Přejít na výpis diskuzí
Zemřel Mašín a nastala mela. Pro Nečase hrdina, pro Kováčika terorista
15.8.2011 | red
48 příspěvků
-
Je mi na bl... nejen z Mašínů, ale i z Nečasů aspol. Jaký názor by tento bývalý svazák (dnes anti KOMUNISTA) zastával, kdyby tenkrát oddělali jeho tátu???
Hanba, že takoví dnes stojí v čele naší země. Doufám, že už jim zvoní hrana... -
"Vidíte, Breivik, to je vlastně taky takový Mašín, nelíbilo se mu, jaký systém vládne v Norsku a tak šel a postřílel sympatizanty vládnoucí strany... A má docela hezké skóre, na medaili od Topolánka a ocenění od Nečase určitě.." A jsou také pravičáci, kteří obdivují svého soukmenovce, jako zde někdo Mašíny.
-
Vrah je vrah, podle tehdejších zákonů měli viset. A pověsil bych ten ksindl i dnes. Hamižnost, brutalita, vykořistování člověka člověkem to je hudba pravice a odtud už není daleko ke genocidě, fašismu atd. snad jednou budou mít na světě všichni stejná práva i povinnosti, ale to je hudba budoucnosti, nejdříve musí lidstvo padnout na samé dno a pak vstanou noví revolucionáři, kteří nastolí spravedlivý svět pro všechny.
-
-
Hezký ale nerealizovatelný. Člověk se už podstatou a pudy jedná jako predátor kde silnější utlačují slabší. Proto si moc nádějí nedělám. Kdyby se zrušili peníze tak možná ale zatím no nevím čeče
-
-
Podříznout někoho, kdo se nemůže bránit je vražda. Ať se zaštítí odbojem jak chtějí. Jim ale šlo hlavně o prachy a o to utéct za prachami. Politikum se z toho udělalo dodatečně. Mimochodem, jak je ti vlastně v Německu. Pokud si pamatuji, měli být i tam souzeni za vraždu.
-
Nenastala snad ani mela. To jenom někteří pamětníci obhajují svou pravdu, že vražda je vraždou , ale někteří bývalí komunističtí synci (Topolánek, Nečas), kteří ani nečetli spisy a mají vše pouze z vyprávění - tehdá ani nežili- tak papouškují , jaké to bylo otroctví, které nutilo Mašíny zabíjet. Jenomže ti neznalí mají dnes navrch a media, která už nepatří českým vlastníkům pro cíle jiných tzv. MELU vytvářejí a straní samozřejmě svým chlebodárcům.
-
Pane Schwartzenbergu ,udivuje mne Vaše zvrácené myšlení ,opravdu !!!Proč to děláte?Vždy't přece musíte d o b ř e vědět, co říkají nevyvratitelná fakta o Mašínech ! A vy je oslavujete?Co to je za morálku
a Vaše myšlení !To nemyslíte vážně .............Pokud ano ,rychle odstupte!!!!!!!!!!!! -
-
Nedivte se. Uznání Kosova naší republikou zosnoval narychlo a tak, že byli překvapeni i někteří ministři, Šwarzenberák jako součást pomsty Srbům za Trianon ( ten řešil otázky uspořádání Evropy po 1. sv. válce.)
Je známo, že Masaryk a Beneš požadovali aby v poválečném Uhersku(Maďarsku) byl ze Srbska na slovensko vytýčen koridor, který by zajišťoval vzájemnou propojenost těchto přátel v případě napadení. OBA TO BYLI myslitelé!! S tím požedavkem ale neuspěli. BOHUŽEL. Protože ale Trianonem skončila monarchie Rakousko-Uherská přišli (Šwarzenberáci)Masarykovými reformami o mnoho majetku /pozemkové refomy/ a také o šlechtické tituly a další výhody, které vrchnost nad poddanými měla!!
-
-
Potom byli ještě v Korei(snad i ve Vietnamu),tam jistě také s rozkoší podřezávali.
-
vrah zustane vrahem. Jeho prirozena smrt je vysmechem tem, ktere zabila jeho tzv. protirezimni skupina. At se smazi v pekle, ktere bohuzel neni.
-
POZOR, v té době byl každý četník těžký KOMUNISTA,takže to co se stalo bylo zcela v pořádku
protože každý komunista je pakáž a zlo pro tento národ -
-
A jelikož se hrdě hlásíš k dnešní garnituře zmr*e tak bych tě nechal jako ostatní modré zjevy odmakat co jste zničili a pak teprve popravit hajzle jeden
-
Tak to si zopakuj dějiny kreténku. A i kdyby, tak každý pokladník musel být komunista? prober se a jdi shanět lano, pověsíme tě hned vedle tý slovenský ku*vy *16*
-
-
Ešteže máme v Blave dosť lámp pre túto červenú spodinu, ktorá tu otravuje spoločnosť už 60 rokov.
-
-
Ještě k tomu komunismu, vy slovenský ko*oti máte co nadávat, dali Vám tovrny, infrastrukturu a další, Jinak by jste do smrti drátovali hrnce a dojily kozy ty krávo blbá. Určitě v čechách děláš auditora viď? Tvůj projev debility tomu odpovídá *10*
-
Zostaňte si radčej v Blave a tu nezavadzajte! Takých somárov a kretenov tu máme dost. Mohli bysme ich aj vyvážať.
-
-
Já souhlasím, dobře si pamatuji, co dělali čobolové, když se dělila federace. Zase budou kecat do toho, do čeho jim nic není. Jsou jich plné úřady, banky a otravují zde jen vzduch, když chtěli táhnout a dabovat špejbla, tak ať se starají o sebe a táhnou čobolové debilní
-
Ty Jánošíku,nech Slováky na pokoji.Mám je ráda a většina normálních Čechů taky. *11*
-
-
Ano nejsou všichni takový kret*ni jako pisatelka úvodu, Ale myslím si že by se mezi tím dobytkem na kandelábru vyjímala.
-
Normální Slováci mi nevadí noapak cítím se stále čechoslovákem. Ale v každém národě se najdou plevy,tak jsem ji musel odkázat do správných mezí.
-
-
Tak promiň,to beru.Já se taky tak cítím.S obsahem toho příspěvku,t.zn. s těmi lucernami, samozřejmě vůbec nesouhlasím.Tudy cesta nevede a když,tak do pekla. *16* To aby bylo jasno.
Tak přátelé? -
-
Alebo po nášmu: Priatelja.
-
Ano přátelé.
-
-
-
-
-