Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • když tady tento výlupek Topolánek prožíval vrchol románku s nějakou metlou Lucií, byl zájem vyfotografovat to malého smrada co jí bokem uvinul. Když takhle jednou vyšel počkali si reportéři u vchodu. Statečný Mirek jednoho chytil a začal mu hlavu otloukat o stěnu. Se slovy "co ho fotíš? Co ho fotíš?". Několikrát proběhlo zprávami.Jo Mirku když máme takového zparchantělého ministerského předsedu, je třeba to lidem zadokumentovat. Jo Mirku ale když se nám ten parchant - nyní s ksichtem plným pokory dere na Hrad ..... To je třeba být pořádně ve střehu. Protože ono z toho čouhá zas nějaká topolánkovina.
    • Topolánkovina nebo Zemanovina. Jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet. Kdo "něco" takového bude volit jako svůj "symbol", tak to vypovídá o něm samém. Lůza bude jistě volit sobě rovné.
      • Nojo, ty inteligente *1*
  • Topolánek ! Fasa chlap, má smysl pro humor. Představte si ho jako prezidenta. Byli bychom
    jediná země která by měla za prezidenta komika. Prý se tomu lidově říká šašek.
    • Když můžeme mít ožralu, hulváta s chováním dlaždiče, křiváka, "bývalého" komunistu a konfidenta StB, který pohrdá zákony, zvyklostmi a morálkou a táhne nás na východ...
      Inu, co si to české stádo zvolilo, k obrazu svému...
  • Srovnávat Topolánka se Zemanem kulhá, přinejmenším v to, že Zeman nikdy nekradl. Topolánkův Dalík ano.
  • Topolánek není nebezpečným soupeřem Zemanovi, pokud se tito dva dostanou do druhého kole. Topolánkovi však druhé kolo nevyjde. Pisatel článku mu k dobru připisuje to, že má ve vězení svého přítele, ale jenom naiva uvěří, že Topolánek v tom nešel s Dalikem No a ten má za nehty ještě další věci. Když odešel z politiky najednou podezřele zbohatl. A otázkou zůstává, proč odešel také z ODS. Nedomnívám se, že Topolánek má šanci. Mnohem větší má Drahoš, kterého média popisuji jako lilií, čistého, charakterního, spravedlivého, a jediného, který bude na prezidentském stolci to nejlepší z nás. Nebude.
    • vanhorne
      "nebezpečným soupeřem Zemanovi"
      A viteznym bude pani Zubata, ktera uz mu dycha na hrb a striha pulmetr, kolik dnu ma k dire.
  • Moje definitivní sbohem Tiscali. Mějte se jak chcete.
    Od 1 září mám vlastní internetové noviny. Politika, záhady, novinky..
    • víme BTW, frustrace
      • víme sajmon, btw
  • Monopol politických stran má neskutečné rozměry. Imunita a různé kličky , které si za víc jak dvacet let osvojili je na úrovni Řeckých bohů. Tak nějak se zapomíná , že by politici měli hájit zájmy občanů , opak je pravdou. Proto jsem pro přímou demokracii a odpovědnost za činy skutky. V práci Vás vylejou i za blbost. tak proč by neměl být odpovědný politik notabene rozhodující o astronomických částkách všech a lidských životech. Prostě nebudeš pracovat půjdeš!!! *8* On si to potom každý rozmyslí zda bude jen hrabat a škodit.
    • Přímá demokracie vyžaduje občany a těch se u nás pohříchu nedostává. Převládají ovce a těm stačí dát koblihu nebo cokoli slíbit a jdou za ovčákem. *9*
      • no jo my už víme že se ti demokratické a svobodné rozhodnutí voličů nelíbí.Už se s tím hold smiř.A příště ti doporučím lepší kampaň pro zloděje z Top09 a ODS.Ono totiž nestačí jen hlásat že jsem proti někomu, ale taky to chce nějaký program pro lidi. *3*
  • Topolánek ani náhodou. Rozprodali co mohli za jeho vlády potažmo aktivitě. Plyn, vodu, elektriku. Zlaté padáky a jiné. Pro mne provařený politik. Kam vítr tam plášť. /zisk/ Děkuji ale ani náhodou.
  • Ještě vyhrajeme prezidentský volby a bude zase dobře!
  • V tomto Absurdistánu se opravdu řeší věci,že průměrnému vzdělanému člověku zústává rozum stát.Nevím zda to je záměr nebo hloupost lidí,kteří rozhodují o druhých,to je pak na pováženou.Pochopím,že přímá volba např.presidenta byla první,proto se tam chyba vyskytne,ale za pět let řešit to co mělo být jasné tak nevím co si mám myslet a při tom je to tak prosté.Jeden hlas vybranému kandidátovi,čili jedna podpora a nebo je to záměr dělat zmatky a podvody,aby se tam dostal kandidát i nekvalitní,ale ,který bude podporovat nějakou zájmovou skupinu.A nebo to dělají lidé,kteří se svým intelektem na tuto práci nemají potřebné buňky.Proč novináři svou objektivitou nedokážou rovnou nedoporučit nevhodného kandidáta a tím ušetřit peníze a čas pro neprofláknuté kandidáty .Např.Topolánka nikdy nebude volit nikdo za jeho problémové jednání.Chytrý člověk 2x do stejné řeky nevstoupí.Takhle je to fraška a připadá mi to jako vytahování králíka z klobouku.A to snad tato kolonie a montovna Západu má ještě zbytek cti.
  • Mirdo utři nudli nadhoď gule a upaluj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit