Přejít na výpis diskuzí
Země, kde Babišovy koblihy létají do pusy
22.10.2017 | Pavel Jégl
175 příspěvků
-
xxx
-
"Vidíš sedmičko?"
Co ma sedmicka videt, ten hlas ktery promluvil?Hlas luzy, hlas Bozi? ☺ -
snad Babiš a Faltýnek budou bojovat o zrušení poslanecké imunity jak tomu bylo v jejich původním volebním programu
a zavřou Okamuru -
To je sociologický výzkum... méně vzdělaní, důchodci a / nemyslím to ve zlém nebo s pohrdáním/ lidé s "horší prací... přesto nerozumím, proč dali svůj hlas pana Babischovi..
-
Tak šup šup všichni do ulic. Nejlíp s červenýma kartičkama a anglickýma transparentama. Cože? Ne? Jo aha, Šapitó už není a nemá kdo tisknout *15*
-
xxx
-
Ty máš k člověku daleko ty tupá zdegenerovaná sračko :)))))
-
... klídek, odstoupí :)))
-
Mluvíte mi z duše! *3*
-
xxx
-
xxx
-
xxx
-
xxx
-
xxx
-
Také se mi nelíbí, že toho hulváta a ožralu zase uvidím jako "redaktora" na ČT, ale patrně
mu pomohly korespondenční hlasy a známosti knížete. Je až s podivem, že venku měl
100% podporu. Bylo by vhodné udělat hloubkovou kontrolu jak se venku hlasovalo. Vůbec nejlepší by bylo tuto "vymoženost" některých partají úplně zrušit.Letošní výsledek Kalouska
by byl podnět k sečtení a dokladování volebních lístků. *16* *16* -
Vážená Alenko, já jsem také volil Babiše a nemám jenom základní vzdělání.Vrať se k plotně, pokud vůbec umíš vařit a nepleť se do věcí, kterým nerozumíš.Dle Tvého "vzdělání"
usuzuji, že jsi volila Kalouska, Fialu, či Gazdíka.Tvým hlasem se dostali do sněmovny. Zamysli
se nad sebou, pokud máš vůbec čím myslet. *16* *16* -
Nejzajímavější moment voleb nastal, když ke konci sčítání hlasů najednou zapracoval v hlavách některých omezenců mozkožrout Ferda, který začal chcípat hlady, tak se zakousl a Kalousek se dostal nad 5 procent.Tak ho zase budeme vidět každý den na obrazovkách a nakonec ho přece jenom někdo se slabšími nervy půjde odstřelit nebo mu alespoň nabije držku.
-
To všichni víme.... On nepíše ze tu nechce žít, takže tvou reakci máš asi na mysli "drž hubu a krok".
-
Jen si ulev hňupe.
-
Jsem si jistý, že všichni kromě ANO, budou pro vydání. Pak by mohly být nové volby. Až skončí Babiš s Faltýnkem v base bude líp. *3*