Přejít na výpis diskuzí
Zeman uhájil Mordor. To bude pokouřeníčko!
27.1.2018 | Pavel Jégl
354 příspěvků
-
Ty jsi takovej vtipnej Sajmone.
-
ti zas hrabe co? Celé týdny tady prasíš stránky výlevy svého chorého mozku.A oni ti toho šupáka z Jablunkova nezvolili, co? Tolik času jsi tomu věnoval. A ono nic. To už se tak obecním hlupákům stává.
-
Včera asi stovka skinů vymlátila celou redakci Tiscali.
-
dočkáš se, i tebe to jednou potká. Pak bude klid.
-
samozřejmě máš zase pravdu. Mimochodem co ten tvůj slavný impíčment v Jůesej, ten už byl? *15*
-
Zeman vyhrál. Pose*te se havloidi. Nebo radši hromadně skočte z Nuseláku, aspoň bude konečně klid *7*
-
řešení je! umře člověk, umře problém!
-
Pravda, havloidi vychcípají, už jich moc není. A bude klid!
-
Ona to Příroda vyřeší a brzy budou nové prezidentské volby.
-
Já bych nemohla být první dáma, jsem totiž tlustá jako prasnice!
-
Zato ta současná first lady je neuvěřitelná krasavice *1*
-
Volil bych Horacka pokud by postoupil! Drahos je citac nauceneho textu a ta jeho fuchtle je neco hrozneho. Volil jsem Zemana protoze nechci na hrade neci loutku coz potvrdila TV debata!
-
Král,monarcha,kancléř? Ale to je jen Milouš z prognosťáku - u stb MAN,ne? Jeden z nás,jak tvrdíte *1*
-
Zdravím a jsem moc rád, že vyhrál ten nejlepší, tedy pan Zeman, ale o to mi až tak nejde, všem těm pisálkům, co urážejí pana prezidenta, voliče, co jej volili, chci jen připomenout, buďte rádi, že tu je (no, spíše ne, alespoň za minulých vlád to tak zcela jasně nebylo) demokracii, být to někde jinde a urážet krále, monarchu, kancléře, tak si pro vás přijdou po 22 hod a skončíte někde s plechovkou na kříži a vaše iniciály vám spoluvězeň udělá řebíkem do dna plechovky, ale i tak, přeji voličům pana Drahoše to nejlepší, a za 5 let si na něho ani nevzpomenete.
-
Nauč se Slovensky a potom se předváděj, Simone. *12*
-
Jako znalec zvířat vím z praxe, že toto paušálně vůbec neplatí.
No a když neumíš přijmout porážku, tak se snaž, abys furt neprohrával. Potom připomínáš někoho, kdo to nemá v palici srovnaný. Jsi mimo realitu. V případě Zemana už na deset roků. A v případě Babiše a dalších....tak kdo je tady ten pitoma? *1* -
jen si dupni Evžene *1* *1* *1* *1* *1*
-
ty máš ale v hlavě n a rá no
-
A co má Havel společného s oním motem? Vždyť ani není jeho! *16*
-
Ještě jednou ti Miloši gratuluju k vítězví a k tomu nápadu dávat důchodcům dva lístky se Zemanem tak že když jeden vyhodili tak druhým lístkem tě zvolili já jsem taky dal na Krymu dvě možnosti,buď ruskej Krym nebo ruská sibiř!