Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Topolánkovina nebo Zemanovina. Jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet. Kdo "něco" takového bude volit jako svůj "symbol", tak to vypovídá o něm samém. Lůza bude jistě volit sobě rovné.
  • vanhorne
    "Zeman vypada strasne"
    Tak vypadal muj kamarad mesic pred smrti, nez zemrel na cancer.
  • vanhorne
    Ty dva zlomky maji spolecneho jmenovatele, HULVATSTVI.☺
  • když tady tento výlupek Topolánek prožíval vrchol románku s nějakou metlou Lucií, byl zájem vyfotografovat to malého smrada co jí bokem uvinul. Když takhle jednou vyšel počkali si reportéři u vchodu. Statečný Mirek jednoho chytil a začal mu hlavu otloukat o stěnu. Se slovy "co ho fotíš? Co ho fotíš?". Několikrát proběhlo zprávami.Jo Mirku když máme takového zparchantělého ministerského předsedu, je třeba to lidem zadokumentovat. Jo Mirku ale když se nám ten parchant - nyní s ksichtem plným pokory dere na Hrad ..... To je třeba být pořádně ve střehu. Protože ono z toho čouhá zas nějaká topolánkovina.
  • A vždy volím Zemana, lže jako já a chlastat taky umím! Prostatu mám taky už prohnilou.
  • jsem sám, mám malé přirození a nikdy jsem neměl ženskou. Už ve školce mě děti bily ,braly mě svačiny i obědy a modřiny od facek se mě snad nikdy nezhojily. Jsem zapšklý, zamindrákovaný a hloupý , tak jsem rád, že mohu nablít alespoň tady do těch diskuzí.
  • https://www.youtube.com/watch?v=lV5FfxwzF2c
  • Srovnávat Topolánka se Zemanem kulhá, přinejmenším v to, že Zeman nikdy nekradl. Topolánkův Dalík ano.
  • Ještě vyhrajeme prezidentský volby a bude zase dobře!
  • V Lipníku museli Zemana vést na tribunu za ruku a pak unaveně blábolil.

https://video.aktualne.cz/z-domova/zemana-v-lipniku-uvital-rozhorceny-dav-objevily-se-transpare/r~7fcde304c54411e7af7dac1f6b220ee8/?utm_source=atlasHP&utm_medium=videobox&utm_content=recombee1&utm_term=position-3
  • si nemohou moc co jeden druhemu vycitat. Jeden za 18 , druhy za 20 bez dvou. Sice kazdy malicko jinak , ale vysledek stejny .
  • ziskaji vsichni trochu casu. Volebni obdobi uz nevydrzi , takze v mezidobi lafeta a nova volba prezidenta .
    Zeman vypada strasne , za posledni dobu neskutecne sesel .
    Kdo to nechce videt a tvrdi ze kypi zdravim a bla bla je jednoduse jeho zfanatizovany priznivec.
  • Zeman s Topolánkem nemají společného nic. Vzteklý, prolhaný,zákeřný,mstivý,nemocný Zeman je opakem Topola.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit