Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • odbočím:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Petr-Necas-promlouva-Nenutme-Rusku-nase-hodnoty-Uznali-jsme-Kosovo-nedivme-se-Krymu-Kvoty-na-imigranty-jsou-silene-Debatujme-o-konci-Schengenu-a-zavedeni-hranicnich-kontrol-378772
  • A nebylo by lépe se věnovat zákazu kouření v hospodách nebo jiným zákazům? *1*
  • myslím, že autor napsal blábol, tak za prvé Dientsbier není levice natož nová levice, Dientnsbier je rozmazlené děcko, které dupe a křičí - chci a chci a chci nebo nechci nechci nechci. a jeho úřad nemůže být plný levičáků, protože ti by se s ním těžko shodli.
    Baudyše, astrologha, považovat za krásnou ukázku správného ministra a koníčky a zájmy jei na hlavu - astrolog a střelec . *15* *15* *15* *15*
    skutečnost že lidé bez zkušeností v praktickém životě, zato zkušení ve šplhání na místech úřednicých nebo v kupčení na místech politických a nezažili nic jiného, je alarmující. ale jsou mnihem lepší příklady, třeba Benda....

a Gajdůšková? ta se chová jako chlap, pošlape svá vlastní slova jen aby se udržela alespoň tam, kam dolezla. takže těžko pochopit to její vyjádření.
  • autor článku je chorý? Ještě se neprojevila, nic nezkazila ....... a taký guláš nenávisti. Kdyby si autor všímal věcí důležitějších nebo nejlépe raději mlčel.
  • Tenhle stát je všeho schopný, jenom ne něčeho pořádného! Za víc slov mi tenhle stát - Švejkostát - nestojí.
  • Pořád dokola.

Není zda žádná politická shoda natož vize. Takže jedna parta si prosadí projekt A.
    Sotva přijde k moci druhá parta kompletně ho zboří a utratí další miliardy za projekt B.

Na co kvota? Má se zaměstnávat podle schopností ne podle pohlaví či barvy pleti.
    • Proč je tam zrušit reakci?Pokud jsem šmírován tak přitvrdím.Já nejsem posera.Já pro tento ukradený stát dělal zadarmo a ne jen natahoval ruku.Jinak s Vámi souhlas tak to funguje v absurdistánu.
    • pozor, pusinka, s níž souhlasí jako anonym je plagiátor
    • Souhlasím. Tahle dáma mi vyvolává dojem něco mezi hypertrofovaným sebevědomím a slepičím kukučem. Kéž bych se mýlil. Rozhodně není důležité, jestli na ministerstvu školství sedí muž nebo žena, tedy jestli má "píp" nebo "píp".
      • že ty máš před sebevědomou ženou komplex mne nepřekvapuje,,, jakíé je ona se dozvíme my. rodiče budoucích školáků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit