Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikdy jsem nevěřil, že pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, ale stalo se. Havla tedy vůbec, ale vůbec nemusím, ale v tomhle měl tedy pravdu. Jsem z toho paf!
    • A co má Havel společného s oním motem? Vždyť ani není jeho! *16*
  • Obcan.Havel
    Sajmonova uplakaná bezmoc dosáhla vrcholu!
  • ivislo
    Text Vašeho příspěvku Proti Zemanovské Tiscali maže příspěvky. Asi se stydí za ten článek
  • Obcan.Havel
    Tak jsem vám u nás v Pekle prrrohlásil: "Sakrrra Drrrahoš prrrohrrrál!" a od ostatních čerrrtů jsem dostal tak přřřes rrrypák, že by mě ani Dagmarrr nepoznala, ehm, že!
  • Me se libila ta elita naroda, ktera stala za Zemanem. Jsou zaruka CR.
    • Pořád lepší jak JELITA od sportu,divadla atd.
  • OvcanHavel
    ČR si prošla těžkou zkouškou a naštěstí vítězně.
    Dovedete si představit, že by vyhrál ten dobytek drahoš? ... *11* *12* *16*
  • ivislo
    Proti Zemanovské Tiscali maže příspěvky. Asi s.e stydí za ten článek a podporuje nenávistné příspěvky Konečně Tiscali ukázalo pravou tvář 28.1.2018-1.00hod
  • Celé odpoledne jsem si četl komentáře v diskuzích na německých serverech. Velká většina (95-99 procent) volbu schvaluje a podporuje. Někteří píší, že nám závidí. Takže najednou tak nějak nemám strach o obraz České republiky v zahraničí. Nevěřte novinářům a České televizi už vůbec ne.
    • Azbukou psané německé servery to známe "Německé servery" to je něco jako Prdlamentní listy, které jsou taky akorát Putinova žumpa a s Parlamentem nemají nic společného. Nebo Britské listy, ty zas píšou bolševici v Moskvě a na Británii akorát kydají hnůj.
      • Tak jo, zkus si dát např. focus.de nebo welt.de. Když tam najdeš jedno jediné písmeno azbuky, můžeš si dát na mně panáka. Ty Obrano.
  • Pane redaktore Jégle ! Ve které novinářské škole Vás učili jak má vypadat souvislý vypovídající a objektivní článek ? ( Připomíná mi to scénu z filmu C.K. " Polní Maršálek " ,kdy Vlasta Burian paní milostivé velitele pluku říká při jejím slavnostním obědě; no milostivá bylo to dobrý, ale z který pak hospody to nosíte!)
    Nafackujte si, spláchněte si hlavu v záchodu a začněte lidsky bez záště přemýšlet.
    Jinak budete jen bulvární pisálek, který píše smyšlené senzace bez znalosti historie.
    Chováte se tady jak úderník z 50 let typu paní Šiklové, Chadimové, Štětiny starého Rumla a podobných myslitelů pražské kavárny, která jak uvedl Profesor Drahoš ověnčený tituly neexistuje a je jen výmyslem Zemana.
  • henrys
    A teď si všimněte v příspěvcích, kdo že tu šíří neustále nenávist! Tedy kromě pisálků Jégl a spol.. Ti jsou za to bohatě placeni a takoví jsou také původci rozdělení společnosti. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit