Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prezident mu poradil ať se obrátí na soud kde bude nucen sdělit důvody. V opačném případě je sdělovat nemíní, aby Putnu nevystavil veřejnému ponížení. Tak nevím, obrátí se Putna na soud nebo raději zvolí variantu, že mu to je putna. Vsadil bych na variantu "putna".
    • Neobrátí, páč je blbej jak putna
      • Ale vůbec ne. Ne tedy, že bych jej považoval za chytrého, ale je přece jasné, proč jej Zeman nejmenoval. To není pomsta za jeho kritiku, ale jde o to, že jej nechce jmenovat proto, poněvadž by jej pak rodiče žáků utloukli čepicema za to, že dopustil, aby jejich děti vyučoval teplouš !!! Ale nemůže to veřejně říci, proto jej odkázal na soud a pokud se tam Putna odvolá, tak na příkaz soudu to řekne a tím přehodí výhybku ze sebe na soudce a rodiče dětí pak půjdou tomu soudci zdemolovat byt, že nařídil, aby jejich děti vyučoval teplouš. Máme sice zákony i registrovaná partnerství, ale z myslí lidí stejně tu úchylku a ponížení nevymaže ani sám pánbůh. Ostatně církev také s registrovanými partnerstvími nesouhlasí ( i když má sama dost vlastních pedofilů). Chápu, že tyto osoby za svoji odlišnou orientaci nemohou, občanská práva mají stejná, ale lidi nepředěláš tím, že napíšeš zákon, na který se každý vyprdne. Za tu úchylku je mi jich sice líto, ale pomoci jim také nemohu. A jestli navíc ještě je to pravičácký kripl, tak se Zemanovi nedivím. Udělal to správně, jmenovat Putnu profesorem by vyolalo ve veřejnosti daleko větší kravál, než je tenhle !!!
      • A teď si představ, kdyby byl blbej jak BTW...
  • Pokud pominu, zda jde o pomstu či nikoli, což může být pouhá spekulace a tendence všemožně zesměšnit Zemana, tak bych ho také nejmenoval.
    Získání titulu profesora je u mě symbol celoživotního díla a práce ve významných vědách, které jsou objektivně ku prospěchu lidstva a planety.
    Dnes se získávají tituly profesorů za pavědy sloužící jen určitým politickým skupinám a směrům, kam pana Putnu bohužel zařazuji i díky jeho televizním pořadům.
    Pokud tuto cestu Zeman bude razit tak se není čemu divit.
    Musíme se dívat na věci bez předsudků věcně a objektivně, jinak budeme mít profesory i přes WC.
    • Plně souhlasím. Co dobrého vlastně vyzkoumal Putna, že chce být profesorem? Připomíná mi to jmenování Knížáka profesorem. Tak takových bych nadělal kýbl.
      • To je jasné. Je to blb, ale chce "rejžovat", tak se cpe mezo profesory pomocí opsaných blábolů o Havlovi. Prezident není povinen jmenovat profesorem kdejakého pitomce, opravdu pitomého jako putna....
    • Pan Putna je známý demagog z Havlistického klubu. Jedho jediná "vědecká" činnost byla a je, vtírat se a oslavovat Havla . Proč tedy profesor ? Zeman má pravdu. Jeho jmenováním by se profesůra opravdu unevážila.
  • O jednoho profesora víc nebo míň. Není to jedno?
  • Je mi putna zda-li pan Putna bude jmenován profesorem,či nebude. Nebudu soudit jelikož nemám dost informaci. Je-li toto rozhodnutí na panu prezidentovi pak nechápu to hejkání potrefených hus s podhradí. Ještě bych jeho pravomoc rozšířil o jmenování redaktorů a reporterů veřejnoprávní televiza a rozhlasu.
    • To bude ňákej nóbl mamrd ten pan P...a když je kolem něj takovej kvikot. Tihle velcí páni bejvaj většinou buseranti *1* *2* *15* *3*
  • Kde všichni berou tu drzost, že si myslí, že musí být do něčeho jmenován nebo že nemůže být propuštěn. S každým obyčejným člověkem by hned byli hotovy. Ale tahle pakáž si myslí, že mají na vše nárok. A když končí, tak ještě dostanou tzv. zlatý padák.
  • Co Miloš činí, dobře činí. K radosti svých voličů a k nelibostí hlupců co volili germána neznajícího slova naší hymny, nekompetentního Šláfenberka, co nezvládne bez chyby ani jednoduchý volební úkon. Urážejte a nadávejte, a naši radost tím umocňujte.
    • Tak se ještě honem poradujte, protože ten váš sulcprasedent se brzo buďto uchlastá, nebo spadne po hlavě do Jeleního příkopu z důvodu ztráty rovnováhy.
      • Tak si na to počkej a pak kecej. Teď ale drž hubu !!!
      • Přání je otcem myšlenky jak vidno. Ještě stihne udělat hodně radosti straně jedné a hodně vzteku straně druhé, provládní, prolumpácké a prolhané.
  • Zeman má víc rozumu,než celý akademický senát.
    Tenhle člověk by měl být profesorem?
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xg8Opr6_Ni8
    • Viděl jsem to, ten Putna je ale "degenere, degere, von byl blbej, tak vona mu tam zasadila tu vrbu, aby ten trouba věděl kam má chodit". No to je neskutečné, že existují lidé, kteří tohoto troubu navrhují na profesora. Tito "návrháři" nechť se zveřejní a přihlásí, ty přibijem na pranýř, ti nechť obhajují své ohavné návrhy. Ještě že tam ten Zeman je a zatrhl to.
  • Diskutovat s někým natolik morálně zpustlým, s natolik bezcharakterními devianty, kteří jsou schopni a ochotni zastávat se toho pravicového hnusu a slizu co tu v tom našem státě vládne, nemá žádný smysl. Bezectné asociální hlupáky postrádající špetku soudnosti, nuly fandící dnešní vládní svoloči, nelze přesvědčit o čemkoli, co by mohlo jakkoli souviset s pojmem morálka. Budou dál mlít ty svoje trapné, pravicově demagogické mantry dokola a do nekonečna, ve snaze naočkovat jiným vlastní asociální stupiditu. Po dobrým to s nimi nepůjde. Do hajzlu s nimi, volme komunisty.
    • Správnhě, ta diskuze by byla zbytečná, jejich sviňárny je nepřimějeme zastavit, ale jde o to, že to čte řada lidí, kteří sem nic nenapíší. To by pak byla ta diskuze jednostranná a ti kriplové, co patří do hnoje, by si myslili, že mají převahu. Jiný důvod nevidím, jde o konfrontaci názorůl a ani mne nebaví psát ty příspěvky, ale oni sem píší hovadiny horší, než by vyprodukovali blázni v blázinci !!!
    • Měl by si s tím chlastem přestat ty i ten tvůj ochmelka Zeman.
    • No tak ty už v hajzlu jsi...
      • Opět omyl jako prase. Já jsem za vodou a proto si mohu dovolit lelkovat a psát tady a reagovat na vaše pravičácké hovadiny. V hajzlu budou ti, co musí makat a živit se prací. A ti co se zastávají života neschopného systému, prolezlého lží, podvody a kořistnictvím, a jsou v produktivním věku. Ti jsou skutečně v hajzlu, protože důchody jim vytunelují šikovnější grázlové než jste vy sami. Je to prča jak velcí jste hlupáci, pravičáci zabednění.
        • Na každé prase jednou řezník dojde.
    • Kdybys nebyl penisem, nestal by ses soudruhem.
    • To l.p: Do WC s tebou, bolševiku...!!!! Bolševici jako ty jsou zodpovědní za tento morální a asociální marast... *10* *12* *16* *9*
  • Prvni medialni masaz nastartovala pri volbach - pravdolaskarum se dostal do finale jejich kun, takze jejich media rozjela kampan, ktera se nepovedla, nastesti. Druha masaz se rozjela po volbach, pravdolaskari tezce nesli, ze jejich kun prohral o celou delku. Nyni se rozjela masaz cislo tri, pravdolaskarum president saha na zavedene ritualy, kdy oni navrhnou a president jen slepe podepise.
    Budme radi, ze neni na Hrade loutka, ale clovek s vlastnim nazorem, co neskace jak pravdolaskari piskaji...
    • Kdo je na hradě? ALKOHOLIK ZEMAN.
      V počátcích alkoholického opojení vzniká u člověka stav spokojeného a sdílného rozpoložení mysli. Obvykle se to projevuje i navenek veselým výrazem v obličeji, svítivýma očima, živou mimikou, výřečností a smíchem. Člověk je rozpustilý… dostavuje se u něho zvýšený pocit sebevědomí, dojem, že by snadno překonal všechny životní těžkosti.
      Pijící člověk se stává nekritický, netaktní, začíná křičet, zpívat, nedbá na své okolí. Jeho chování a jednání je impulzivní, nepromyšlené. Takoví lidé už postrádají schopnost naslouchat druhým, neumějí kontrolovat svou řeč, jejich obličej rudne....
      Pohyby jsou neuspořádané, opilý snadno porazí sklenici, má závratě, při chůzi vrávorá a vidí dvojitě. Při těžké akutní otravě alkoholem se dostavuje již únava, spavost, často zvracení.
      • Vidím Pišto, že jsi ožralý dennodenně jako doga, jinak bys takové zkušenosti s alkoholem nemohl mít !!!
    • Kdepak-jmenovat profesorem muze I Dekan,to,ze chteli podpis pezidenta bylo jen ''Jako vetsi vaznost''
  • Proč by měl jmenovat profesorem kdejakého sprostého grázla, velmi dobře že ho nejmenoval, to jsou profesoři na úrovni slovenských dráteníků!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit