Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drahoše stačilo poslouchat pár minut a bylo jasné,že ten člověk nemá žádný koncept.Blábolit při různých rozhovorech páté přes deváté.My ted potřebujeme sjednocenou politiku prezidenta s předsedou vlády a ne ignoranta od zkumavek.Drahoš byl,jak sám uvedl jen pro těch nad deset milionů,je to trou... Z jeho prezentace jsem měl pocit,že už nám došli inteligentní lidé a musíme nutně volit co je nám nabídnuto.
    • U mě zůstal podobný pocit. Kdyby prof. Drahoš mluvil jako prof. Drahoš, a ne chvíli jako Horáček nebo Hilšer, či podobní loutkoherci, mohlo to dopadnout možná jinak.
      Gratulace Zemanovi!.. *1* *1* *1*
  • Drahoš udělal velkou chybu,když se prořekl a pravil,že Kalousek s TOP09 je jeho oblíbená
    parta.Voliči to zaregistrovali a hned na to odpověděli tím,že Drahoše vymazali z kandidátní listiny na Hrad.
    • Ano, to je pravá příčina vítězství Zemana. Už v parlamentních volbách bylo zřejmé, že lidé mají až po krk rozkrádaček za vedení ODS, TOP a dalších pravičáků a příznivců.Takže jedině puč je mohl vrátit na zlodějské posty. Před lidmi nezůstalo utajeno, kolik se tady rozkradlo státního společného majetku, kdo to umožnil, kdo na tom vydělal, kolik kdo stát zadlužil(cca 5 bil. včetně podnikatelů a domácností), kam unikly daně a kolik lidí už tento režim poškodil finančně i psychicky. Takže výsledek se obráží v těchto skutečnostech. Nikoliv v tom, jak to uvádějí media(naše), prodejní novináři a tzv. demokraté.A pokud by to pokračovalo, je z historie patrné, jak to vždy končí.Takže M. Zeman není tím, kdo tuto zemi rozdělil. Ti, co to provedli ať se chytí za noc a zpytují své černé svědomí.
    • Bohužel ho vymazali pouze na venkově a malých městech. V baštách zlodějů a podvodníků z ODS, TOP09, STAN a KDU-ČSL slizkého Drahoše volili a vítězství pana Zemana tím bylo fousové - bohužel, ale hlavně, že to dobře dopadlo.
  • proč probíhají volby v zahraničí?

    chápu když je někdo momentálně na dovolené nebo nějakém krátkodobém pobytu třeba vojáci v misích, lékaři v Africe nebo pracovníci firmy na stáži. Ale nemají náhodou právo volby i ti kteří mají zdejší občanství a žijí v cizině několik let? Jakým právem rozhodují o stavu v zemi ve které nežijí a jejíž stav se jich nedotýká? Žijící v cizině nenesou tak následky své volby a mohou nám tu volit třeba Hitlera a sami se v cizině smát co tu máme za problém.

    A druhá věc--Zatímco Zemanovi stoupenci slaví, jeho kritici netají zklamání. Doufají v to, že v příštím volebním období nebude Zeman tolik rozdělovat společnost, jako to podle nich dělal dosud.

    Jak konkrétně Zeman rozděluje společnost a jak by ji Drahoš měl sjednocovat? Není mi jasné jak dokázat sjednotit dva protikladné živly. Jedna strana chce válku s Ruskem, migranty a pokračování polistopadových zlodějen. Druhá strana je proti. JAK TO SJEDNOTIT?
    • Souhlas s názorem. V USA máme cca 50příbuzných přes 100 let a oni nevolí ,protože mají svého presidenta tj.TRUMPA a ne Havla,Klause ,Horáčka,Drahoše a celou tu verbež co se tady neustále presentuje.Oni žijou v USA a ne v ČR.V Rakousku a Švýcarsku to samé.To tady zavedl Havel a spol.To se musí změnit.Pane Babiš budete mít tady dost práce na našem hnojišti.Doufám,že pan president bude fit.Já pochopil,že jsme rozkradená země,ale dnes i spálená.Proto než dávat komediantům peníze tak je dát ve prospěch chudým a potřebným.Já gentlemansky nabídl kandidátům,že dám hlas za 1 mil.Kč,abych měl za nevrácené restituce,když spoustě lidem nebyl ukradený majetek vrácen.Tak si komedianti uvědomte,že jste se opět odkopali ,ale havel již vám nepomůže. a ani svěcená voda.A o písálkách škoda mluvit.To je ubohost sama,Jégl,Strašík a další.Bavil jsem se jak příživníci politologové otočili,aby nepřišli o bezpracný život.Pane Drahoš jděte sekat trávu i když jste se mi zdál průchodný,ale niní ani náhodou.
    • felix.julec
      Sjednotit stejně jako za komoušů.Jiný názor než náš se nepřipouští.To mají zřejmě na mysli ti "sjednotitelé".
    • Jo,to mi vrtá hlavou také.Ono to je stejně vždy připravené.Docela bych se vsadil,že v tom mají
      ruce příznivci knížete.Pokud by se v zahraničí nevolilo,tak jsme se jednou pro vždy mohli zbavit Kalouska a té jeho prolhané partaje s tím "teplým"vedením. *16* *16*
    • To chce klid, vyvětrej si, přestaň chlastat a raději tu dobu temna zaspi.
      • Nedělej chytrýho, když sám neumíš popsat to, jak by měla být společnost "spojována". Ale vytrvale o tom cintáš. V duchu, kdo se směje, nevědouc čemu, podobá se přihlouplému. Ukaž, že toto není tvůj případ. *1*
        Zeman nemůže za to, že někteří mentálně nevybavení jedinci podsouvají "mantru" o rozdělování společnosti, aniž kdy řekli, co vlastně znamená a jak by ji oni spojovali. *1* Kdyby ji chtěli spojovat, tak jedině po Kim Čong... ovsku. A volby ukázaly, že polovina občanů má svůj pohled na věc, odlišný od druhé poloviny. Co je, ty génie, nenormálního na tom, mít svůj vlastní názor volit ty, které volit chci? Když můžeme mít, čistě v duchu demokracie, přes 200 schválených politických stran a hnutí, tak musíme mít i přes 200 nestejných - rozdělených směřování, programů a idejí, že? *1*
      • jako vždy. Začals s lhaním o Měsíci a už ti to zůstalo.
  • Obecně by člověk měl přijmout férovou porážku ve férových volbách.
    Předvolební heslo dnes poražených bylo, že Zeman je vulgární sprostý je opilec a lhář.
    Je úsměvné, že za těmto keci je právě ten co je vulgární svým projevem, a sprostý opilec Kalousek se svým knížetem.
    Doufám, že dají lidé z tábora pana Drahoše a Kalouska trestní oznámení za hanobení rasy a národa na pana Davida Černého za spálení volebního lístku Miloše Zemana za účasti kamer serveru CZ, protože udělat to někdo známý z příznivců Zemana tak to by byl mediální tanec na několik týdnů jak je zvykem médií.
    • už neví jak na sebe upozornit. Panečku to byla šichta jak na netu píší jeho blízcí sehnat někoho, co by to natočil. Z těch normálních se do toho nikomu nechtělo. Drban provokuje. Lehce se mu může ale stát že půjde průjezdem a někdo mu vpálí jednu do zubů. Nic osobního. Jen tak, aby poopravil jeho světový názor. Škoda že TOHO nebudou kamery.
  • Ja jsem vám to říkal,Jegl Drahose nezachrání.Gratuluji p.Zemanovi!
    • Gratuluješ Zemanovi, můžeš napsat co se změní k lepšímu? Psát pouze prázdné fráze, které nic neříkají je hloupé. Bude levnější tabák a co dál?
      • antikomunisto i když byl Gottwald dobytek tak i když se vrátil z hradu pořád oslovoval pana Beneše prezidentem.
        Pokud chceš od někoho slušnost musíš jí sám dávat.
        • Já jsem si nevšiml, že by Gottwald někam kandidoval a mne říkáš o slušnosti? Ten váš Zeman je samá slušnost a to ti nevadí? Pokud Váš Zeman hovoří o národu blbců a otrapů no to se máš čím chlubit, ale se slušností musíš začít u sebe.
          • se slušností musíš začít u sebe to na tebe sedí
            • ano a ty neudržíš myšlenku. já se o volbě prezidenta nehádám, ani nevím proč bych ti měl zdůvodňovat že jsem ho volil.já píšu jen o tom že pokud chceš od někoho slušnost, musíš jí sám dát.což ty neumíš.
            • Největší neštěstí je srážka s blbcem ani se nedivím, že nemáš argumentaci na to co jsem z hora uvedl. Nejsi schopen napsat jediný argument proč volit Zemana. Jsi chudák duchem na kterého nemá cenu více reagovat.
  • Gratulace vítězi čest poraženému. *11*
  • OvcanHavel
    Teď právě se to stalo!
    Teď právě jsme toho byli svědky!
    Vítězství Pravdy a Lásky nad lží a nenávistí!
    Miloš ZEMAN jednohlasně, jem hrdý na občany ČR.

    NEJSME JAKO ONI!!! (Otroci v Německém chalífátu a francouzkém chalífátu přes které jezdí autobusy) *12* *11* *11*
    • Podlá stvůro, která se neštítí zneužít nick a podobu V. Havla, kterého si váží celý civilizovaná svět, také na tebe dojde.
    • Opravdu jednohlasně *1*
  • felix.julec
    Drahoš nebyl přesvědčivý od počátku.Reprodukoval jen to,co mu jeho vodiči vsunuli do úst.Volič to poznal.
  • jak se tady ten, jakože "antikomunista" vzteká, jak macecha od Sněhurky. Jejda ten by rád rozhodoval radil a měl hlavní slovo.A zejména nosil na ramenou nějakého Drahoše. Tak veselí skončilo hlupáku, obuj holinky, nasaď radiovku a sedni za traktor. Jak s ním jezdíte po Praze a máte tam vylepené obrázky nějakého bývalého akademika.
  • JiriDrahos
    Chci pogratulovat nejen Panu Prezidentu Miloši Z *14* E *14* M *14* A *14* N *14* O *14* V *14* I,
    ale také jeho voličům ke kterým se hrdě hlásím.
    ČR bude vládnou prezident který je světem uznáván a respektován.
    Já bych tyto podmínky samozřejmě splnit nemohl a to ani v žertu.
    Na závěr, než se definitivně vypařím do zapomění chci ze srdce pogratulovat také staronovému prezidentovi Ruské Federace panu Vadimiru Vladimiroviči P U T I N O V I *14* , jehož si ruský lid vlastenecky a jednohlasně v roce 2018 zvolil.
    Rok 2018 začal skvělě a myslím že všichni lidé dobré vůle si jej náležitě užijí. *5*
    Odpůrce Miloš ZEMANA důrazně varuji aby svoji žluč veřejně neprezentovali a nekazily spořádaným a poctivím spoluobčanům vydařený den, neb ať se raději stáhnou do ústraní kde mohou o samotě a nepozorováni tiše žlučovitě bublat.
    Přeji Všem krásný den a loučím se. Toto je naposledy kdy Vás optěžovala má podobizna už mne zde nebudete potkávat, stal jsem se starým a nepotřebným a svůj účel užitečného idiota jsem naplnil vrchovatě, děkuji *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit