-
"Zdivočelá smečka" (podvraťáků) - čeští novináři
-
Ovar byl ministr obrany s modrou knížkou a ukradl 7 melounů! Užitečný idoiot je poslal na účet do Vídně! Trumbelo.
-
Bravo Jégl. Psi štěkají a karavana táhne dál. *3*
-
Když si představím situaci v Německu 1933 vychází mě dost podobností se situací u nás dnes. Za Emana bych dosadil Hindenburga a za Bureše Hitlera.Nakonec se shoduje i podobná propaganda " Německo nade všechny" a "Česko na špici Evropy".
Podobnost je i v tom, že Hitler byl vandrák z Rakouska, kdežto Bureš, také vandrák , je Slovák, přesněji Rusín. Hitler vynikal v tom, že jeho rétorika dokázala Němcům namazat více medu kolem tlamy. To bylo znát i na počtu hlasů, kde jednoznačně vede Adolf. Oba tihle vejlupkové se vyšplhali na výsluní po zádech demokracie, kterou v zápětí zlikvidovali. Což nás s Burešem asi také čeká. Jenom mě těší, že Bureš, s tou naší pidiarmádou, nemůže nikam vyrazit a zvětšovat náš Lebensraum. -
ale teď jsi moc pěkně zavyl. Fakt senzace. Jsi takový podržtaška toho co momentálně mezi obyčejnou chátrou z ulice běží. Pěkné je, že s tím vším nic neuděláš.Ty nikdy. To už je úděl chátry.
-
zeman je extrémista již dlouho. 17. listopadu 2016 stál vedle něho na tribuně konvička, pak sice tvrdil, že ho nezná ale.... kdo ho tam teda postavil z toho hradního spolku ? *14*
Když vše věděl i o mrtvém Peroutkovi a na v roce 2013 mluvil pravdu o babišovi atd ..... -
Jestli někdo šíří nenávist, zášť a kydá špínu tak je to ten váš dementně chorý obludný rusácký zjev - jakýsi zasviňovatel pražského hradu zeman.
Na tiscali jsou pouze uvedeny fakta, které tato prolhaná, populisticky žvástavá bytost vede. -
A lze snad čekat něco jiného od takové podlé kreturní podlé komoušské obludnosti????
No nelze - on dle svého zavedeného podlého, křiváckého, prolhaného, žvástavého zvyku již dříve vyzvracel že žádnou kampaň za své zvolení nevede a nepovede - on nééééé .
No bodejť by ji potřeboval - jeho vedoucí guru - komouš. skřet putin zaplatí, mlynář zařídí a japončícký kříženec se jako hlásná trouba svých nesmyslných pindů taky hodí. Zdejší komouše má jejich STB-cký konfident "v kapse", tak jakápak kampaň a vytí s vlky. Vše je dle dispozic z Kremlu v nejlepším pořádku.
No max. ještě uspořádá pár vyžíračských "návštěv" do krajů, kde vyzvrací své mentálně choré výblitkové žvásty - ale to kampaň zaručeně není - to néééééééé. *12* -
Milý Jégle, Okamuru a jeho SPD nelegitimizoval prezident Zeman, ale voliči, kteří této straně dali prakticky stejné množství hlasů jako Fialovým (původně modrým, ale momentálně vzteky zfialovělým) ptákům z ODS a (zatím celkem slušným) Pirátům. A na tomto faktu se podílí rukou nerozdílnou všechny tzv. "tradiční" politické strany tím, jak se během uplynulých 27 let chovaly (netřeba znovu připomínat, všichni si to dobře pamatujeme).
-
Chybi tam jeste s. Filip.
-
Jegl Merklová už končí, měl bys rychle otočit. *14* *1*
-
já jsem úplně hloupá
-
jegl je tutovej .je sama legrace .je to švejk a nebrat ho važne.takovych pisalku je tu plno.
-
Už něco pamatuji ale co dnes se člověk dovídá třeba na Tiscali a nejenom na tiscali. Když si pročítám různé veby /a i ruské a i USA/ tak si člověk musí myslet, že snad diskutují samý milionáři!
Už V.I L říkal svoboda? ano ale pro koho!? Demokracie ? ano ale pro koho !? Putin jde do voleb o prezidenta. Jak si někdo může myslet,že je komunista !?! To je mililionář nejmíň ale tam ještě funguje historie II světový ! No a i když "připustím" že nás v 68 okupovali tak škody a následky byly minimální třeba proti konci II světový když USA věděly ,že už nebudem s nimi tak bombardovaly všechna velká města a továrny a stovky mrtvých !
Jinak Zemana nemusím ale pro mě tam lepší není třeba proto, že je realista !!!
https://www.youtube.com/results?search_query=zeman+na+letensk%C3%A9+pl%C3%A1ni+1989 -
Dlouho jsem myslel že Tiscali je seriozní .
Ale tento článek bere dech. Tolik nenávisti,zášťi,špíny a nepotvrzených blábolů jsem tady nečekal. -
"šel brzy do kytek"
Gottwald mam dojem zil jeste 3 tydny po navratu z vychodu.Zemanovi se bude odchazet lehce z toho slzaveho udoli, protoze zanecha jako naslednika trunu, Burese. -
"vypadal, že co chvilku pojde."
Ale ten nenavistny dedek bude delat zlo az do konce, protoze si mysli, ze je nadclovek, pohrda normalnimi lidmi, ale i temi ubozaky.kteri mu dali sve hlasy, skoda toho, oni si to nepripusti. -
No ono sledovat duo Merkel Makron tak neni to jenom zeMan,když Italové tak chtějí uprchlíky proč jim za 1 Euro nepronajímají opuštěné domy na vsi v Itálii nebo ve Španělsku ale i Německu nechť tam žijí a starají se o tyto domy alespon 10let a uvidí se. A že těch domů a opuštěných vsí na západě je.Jestli to bude pokračovat duo MM tak těch okatýchmůr a borisů z Londýna bude přibývat.
-
Vepřová hlava chrochtá rusky na Hradě!
Sprznila českého krtečka.
A do republiky dovezla pořádný kus čínského komunistického smradu. -
Však on se ten man dlouho těšit z prezidentské apanáže nebude každej kdo jezdil pro radu do Moskvy šel brzy do kytek protože je nebo byl dobytek.