Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obcan.Havel
    Potoky, řeky, jezera slziček dnes Drahouškovci prolejou!
  • Obcan.Havel
    Od zítřka poznáte chrchloidy snadno, budou chodit shrbení, neunesou tu strašnou ostudu z prohry!
  • a jé je. A jen pro Vás - co prohrálo- je to jednoduché. Zeman vyzýval zemi /lidi jít k volbám ať volí kohokoliv. Zato Drahouške jen VOLTE MNĚ.

Přitom vůbec nešlo o něj ale o zemi a lidi v ní.

Pan Jégl - zase vedle
    • To je vidět kdo na koho myslí.
  • Mohou zvolit pana profesora Drahoše prezidentem “ Pražské kavárny”, když se vyjádřil, že nechce být prezidentem dolních 10 mil. a když se tak třese na funkce.Potom může debatovat bez konce!
    • Prezident profesor Drahoš, totiž nechtěl být jako jisté ho...ado, které rozlišuje občany ČR na Horních pár stovek Zemanoidů a babišounů a pak DOLNÍCH 10 MILIÓNŮ, KTEŘÍ MUSÍ AKORÁT DRŽET HUBU A KROK A PLATIT DANĚ, ABY horních PÁR BAFUŇÁŘU NA hradě mohlo pořádat VEČÍRKY S KOKAINEM a lehkými děvami. *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • pěkně jsi to vypsal.I velká písmenka přidal.A co teď s tím? Ty s tím nic neuděláš. Budeš tady k všeobecnému veselí jen vyvřiskovat. A tak to má být!
        • Všeobecné veselí vzbuzuje hlavně tvůj mrzák Zeman padající ze schodů. *2* *2*
  • Volil bych Horacka pokud by postoupil! Drahos je citac nauceneho textu a ta jeho fuchtle je neco hrozneho. Volil jsem Zemana protoze nechci na hrade neci loutku coz potvrdila TV debata!
    • no Horáček během debaty v ČT pěkně vodil Drahoše na provázkách. Ale je pravda, lepší loutkaře nežli jeho loutku... *3*
    • Zato ta současná first lady je neuvěřitelná krasavice *1*
  • Bývalý prezident České republiky Václav Klaus o výsledcích prezidentských voleb prohlásil, že zdravý rozum zvítězil nad obří manipulací.

„Ukázalo se, že zdravý rozum prostých, normálních lidí zvítězil nad obří manipulací, která se na lidi valila ze všech možných i nemožných stran. Pro mě je to obrovská naděje a šance do budoucna, protože to znamená, že ti lidé, kteří mají svůj zdravý selský rozum, se nenechali oblbnout," řekl Václav Klaus v rozhovoru pro Českou televizi.
  • Obcan.Havel
    Chcípák Sajmon by se chtěl prát, to už tady bylo, nic neudělá, protože je tlustá Barbora!
  • Obcan.Havel
    Také se tak bavíte Sajmonovou bezmocí, já jo!
  • Obcan.Havel
    "Férová" nabídka ... přece se nebudu prát s chcípáčkem na kriplkárce!
  • Jak říkal Babiš v Česku se dá koupit všechno, i prezidentská funkce. Každý ví, že Miloš a jeho hradní zaměstnanci utratili za kampaň nejméně dvojnásobek povolené částky. Požadovat v ČR spravedlnost, nebo alespoň právo, je většině zemanoidních bafuňářú k smíchu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší