiny narod.
  • Proč se neustále navážíte do Babiše a nepožadujete složku STb od Havla?Dostali by jste prd protože není náhoda že Havlova složka byla jedna z prvních která by skartována a to není náhoda,běžte už s STb. někam,jsme už o 25 let někde jinde.
  • Vzhledem ke geologické poloze a světové politice je neutralita u nás už bohužel nemyslitelná.Po roce 1989 se naplno projevila mentalita českého národa s velkou pomocí vládních činitelů\viz.Klaus-kuponová privatizace,Havel-vlezdoprdelka atd.Klaus,který si třikrát podával přihlášku do KSČ a vždy byl odmítnut začal najednou demokratický proces-k smíchu.Výsledek jeho vládnutí všichni známe a i přesto má dodnes ten gauner spoustu příznivců.Každý národ má takové představitele jaké si zaslouží.
  • Hrubou chybou bylo, že nás Zeman , KLaus a spol, do NATA doslova vecpali proti vůli lidu. Neutralitu bychom tehdy snadno získali a dnes je třeba z NATA vystoupit, to má- na místě -pravdu . Kdo se bojí s-re v síní a to jsi ty tečko - Hmm. , protože j-elita co nás vedou jsou přímo před-osraná a preventivně zavrtaná vždy v nějakém tom velmocenském análu. Nikdo nám žádnou neutralitu zaručovat nemusí, je to naše volba a je třeba na tom zapracovat. Navíc , kudy by asi Rusové přišli, když kolem dokola je samé NATO, tak se tečko- hmm potentovaný až za ušima uklidni. Pokud nutně potřebuješ být zavrtaný v nějakém análu, a strachy se třeseš jako ratlík, tak se odstěhuj za oceán do USRAELE a můžeš vrtat jako Stachanovec permoník. My se prostě nebojíme a neutralitu požadujeme.
  • To Na místě:
    Obávám se, že vystoupení z NATA by byla osudová chyba. Velice brzy by Putin začal "chránit" zájmy osob povatujících se za Rusy a žijící v naší zemi. Výsledkem by byla opětovně "bratrská pomoc" a abychom "nezlobili", tak jakési "koněčnoje rešenie" (Endlösung) a asi bychom skončili kdesi na Sibiři, ti východní "bratři" v tom mají bohatou praxi.

    Pokud byla republika po r. 1989 "ožebračena", je to proto, že jsme dovolili "bývalým" komunistům, aby převlékli kabáty a "rozprivatizovali" si majetek, který předtím uloupili vlastníkům (viz tlusté čáry za minulosti, útěk před právníky, zhasínání...).

    Neutralitu nestačí "vyhlásit", on ji musí někdo zaručit. Mohli jsme ji získat v r. 1945, měli pro to víc šancí než např. Rakousko. Jenomže Stalinův poskok Beneš nás zaprodal Stalinovi, který prý podle jeho názorů vedl CCCP k "demokracii", jak o tom Beneš přesvědčeoval západní představitele...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit