Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • říká prakticky to samé co já. Musí se pustit peníze mezi lidi, aby se rozhýbal trh. Ale musí se utrácet jen ve státě, žádné cizí dovolené apod.
  • ... nejméně 60% místa zde zabírá jeden a ten samej zmrrd :)))))
    ... děkuji mu, že mi pomohl pochopit, že normální člověk mezi zmrdy neleze
  • Zeman je náš president a hlava státu, díky Bohu za to ! *14* *14* *14* *14*
  • kdyby jen dotace ale češi kradou i v pohraničí *3*
  • Miloš je náš prezident, žádný pojebaný abstinent, to jsou ti největší pitomci a kreatury, staří herci hulili jak strhaní a nikdo jim to nevyčítal, a to byli herci par excellence, ne jako ti noví šašci kteří si na herce jen hrajou, nejen herci ale i jiné velké osobnosti si rády daly čouda, proto jen si Zemane bafni!!
  • Když zakážou všude hulit, může se bagovat a to je lepší než Maria Macini.
  • Ty jsi jdi vykouřit co chceš. To ti nikdo nezakáže, hlavně se nekuř na veřejnosti. B.L.B.E. *1*
  • Jdi do hajzlu a spláchni se. Jsi prostě kr.....n.
  • a že jich tu je, howad rudých i hnědých, obdivujících své maskoty, ovara a kikinu
  • Co si to dovolujete sahat zdejším třicetikorunáčům na jejich maskoty???
  • Ten ješita a ožrala vede hospodské žblebty i v zahraničí a dělá ostudu. Inu, jednovaječné dvojče Pružinského, ten taky každého poučoval. Prostě ti psychopati to mají v genech.
  • Maš pravdu, jak Hans přijde k tomu, aby jeho penězma cpali krabice od vína.-
  • "...a rozdávají volební dárky"... jako jsem samozřejmě činil i já Lihouš Bimbo Tuzemák! *6*
  • Stará Blažková možná jo když mohla vrhnout takovýho zmrda! *6*
  • Zato ty jsi Z M R D,kterymu rovno neni! *10*
  • Mas polibit nakymu bolsevikovi P R D E L-to neumis cist ty komunistickej C U R A K U?
  • Ale popibit P R D E L bys nakymu bolsevikovi mohl-ne? *6* *16*
  • Co komunista, to blb - klasická ukázka - zdejší *.
  • Ankety, vyzkumy, preference... "picoviny", zbytecne utraceny prachy. Az volby ukazou jak kdo na tom je. Mimochodem kdo je levice a kdo pravice? *1*
  • Nepochopil jsi zasadni myslenku - nejsilnejsi (silou - v dnesni dobe ne vojenskou ale ekonomickou) stat se ma vzdy nejlip - parazituje na ostatnich mensich a ovlada je. A je jedno jestli je to Rusko, Nemecko, USA, stejne jako rezim, ktery v nich momentalne vladne. Je to jedno. Nemci si proste Evropu podrobili ekonomicky, tak to je. Proto se maji tak jak se maji.
    Co se tyka Zemana, nezda se mi zrovna jako pravicove smyslejici politik *4* A v tom co rika ma pravdu, HDP je v soucasne dobe nic nerikajici velicina.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit