Přejít na výpis diskuzí
Zeman z roku 2012 a Topolánek model 2017: Co mají společného?
10.11.2017 | Jaroslav Bican
73 příspěvků
-
jsem sám, mám malé přirození a nikdy jsem neměl ženskou. Už ve školce mě děti bily ,braly mě svačiny i obědy a modřiny od facek se mě snad nikdy nezhojily. Jsem zapšklý, zamindrákovaný a hloupý , tak jsem rád, že mohu nablít alespoň tady do těch diskuzí.
-
-
A ještě jsi navíc sprostý zloděj nicku. Inu, příslušník komunistické lůzy a volič příslušníky lůzy Zemana nebo Topolánka.
-
A vždy volím Zemana, lže jako já a chlastat taky umím! Prostatu mám taky už prohnilou.
-
-
Tupolánek na našeho milého Pana Prezidenta Miloše Zemana prostě nemá, může mu jen okopávat kotníky!
-
-
Bezcharakterní zloději nicku (Ovčáku?), my snad máme nějakého "pana presidenta"? Na hradě máme jenom bezcharakterní ožralé strašidlo, které se tam dostalo sprostou křivárnou.
-
Přesně tak! Topolánkovy výkony s prostředníčkem byly sice dobré, ale na Milošovu "Kunu sem, kunu tam" prostě nemá. Je to salát!!!
-
-
My všichni občané děkujeme Prozřetelnosti, že nám dala pana Miloše Zemana, nejlepšího prezidenta všech dob!
-
-
Přesně. Prezidenti ostatních zemí na mezinárodních summmitech vypadají vedle něj jako trapní pobudové!
-
Ovčáku, zloději nicku, jen si chval to ožralé strašidlo. Až tě přetáhne holí tak se nediv.
-
-
Chrchla už chcíp, straší po zásluze v pekle! Po Hradu se prochází majestátní pan Prezident Miloš Zeman!
-
Topolánek již jednou předvedl celému národu, čeho je schopen, tak doufám, že se najde hodně lidí, kteří trpí ztrátou paměti a skočí mu na špek. To jak o sobě prohlašuje, že je slušný člověk je k smíchu. A ještě k článku Horáčka, "Že všichni víme co je Topolánek zač," my ale víme i to, co je Horáček zač. Chceme prezidenta, který zbohatnul na hazardu a sázkách? NE.!!! *16* *16* *16*
-
-
... jenom d*ment jako ty předvádí, jakou má dobrou paměť, pitomče :)))
-
-
... jenom d*ment potvrdí 10 neškodnými hlasy najednou svou demenci, už s*ru na k*k*ta :)))
-
-
takže takto se mluví u tebe ve zparchantělé familii? Kdy se tam poskáčete navzájem a vznikají takoví kvalitní výlupci jako TY .
-
takže takto se mluví u tebe ve zparchantělé familii? Kdy se tam poskáčete navzájem a vznikají takoví kvalitní výlupci jako TY .
-
-
-
-
a zcenzorováno *15*
-
Mimochodem, viděli jste někdo Topolánka třeba svištět po horách na běžkách nebo odvážně brázdit vodu na nafukovacím člunu? Já teda ne. Takže Topolánka nebrat!
-
-
Tak to jsem neviděl. Ale viděl jsem MANa Bubble Bum jak se klátí u klenotů nebo jak padá ze schodů v TV a vykřikuje "pane řediteli, kde máte popelníček?" A mnohem víc. To je "symbol" některých ovčanů českého chanátu *1* *1* *1*
-
-
Bavíte se o kandidátech na prezidenta.Héč komu STB dala krycí jméno Bas.Je to vše na pozvracení.Ahoj
-
https://aeronet.cz/news/rychetsky-vyslal-varovani-babisovi-a-okamurovi-ze-pokud-dojde-k-pokusu-o-zruseni-senatu-nebo-k-presunu-zeme-k-prime-demokracii-ustavni-soud-zasahne-soudci-budou-rusit-pro-narodni-zakony-v-cr-stejne/
-
Dnes je sv. Martin a zítra se má ochladit a na horách napadnout sníh. Ovčáček by měl šéfovi zkontrolovat a navoskovat běžky a ne blbě kafrat na internetových diskuzích.