Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zeman vyhrál, protože je zodpovědný politik, který nekřepčí servilně před eurohujery.,
  • Nikdy jsem nevěřil, že pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, ale stalo se. Havla tedy vůbec, ale vůbec nemusím, ale v tomhle měl tedy pravdu. Jsem z toho paf!
  • vanhorne
    "ostudu máte vy Česi po celej Európe"
    Hradni pan, ten ma z ostudy usity kabat.
  • Náhodou luxusní hák od dědka,novinář s mlíkem na hradě nevěděl kde je,čućel jak jojo ))
  • Nejsi náhodou poradce že štábu hvězdáři s.r.o od kakhádemika Drahoše? Nebo spíše kozomrdí multinick z tichcalidohuby.cz?
  • Když to není na netu, tak to musí smrdět u vás doma Sou-Držko *1* *1* *1*
  • všichni takoví velcí myslitelé? A už vám dneska nalili do žlabu? Zlobíte tak nebylo pomeje, co? No to si musíš dát pozor na rypáček. Hlad je sviňa.
  • vanhorne
    "lhát jako ta opilá swině"
    Swini jsem jeste neslysel lhat a nevidel opilou, ale Zemana jsem slysel i videl. Zvirata se odlisuji od nekterych lidi tim, ze vi kdy maji dost.
  • To je statistika, s tím vy zemanoidní nedouci nic nenaděláte *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • a ty na to všechno musíš makat. Ale nelze jinak. Co s tím uděláš? Zlostně tady prskat je tak maximum. Fajn pocit, co?
  • Ten blbeček od Zemana, co tam boxoval a poskakoval jak Pepek Vyskoč, to byl Milošův brácha? Nějakej nervák nebo co? *12*
  • Eva je hlupaňa. Taková obyčejná ušmudlaná tlučhuba která smrdí česnekem a spáleným olejem. Ale na netu to jakože není cítit.
  • 33% volilo a spletlo si Miloše s Bořivojem. Není se čemu divit. Většinou jsou to flákači a líné kůže, kterým bylo zatěžko dodělat si alespoň základku. *1*
  • prý Reportéři bez hranic - požadují omluvu štábu od presidenta za "napadení novináře". To se povedlo. Prasata od novin se neuměla chovat tak právem chytla.A už běží nějaká bezvýznamná smečka novinových hlupáků - prý omluva.Hoši z reportérů, za takové svinstvo jim měli ještě přidat. A přes hlavy. Pánové z ochranky jste perfektní profíci!
  • Eva mluví o tobě Sou-Držko a o podvodech zemanoidní klaky
  • Tak jo, zkus si dát např. focus.de nebo welt.de. Když tam najdeš jedno jediné písmeno azbuky, můžeš si dát na mně panáka. Ty Obrano.
  • Kdyby vám a podobným mohl Drahoš poděkovat za podporu, tak to udělá. Kopancem do zadní části. Právě vy a vám podobní jste donutili voliče zvolit Zemana. Vaše sprosté a nenávistné příspěvky odvedly svoji práci. Ale tak, jak jste nechtěli.
  • ukaž
  • Na EU apanáži se přiživuje celý ten Hradní chlíveček
  • To jsem třeba já. Nechtěl jsem ani jednoho z nich.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší