Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takového blba nechtěj ani doma na Slovači *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • "ty bys měl nastoupit..." - oprav si to, hňupe, ani češtinu nezvládáš... *5*
  • nezapomněl si na Babiše a Zemana
  • joe1
    Tak teď ty dva znovu vydat policii, ať se vyšetří co má - že Bureš... *3*
  • ty by jsi měl nastoupit u Chovance. Takové kované a přesvědčené soudruhy tam moc potřebuje - právě takové. A komu ještě vtlačíš tuto srandovní zprávu?
  • V Čechách??!

*7*
  • Přesně tak...

https://aeronet.cz/news/je-vymalovano-cesky-trump-prevalcoval-vsechno-co-mu-stalo-v-ceste-statni-manazer-babis-se-chopi-moci-v-tandemu-s-milosem-zemanem-cssd-skoncila-s-jednocifernym-vysledkem-a-lithium-pry-rozhodlo/

*6*
  • Nevím zatím co je větší tragédie, zda-li přítomnost gazdíkovců, kalouskovců a lidovců ve Sněmovně či babišovská vláda.
  • Ale de.pa, všechno je jinak, Tobě to tady ale vysvětlovat nechci, a ani nebudu... Jen hloupě provokuješ... Volební podvod v přímém přenosu https://zpravy.aktualne.cz/domaci/na-volebni-weby-zautocili-hackeri-ochromili-systemy-o2-prizn/r~4c099458b73b11e7aacd0025900fea04/

Díky tzv. útoku hackerů se do sněmovny dostaly tři poslední strany se "zisky" těsně nad pětiprocentní hranici potřebné pro vstup do parlamentu... *5*
  • vanhorne škub škub to je jen tvoje posmrtná křeč *1* *1*
  • vanhorne
    "Jen ať si troufne."
    Na luzu a jejiho vudce si nesmi nikdo troufnout.Luza ta se vyzna, jak se da s klackem a kamenem v pazoure vyporadat s protivnikem.☺
  • žít tu v Čechách nemusíš jestli nechceš *1*
  • Po přečtení -komentáře omezenců
  • Milá Alenko,píšeš o lidech,kteří mají nižší vzdělání,
    a sama jsi možná 2x propadla,tak se laskavě prober,
    a nikoho neurážej.
  • Volby byly perfííído

stalinismus zvítězil

YEAH !!!
  • Máro nech toho...
  • No když se podívám na sociologický průzkum struktury voličů, tak Babiše volili lidé s nižším vzděláním, důchodci, lidé s "horší" prací.... Tak si říkám, že schopnost rozlišovat a vnímat možné nástrahy u těchto skupin schází... nevadí jim, že podváděl co se týká dotací.. nevadí jim že byl STBák, nevadí jim, a je to podezřelé, že při nástupu do politiky měl 40 miliard a teď má již dvojnásobek... že to je skvělý podnikatel... houby.. má dost vlivu a dostatek prostředku k tomu, aby možnou konkurenci likvidoval a přístup k dotacím má skoro až neomezený...
  • Prosba k Bohu"Panebože miloval jsem svoji ženu - a ty jsi mi jí vzal!
    Miloval jsem herce Menšíka - a ty jsi mi ho vzal !
    Teď miluji Kalouska i Sobotku! Slyšíš ?!?!
  • To jestli Okamura vyhodil novináře, tím by se v civilizované zemi okamžitě znemožnil. V každé civilizované zemi, ne tak v Čechystanu. Je vidět jaký je to namyšlenec, který by si rád hrál na diktátora.
  • a tobě obyčejné chátře od popelnic nezbývá než závistivě prskat a házet jedovatou slinu. Zvyklý na Kalousky, Paroubky, Nečase, co? A najednou přichází pro lopatu změna. To jsi tam v popelnicovém království nečekal, co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit