Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zakomplexovaný, mstivý a frustrovaný synek opuštěné samoživitelky, podobný ožralému parchantu Gottwaldovi, zničí svoji mateřskou partaj i lůzovitou malomocnou sockovitou třídu, která si ho vynesla na hrad, jako použitý nepotřebný kondom na cestě za Ural. Skončí stejně bídně, jako jeho buranský vzor, včetně vyhazovu z Maus-olea. Z toho Maus-olea ho bude vyhazovat stejná nepoučitelná lůza, která si ho tam uložila a která teď blije do éteru podle jeho taktovky.
    Už není co znárodňovat, arizovat, ani rozkulačovat, privatizovat, vyvlastňovat, tunelovat či jinak uloupit. Budou jenom „rýt držkou v zemi“, leniví a stádovití lumpenproletáři, neschopní si ani společný kibuc založit. A které noví bolševici hodili přes palubu jako nepotřebnou přítěž.
    Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, žlučovitých, i putinovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
    Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli.
    Putin s Merkelovou postaví retenční hydroelektrárnu v Hřensku a v zatopené Kotlině se budou chovat osvědčení kapříci pro celou EU. Hornaté Sudety osídlí Noví Rusové a údolní čecháčkové se přesunou k Jeniseji, kde už má Zeman vyhlídnutou parcelu.
    Pokrytecké tanečky šamanských gottwaldovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému pro naivní voliče i sockovskou hladem bučící lůzu,: 
    Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Něco tak blbého jsem už dlouho nečetl . Pane máte alespoň dokončenou 1 třídu základní školy ?
  • blegh
    gratulace
  • on se alespoň sedumdesátky dožil ......
  • Milý pisálku !
    Dštíš tu oheň a síru jako z partesu ! Je vidět že jsi se to naučil dobře v žoldu komunistů, článek je jak z Rudého Práva, proto zvoláme : Sláva, sláva uprdla se k.áva ! Snůška polopravd a lží ! Aby tě z toho neklepla Pepka zmetku !
    • Jakej pisálek?Co můžeme očekávat od Ukrošky s kdoví jakým původem - kdoví kdo dodal spermie. Jalta byla město pro mládež z celého světa - takže kdo ví - vždyť ochotných ukrajinek jsou tak různě po světě plne bor....y . Holt tato se usadila tady .a opruzuje. pročpak nebuduje demogracii tam u nich.. třeba by ji majdanisté na Majdanu brali a dokázala by jaká že je to vlastenka: Jo Ukroška......
  • ostapkotab
    game ovar ethanol viroza je sam peknej dáreček ! *12* *16*
  • Seznam konfidentů StB:
    Protokol registrace svazků agenturního a kontrarozvědného rozpracování:
    Zaveden dne 22. 11.1983. Registrující útvar: Statisticko evidenční odbor FMV.
    Registrační číslo: 27296. Krycí jméno: MAN
    Příjmení (název): Zeman Jméno: Miloš Datum narození: 28. 09. 1944.
    Svazek zničen 5. 12. 1989

    http://www.abscr.cz/cs/vyhledavani-archivni-pomucky
  • Je to ruský fízl a kolaborant!
    • Upozorňuji, že výše uvedený " historik" píše pod mým jménem. Z jeho názory v žádném případě nesouhlasím.Je to provokatér, který bude nějaký čas zde zlobit. Je to úplný blb.
  • Náš prodejný tisk prezentuje Rusko a Irán jako země šílenců. Je to pravda?

    Rusko chce zakázat sladké nápoje dětem mladším 14 let. Populární Americké nápoje
    pro malé děti totiž totiž kromě toho že dobře chutnají mají na svědomí také
    rostoucí počet dětí s cukrovkou. Na Američanech to vidíme - tlustí nemocní mladí lidé.
    Šílené Ruské opatření? Šikana dětí? Ne rozumná věc na ochranu dětí.

    Iránský prezident řekl toto: Za růst Islámského terorismu mohou Západní země které
    své tržní režimy chtějí násilím vnucovat odlišným státům. Dávají nože do rukou šílenců. Je to slovo šílence? Ne. Je to slovo rozumného státníka.
    • Coca cola není pro děti , souhlas s Jirkou

      což si uvědomuje každý inteligentní rodič a dítěti to prostě nedá, horší je, když má pak kapesné , je už starší a už se to nedá kontrolovat a ohlídat tak snadno, pouze mu to neustále vysvětlovat. Ovšem dítě podlehne v partě kamarádů, protože většina dětí má doslova vymyté mozečky z reklam již v dětských TV pořadech, což jsem si sama na svých vnučkách ověřila a je to neustálý boj o to, aby děti byly osobnostmi a ne maňásky těchto nadnárodních korporací, jejichž jediným cílem je vydělávat za každou cenu na čemkoliv.

      Navíc díky odporným sankcím, co provádí západ proti Rusko, toto může být taková velice rozumná ruská protisankce.
  • Bývalý bolševík,jako fík Zeman když do KSČ vstupoval,tak mu nejkrutější padesátá léta nevadila vlbec.Ale,když jej po pádu Dubčeka z KSČ vyhodilia on musel žít život obyčejného nestraníka,jako my ostatní,tak mu začalo na komunistech vadit vše.Proto se hned po ůdajné revoluci zase chytil politiky,jako cesty ke snazšímu životu.Mimo dobu,kdy byl od komunistů vyhozen,žije život lumpa,který si žije dobře na úkor slušných lidí.
    • Ano, je to mimořádně vytrvalá pijavice.
    • Vážený pane Klas- Miloš Zeman vstoupil do KSČ až v roce 1968 a v roce 1970 ho vyhodili protože nesouhlasil ze vstupem vojsk. Proto si dovolím tvrdit ,že Váš příspěvek je blábol, který slušný člověk nedokáže zplodit.
      • No pan Klas - v makovici luft co dokáže pochopit jen hesla presstitutů
  • ostapkotab
    a k tomuto svemu vyroci vydal postovni znamku se svou nas fuckujici rukou a napisem : LEŽ A NENÁVIST ZVÍTĚZILA NAD PRAVDOU A LÁSKOU prvotisk je k videni na fejsu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit