Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kalouska zařídím...

*5*
  • Mordyjé ten cizáckej Kódl byl taky sjednotitel:

"Sjezd Sudetských Němců v Norimberku dnes začal připomínkou výročí narození Karla IV., který je podle nich symbolem soužití Čechů a Němců."
  • Může za to Kalousek!
  • zapoměl jsem na ČT 1

nevadí, znárodníme *10*
  • Da da!
  • zdarec Klasi, nedivil bych se kdyby jsi měl nyní na sobě uniformu lidových milicí *3*
  • tak tohle sakra do kumdy nevyšlo, proč mě nikdo nemá rád ? *13* určitě za to můžou Pussy Riot , vnučka F. Peroutky a pražská kavárna
  • Chce to abychom si my budoucí zasloužilí revolucionáři už dávali revoluční vercajk do pucu a kvalitní bejkovec do revoluční pohotovosti.S uvedeným doma denně cvičit.To proto až nás národ zavolá do ulic už jsme měli v rukou ten správný revoluční švuňk.Při té Bohu milé revoluční práci nešetřit ani bejkovce a ani zadky všech lumpů,kteří se po komunistech prolhali k moci.Než se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku udělá pořádek ta to se chudáci kati pořádně zapotí.
  • ověřené hlasování v této diskusi je platné pro dnešní den!
  • Platí plán "B"! Slavit se bude na ruské ambasádě!
  • ...správně Simonku, velmi správně, jen jim to nandej Simonku, příteli můj nejlepší :)))
  • Situace se vyvinula jinak, než jsme předpokládali.
  • Příznačné jak se tady ten rudý agent snaží znevážit diskusi svými žvásty nepřesahujícími uspokojení živočišných potřeb a kopulaci. Mluvčáček se opravdu činí.
  • souhlas *3*
  • Nařídil jsem mu to.
  • buď v klidu, Kreml už to řeší *3*
  • Bacha už tu zase onanuje multinick teplej Semjon Gayínek!!!
    Bude zábava až zase začne balit a hulit politiky!!!

WOW !!!

PCHE !!!
  • ...jste tady na diskuzi všichni nejprimitivnější ubožáci, na mě vy chátro nemáte. Já a můj nejlepší přítel z redakce Tiscali Simon, vás všechny kdykoliv předčíme v inteligenci :))) howgh
  • takovou odezvu jsem nečekala, díky za účast... *3*
  • ahoj prcko *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší